/Bucuresti/Dentist

Smile Design by Dr Abboud

Intrarea Amzei Nr.2, București 010346, România

Smile Design by Dr Abboud
Dentist
4.7
130 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3VV+9C București, România
+40 749 414 848
smiledesignbucuresti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alin Dobrin
Alin Dobrin2 ani în urmă
Recomand cu placere aceasta clinica foarte moderna unde veti fi intampinati de o echipa de profesionisti. Dr. Abboud are mainile de aur. Ii multumesc foarte mult pentru increderea pe care mi-a dato pentru a-mi pune implanturi dentare. O experienta care parea infricosatoare in mintea mea, aici a fost transformata intr-una placuta si fara absolut nici o durere.
***Highly recommend!***
Tudor elena
Tudor elena2 ani în urmă
Multumesc!
Sunt foarte recunoscatoare ca m-ati ajutat sa-mi recapat zambetul si ati gasit o solutie pentru mine atunci cand alte clinici au refuzat fiind un caz complicat.
Probleme mele dentare au fost exclusiv din incompetenta altor 2 clinici.
Insa d-voastra ati reusit sa reparati ce altii au stricat.
Best doctor in town, it’s not an opinion, it’s a fact.
Sunt foarte fericita ca am apelat la clinica d-voastra si incantata de profesionalismul de care ati dat dovada.
Gabriel Grama
Gabriel Grama2 ani în urmă
Cred ca vorbesc în numele multor persoane când spun că ne este frică de mersul la dentist, însă îndată ce pășești în clinica Smile Design by Dr. Abboud și îl întâlnești pe domnul Doctor Abboud, această frică dispare.

Am ajuns la clinica Smile Design by Dr. Abboud în urma unor recomandări si am fost foarte plăcut surprins de ce am găsit. O locație superbă, facilități și echipamente de ultimă generatie, servicii de cea mai înaltă calitate și la cele mai înalte standarde, personal foarte amabil și profesionist, o echipa de de Medici de top, excepțional de bine pregătiti si empatici, care pun pe primul loc pacientul.

Domnul Dr. Abboud este unul dintre cei mai buni doctori din România. Profesionist desăvârșit, excepțional de bine pregătit, cu o tehnica ireproșabilă, cu mâini foarte fine și ușoare, foarte atent la detalii și foarte atent la nevoile pacientului. Cu viziune modernă și întotdeauna la curent cu cele mai noi tehnici și tendinte, prietenos, calm și de-o empatie cum rar vezi. Oferă foarte multă încredere și liniște în timp ce lucrează și simți pe propria piele ca totul este sub control. De durere nici nu poate fii vorba pentru că este inexistentă.

Am venit la domnul Dr. Abboud cu o problemă foarte complexă și sunt uimit și-n același timp, pe deplin satisfăcut de ceea ce domnul Dr. a reușit sa creeze. Cuvintele sunt prea sărace sa exprime gratitudinea fata de ce domnul Dr. Ayman Abboud și întreaga sa echipă au reușit să infăptuiască. Am venit cu o problemă complexă cum spuneam mai sus și lipsit de încredere în mine, iar acum, la final, mă găsesc cu un zâmbet ca cel al starurilor de la Hollywood și mult, mult mai încrezător în mine și în zâmbetul meu, iar toate acestea se datorează în primul rând domnului Doctor Abboud care, este cu adevărat creator de zâmbete.

Recomand cu căldură și încredere clinica Smile Design by Dr. Abboud.
Cristina Cazan
Cristina Cazan2 ani în urmă
Recomand din tot sufletul clinica Smile Design by Dr Abboud, unde revin cu mare drag de cativa ani. Daca inainte aveam o temere inainte de a merge la stomatolog, aceasta a ramas doar o amintire, datorita personalului foarte prietenos, pentru care profesionalismul este la superlativ. Clinica arata fabulos, curatenia este impecabila, iar personalul cu adevarat deosebit. Asadar, daca aveti nevoie de servicii de o calitate exceptionala, Smile Design by Dr Abboud este locul in care trebuie sa ajungeti!
Livia Mihaela
Livia Mihaela2 ani în urmă
Servicii de calitate superioară.
Raportul calitate-preț este unul corect.
Personalul este amabil și la dispoziția pacientului, astfel încât sa nu existe probleme.
Recomand cu drag și mai ales, cu încredere!
Mustang19ms
Mustang19ms2 ani în urmă
Nu stiu cum lucreaza Dr. Abboud, e posibil ca face treaba buna. Dar pentru ca nu se tine cont de programare nu am cum sa aflu.

Cu o zi inainte de ziua programata primesc mesaj sa confirm ca vin la o ora diferita fata de cea agreata, am raspuns ca sunt programat la o alta ora, si raspunsul lor a fost unul sec de genul "asta e ora trecuta la programare, vrei sa nu"

Lipsa de respect fata de oameni si timpul lor
Alina coman
Alina coman2 ani în urmă
Profesionalism, servicii de înaltă calitate, totul la superlativ!
Alina Milos
Alina Milos2 ani în urmă
Am ajuns in aceasta clinica, in urma unor recomandari foarte bune si am ramas placut surprinsa sa realizez ca nu au fost doar vorbe.
Serviciile, calitatea produselor cat si intreg personalul, medici si asistenti sunt de un profesionalism iesit din tipare, iar preturile sunt accesibile.
Recomand cu mare incredere Clinica Smile Design Dr Abboud!!!
Locații recomandate