/Bucuresti/Dentist

Opera Dental

Bulevardul Unirii nr. 14, București 040101, România

Opera Dental
Dentist
4.8
42 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C3GX+J4 București, România
+40 722 227 922
operadental.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Isabela Gaian1 an în urmă
Aici am primit 8 implanturi care mi-au schimbat viata ! Pot sa zambesc din nou fara retineri si fara complexe ! Opera Dental are o echipa sudata de medici tineri deosebiti, care timp de aproape 2 ani au colaborat minunat pentru realizarea lucrarilor mele de profilaxie, protetica si chirurgie dentara. Pentru toate situatiile prin care am trecut cu aceste operatii am primit suport si intelegere, iar calitatea serviciilor de top cu materiale de ultima generatie la preturi accesibile a fost decisiva pentru a tine aceasta lunga colaborare. Mai optez pentru inca 2 implaturi dentare si voi reveni anual cu bucurie aici in Bucuresti, pentru intretinere si control.
Roxana fataciune
Roxana fataciune2 ani în urmă
Clinica oferă servicii de calitate, personalul foarte amabil și cred că punctul lor forte este igiena, ceea ce eu caut atunci când merg la stomatolog. Revin de fiecare dată cu plăcere și încredere la doamnele Dr.Cristiana Pădure și Dr.Aura Cazier.
Adi Anton
Adi Anton2 ani în urmă
Tratamentul meu a constat printre altele în implant dentar, coroană provizorie și apoi permanentă, extracții molari de minte, tratament endodontic la microscop. Calitatea lucrărilor, a materialelor folosite, echipamentele și partea de suport pacienți, toate la superlativ. Recomand!
Dragos Georgescu
Dragos Georgescu2 ani în urmă
O clinica stomatologica organizata "ca la carte" cu medici tineri, dar experimentati ce folosesc tehnici noi si aparatura moderna. Multumesc Dr Denisa Dascalu pentru tratamentele efectuate si intregii echipe de acolo. Mi-au fost explicate toate procedurile si optiunile pe inteles. M-a surprins placut faptul ca in urma tratamentelor , nu am avut dureri dupa trecerea efectului anesteziei si nici nu a mai trebuit sa iau analgezice si antibiotice ca altadata. (Am venit la Opera Dental anul asta, dupa mai bine de 15 ani in care am avut un singur medic dentist foarte bun si apoi am incercat inca unul recomandat, dar nu la fel de bun!)
Andreea Pandeleanu
Andreea Pandeleanu2 ani în urmă
Din clipa cand pasesti In clinica simti ca esti binevenit, toata echipa este formata din profesionisti, ti se explica pas cu pas interventia , materialele si tehnica sunt de cea mai buna calitate! Mi-am facut o parte din dantura aici la Opera Dental si am fost multumita pana in prezent! Lucrarile chiar rezista! Recomand cu incredere acest minunat loc! Zambete frumoase create de Medici de Top !!!!! Va multumesc ♥️🙏🏻
Maria
Maria2 ani în urmă
Vizita la Opera Dental a fost o experienta foarte placuta. Rabdarea, comunicarea si intelegerea sunt aspecte importante pentru mine atunci cand am ales aceasta clinica.
Au o echipa formata din oameni dedicati, plini de calitati.
Dr. Cristiana Padure care s-a ocupat de mine este o persoana solara care mi-a oferit alternative aferente nevoilor mele.
Recomand cu toata increderea clinica Opera Dental!
Cristina Popescu
Cristina Popescu2 ani în urmă
Multumesc foarte mult echipei de la Opera Dental. Am fost pacienta doamnei doctor Dascalu Denisa si doamnei doctor Cristiana Padure. Totul la superlativ, de la explicatii la tratamente. Recomand cu caldura aceasta clinica si multumesc intregii echipe!
Cris Bratu
Cris Bratu2 ani în urmă
Echipa de medici este foarte bine pregatită, și cu toții tratează pacienții cu foarte mare respect și responsabilitate. Mi-a fost explicată fiecare procedură în detaliu și pe întelesul meu. Recomand din toată inima!
Alexandra Poienari
Alexandra Poienari2 ani în urmă
Am intalnit aici medici foarte bine pregatiti, care au facut ca pana si cele mai complicate interventii sa para un proces usor, deloc dureros. In calitate de pacient, am primit raspunsuri prompte si clare in legatura cu tratamentele care mi-au fost recomandate, cat si costurile acestora, de la bun inceput.
Dupa un timp indelungat in care am schimbat cateva cateva cabinete dentare, cu siguranta voi reveni aici pentru urmatoarele proceduri. Plombele arata natural, lucrate frumos si cu rabdare. Nu am simtit niciun fel de disconfort. Totul a decurs ca la carte, la fiecare vizita. Am apreciat mult faptul ca se pune accent, in primul rand, pe calitatea lucrarii.
Locații recomandate