/Bucuresti/Dentist

Rodenta Cabinet Stomatologic Pache Protopopescu, Fatete Dentare, Estetica Dentara Bucuresti

Etajul 1, Interfon 08 Nr 15, Piața Pache Protopopescu, București 021401, România

Rodenta Cabinet Stomatologic Pache Protopopescu, Fatete Dentare, Estetica Dentara Bucuresti
Dentist
4.2
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4Q8+49 București, România
+40 728 874 544
clinicarodenta.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 10–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anca Duca
Anca Duca2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de interactiunea cu echipa Rodenta. Intreaga experienta a fost cursiva si lipsita de probleme - combinatia dintre tehnici la moda, materiale de top si medici experimentati, mi-au redat zambetul.
Claudia Tudor
Claudia Tudor2 ani în urmă
Overall o experienta foarte buna in interactiunea cu echipa Rodenta. Servicii de calitate, tehnologie noua, materiale pe masura si foarte curat, simtindu-ma in permanenta in siguranta. Am facut un implant. Nota 10+ dnei dr. Munteanu!
Dana H
Dana H4 ani în urmă
Am sa postez cateva poze cu lucrari facute de dr. Ruxandra Munteanu de la cabinetul stomatologic Rodenta. Dintii lucrati de aceasta persoana au capatat o culoare ciudata si dor in permanenta. Imi este foarte greu sa mananc deoarece pe unii i-a redus la jumatate prin pilire si sunt plati iar altii sunt de dimensiuni foarte mari si ascutiti motiv din care imi musc frecvent obrazul. M-am intors la cabinet la scurt timp dupa efectuarea lucrarilor si i-am spus ce probleme intampin, dar mi-a spus ca este vina mea si ca trebuie sa folosesc ata dentara si sa-mi faca implant. De ce dintii de care nu s-a atins ea au culoare normala si nu dor? Am uitat sa mentionez ca am 3 extractii facute de aceeasi doctora. Cum as putea avea incredere sa-mi puna implanturi daca nu este in stare sa puna o plomba si sa trateze fara sa faca extractie? Dupa o anestezie facuta de ea ai dureri 2 saptamani. Sotul meu a ramas fara un dinte dupa ce 2 saptamani i-a zis ca i-l trateaza, i-a luat 450 lei si pe urma i-a facut extractie pentru care a mai platit 200 lei. Am vecini care au ajuns la urgenta cu dureri insuportabile dupa ce au fost tratati de Ruxandra Munteanu. Feriti-va de acest cabinet si mai ales de doctora Ruxandra Munteanu.!
Florina Mihai
Florina Mihai4 ani în urmă
Dezamagire totala! Dna Dr Munteanu mi-a facut o obturatie de canal si in acelasi timp mai scria mesaje pe telefon. Fiind nesteril, acum , dupa 6 luni am constatat ca mi s-a infectat dintele si trebuie indepartata coronita si facuta reobturatie de canal. Ce sa zic.... sa fiu fericita ca nu am luat alte boli!!!!
Liviu Andrei
Liviu Andrei6 ani în urmă
Recomand cu caldura. Preturi bunicele si fara durere.
Florin Stoian
Florin Stoian6 ani în urmă
recomand. merg de 6 ani aici
Anghelache Bogdan
Anghelache Bogdan7 ani în urmă
super tare! domnul Bogdan Munteanu conduce o clinica de nota 10, il cunosc personal si il recomand cu fiecare ocazie
Radu Stan
Radu Stan2 ani în urmă
Eu am fost foarte multumit de serviciile doamnei doctor Anghel.Multa rabdare,mana foarte usoara iar cele doua proteze partiale s-au potrivit perfect fara alte ajustari sau interventii.Recomand cu incredere
Locații recomandate