/Bucuresti/Dentist

Fizio-Dent

Bulevardul Chișinău nr.22,Bl.M13,Sc.A Parter, București 222157, România

Fizio-Dent
Dentist
4.6
65 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5P5+HH București, România
+40 726 772 671
fiziodent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Maria Calen
Maria Calen2 ani în urmă
Îmi place când întâlnesc echipe tinere și implicate în ceea ce fac! Sunt super-super mulțumita de personalul Fizio-Dent! Aparatura noua, medici profesioniști. Mulțumesc pentru ajutor, recomand cu încredere pe domnul doctor Stroe Dragos. ❤️❤️❤️Eu cu siguranță o sa revin!
Elena Bogdana Dumitru
Elena Bogdana Dumitru2 ani în urmă
Am ajuns cu o urgenta intr-o seara si am fost placut surprinsa sa cunosc un domn doctor( Stroe Bernard), care dupa un consult amanuntit, mi-a facut un plan de tratament. Nimic neobisnuit pana aici, insa am intalnit un om minunat, care mi-a explicat, desenat, m-a intrebat daca imi este ceva neclar si mi-a dat solutii. Nimeni nu s-a grabit, nimeni nu s-a uitat la ceas. Mentionez atentia deosebita acordata curateniei, atentia deosebita acordata pacientului si confortului lui. Problema cu care eu am ajuns acolo este ceva mai speciala, mai ales ca sufar de dentofobie .Ei bine, aici ma duc fara frica . O parte a tratamentului a fost extractia a trei masele – sincer va marturisesc ca nici macar nu am stiut ce se intampla in gura mea, atat de mare a fost starea de confort si relaxare, fara durere nici in timpul procedurii nici dupa. Imi place sa zambesc, si am ales sa zambesc impreuna cu Fiziodent. Va doresc succes ! Recomand cu incredere. Cu deosebit respect,Dumitru Elena Bogdana
Miruna pami
Miruna pami3 ani în urmă
Recomand clinica fiziodent! Aceasta are medici foarte bine pregatiti, cumsecade, iar aparatura este moderna. Mediul este unul prietenos, iar daca ai frica de dentist... daca mergi la aceasta clinica frica va disparea. Oricat de grava este problema pe care o ai aici va fi rezolvata cu multa atentie si cu grija.
Florentina Badita
Florentina Badita3 ani în urmă
Sunt pacienta Dr Raluca Dinca. Imi place mult faptul ca este atenta la fiecare detaliu, ma simt comfortabil atunci cand merg la cabinet; datorita dansei o fac si mi-a rezolvat fiecare problema dentara cu brio! Felicitari D-nei Dr :)
P.S: Clinica este curata si dotata corespunzator. Spun asta in calitate de pacient al altor clinici in trecut. Respect!!! 🙏
Isabela Yang
Isabela Yang4 ani în urmă
Merg la acest cabinet de 5 ani și serviciile sunt excelente Echipa este profesionista și amabila.
Recomand cu toată încrederea domnul dr SEBASTIAN OPREA si personalul care oferă asistenta. M-a ajutat sa trec peste frica pe care o aveam, venind in sprijinul meu cu explicații, astfel încât sa înțeleg exact planul de tratament pe care a urmat sa-l fac.
De altfel, mi-a oferit sugestii cu privire la produse de igiena dentară care sa prevină viitoare probleme.
De când am terminat planul de tratament, vizitele la cabinet, sunt pentru a menține o dantura sănătoasă.
Lucia Nicolau
Lucia Nicolau2 ani în urmă
Am beneficiat de serviciile dl doctor Stroe Dragos Bernard si a echipei de colaboratoare, a cliinicii Fiziodent, unde am gasit un mediu cald si prietenos in modul cel mai firesc, uman.
Profesionanalismul, disponibilitatea, atentia la detalii - gesturile delicate ale doctorului Stroe Dragos, iti dau siguranta si confortul dorit. Recomand cu caldura!
Sabina Cimpeanu
Sabina Cimpeanu2 ani în urmă
Am inceput de curand sa merg la Fiziodent, primind o recomandare din partea unei prietene. Din fire sunt extrem de panicata cand vine vorba de mersul la medicul stomatolog, insa odata ajunsa acolo am fost preluata de Dr. Stroe Dragos, care s-a dovedit a fi un profesionist in adevaratul sens al cuvantului, reusind sa gaseasca cea mai buna solutie pentru problema mea. Pe viitor voi apela cu incredere tot la serviciile celor de la Fiziodent. Felicitari!
Catalin WPP-ul
Catalin WPP-ul2 ani în urmă
Povestea începe în urmă cu câteva săptămâni, trezindu-mă dimineața cu o durere groaznică de măsea.
Dând un search pe google, găsesc Fiziodent Implant Center în apropierea domiciliului. Disperat de durere și în același timp cu un sentiment de teamă sun pentru o programare cât mai urgentă.
Deși era mult mai usor de extras maseluța cu probleme, Dl Dr. Marius Balaban a ales să o trateze .
Recomand cu încredere acest cabinet , pe această cale mulțumesc și întregii echipe Fiziodent !
Recomand cu încredere!
Locații recomandate