/Bucuresti/Dentist

Signature Smile Clinic

Strada Mihai Eminescu nr. 252, București 020085, România

Signature Smile Clinic
Dentist
4.8
167 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4V9+Q4 București, România
+40 737 442 858
signaturesmile.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–20
Marți: 11–20
Mirecuri: 11–20
Joi: 11–20
Vineri: 11–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandru Savulescu
Alexandru Savulescu2 ani în urmă
Am un an de zile de cand mi-am pus fatete la Signature Smile si recomand cu cea mai mai mare incredere. Sunt super fericit, si imi pare rau ca nu m-am dus mai devreme. Dl doctor Jbara si intreaga echipa sunt de nota 10.
Alex Montrey
Alex Montrey2 ani în urmă
O clinica perfecta din orice punct de vedere.
Dr. Ahmad Jbara mi-a oferit zambetul pe care il visam dintotdeauna.
Recomand din toata inima !
MARIA ANASTASIA COLORS
MARIA ANASTASIA COLORS2 ani în urmă
Este cea mai buna clinica stomatologica in care am fost . In urma interventiilor Domnului doctor Ahmad Jbara si a echipei de Profesionisti mi-am recapatat zambetul , atat eu cat si mama mea .Va multumim din suflet pentru tot ce ati facut pentru noi .
Recomand tuturor sa apelati cu cea mai mare incredere .
Muresan Andrei si Muresan Iuliana .
Emilia Puflea
Emilia Puflea2 ani în urmă
Clinica Signature Smile este locul ideal pentru cine dorește calitate și profesionalism. Am fost surprinsă de toate aspectele, de la dotările clinicii până la seriozitatea și profesionalismul personalului. Fiecare își face treaba exemplar, iar pentru asta vă mulțumesc!
Apelați cu încredere la ei dacă doriți un zâmbet cu adevărat frumos!
Darius Duca
Darius Duca2 ani în urmă
În cadrul clinicii Signature Smile, am rămas profund impresionat de calitatea serviciilor oferite, de amabilitatea și implicarea de care atât dl. Dr. Ahmad Jbara, cât și personalul clinicii au dat dovadă. Recomand cu mare încredere serviciile lor și, totodată, țin să mulțumesc întregii echipe pentru implicarea ireproșabilă! Felicitările mele!
Cu respect,
Darius
Ana DIACONESCU
Ana DIACONESCU2 ani în urmă
O echipa de PROFESIONISTI si buni pedagogi in domeniu de la A la Z, carora le multumesc pentru caldura cu care ma primesc de fiecare data si mai ales pentru lucrarile complexe executate ! O clinica impecabila, primitoare si moderna, cu Dr. Ahmad JBARA in frunte, caruia ii salut cu admiratie competentele si modestia :)
Adelina Ghita
Adelina Ghita2 ani în urmă
Clinică de excepție, modernă, personal amabil, aparatură medicală de ultimă generație, iar pe Domnul doctor Ahmad Jbara il recomand cu toată încrederea, un adevărat profesionist dedicat muncii sale...sau mai bine spus pasiunii sale. Este un medic extraordinar, un medic empatic !!!💗💗
Acum am un ZAMBET PERFECT datorita acestei echipe minunate! 🦷💗🦷
Multumesc pentru toot!
Esther Nassar
Esther Nassar2 ani în urmă
In afara faptului ca Doctorii de acolo sunt extrem de profisionisti, clinica este dotata cu cele mai bune aparate, totul este extrem de curat si sterilizat si pentru mine asta conteaza foarte mult pentru ca ma face sa ma simt in siguranta!
Locații recomandate