/Bucuresti/Dentist

Dental Progress

Strada Maior Dimitrie Giurescu nr. 4A, București 030167, România

Dental Progress
Dentist
5
45 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3XX+7F București, România
+40 751 336 825
dentalprogress.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
MAXIM GEORGIA
MAXIM GEORGIA2 ani în urmă
Am fost de multe ori la Dental Progress. Uneori pentru interventii extrem de complicate. Inainte de a ajunge la domnul dr. Dima Cosmin nu credeam ca poti intra intr-o clinica stomatologica fara teama, cu un sentiment deplin de siguranta. Insa, domnul dr. Dima Cosmin si colegii sai, cu modestie si profesionalim, m-au facut sa merg cu placere la Dental Progress. Ca de obicei, ieri au fost cei mai buni si rezultatele sunt deosebite, o interventie complexa care a decurs foarte bine si se vindeca frumos. Recomand Dental Progress cu incredere si mare drag av. Georgiana Maxim
Mihaela danciulescu
Mihaela danciulescu8 ani în urmă
Profesionalismul este cuvantul care caracterizeaza echipa de medici si asistente Dental Progress. Sunt pacienta Dental Progress din anul 2012. Am ajuns intr-o stare destul de critica dupa ce timp de 20 ani am incercat sa ma tratez de o paradontoza care m-a chinuit la propriu. Evaluarea realista si implanturile de dl. Dr. Dima doar acolo unde era posibil si protezarea realizata ulterior mi-au redat posibilitatea sa mananc mai bine, sa zambesc si sa vorbesc fara grija.
De cand intri in clinica, te intampina o atmosfera care iti da incredere, punctualitatea, explicatiile pentru fiecare inteventie, igiena stricta si cuvintele frumoase care-ti sunt adresate de la intrarea in clinica pana la iesire te vindeca.
Multumesc echipei Dental Progress!
Mihaela DANCIULESCU
Adina Galupa
Adina Galupa2 ani în urmă
De departe, cea mai buna experienta am avut-o la Dental Progress. Toata viata m-am plimbat prin cabinete stomatologice si doar pentru ca niciodata nu am iesit pe deplin multumita de calitatea serviciilor. Asta s-a intamplat pana am gasit echipa minunata de la Dental Progress si de atunci, nu numai ca nu am mai cautat un alt cabinet, dar pentru prima oara in viata mea, am inceput sa ma duc la dentist cu placere. Multumesc din suflet ca mi-ati redat increderea in ce inseamna experienta, calitate si profesionalism! 100% recomand! Singurul neajuns e ca, probabil, voi capata cateva riduri noi pentru nu ma pot opri din a zambi tot timpul. :)
Mi P
Mi P2 ani în urmă
Nota 10

A selecta un cabinet stomatologic de incredere nu e niciodata usor. E o decizie pe care trebuie sa o cercetezi, sa intrebi in stanga si in dreapta pentru pareri si apoi sa faci alegerea.

O alegere pe care va pot asigura ca nu o veti regreta este acest cabinet.

In primul rand, veti avea avea parte de profesionalism si de o organizare impecabila a tuturor celor care lucreaza aici.

Apoi, veti intalni oameni cu multa experienta si pasiune sincera pentru ceea ce fac. Atat medicii cat si celalat personal au grija ca pacientii lor sa primeasca cel mai bun tratament si absolut nimic nu e facut "de mantuiala". Fie ca e vorba o igienizare periodica sau de o extractie dificila, eu nu am avut nicio problema si nicio complicatie (ceea ce nu e atat de comun printre cabinete stomatologice precum ar trebui).

In al treilea rand, atmosfera din sala de asteptare este de o eleganta si bun gust foarte impresionant si v-ati putea lesne obisnui cu comfortul oferit.

Dental Progress este una dintre cele mai bune alegeri pe care le-am facut, sunt cei mai buni din Bucuresti si ii recomand din toata inima.

Numai bine si tineti-o tot asa!
Roxana Murgu
Roxana Murgu2 ani în urmă
Am avut probleme cu dintii inca din copilarie, prin urmare as spune ca sunt un pacient cu un lung istoric stomatologic; din pacate, cele mai multe experiente au fost din categoria traume sau, in cel mai fericit caz, amintiri neplacute. Din acest motiv, in ultimii ani am amanat cat am putut o noua vizita la stomatolog, pana cand nu am mai avut incotro. La Dental Progress am ajuns in urma unei recomandari si, pentru prima oara, am vazut cum e sa mergi relaxat la dentist. Planul de tratament, durata (6 luni, in cazul meu) si costurile au fost exact cele pe care le-am discutat inca de la prima consultatie, iar rezultatul este unul spectaculos, dincolo de orice mai indrazneam sa sper. Pe parcursul acestor luni, echipa Dental Progress mi-a raspuns deschis si cu rabdare la toate intrebarile pe care le-am avut si mi-a oferit informatii, atunci cand nu eram sigura de o decizie. Iar dupa ultima sedinta, am purtat pentru prima oara in viata ruj rosu (in casa, ce-i drept, deocamdata :))
Nicoleta Dina
Nicoleta Dina2 ani în urmă
O experienta lipsita de durere si plina de profesionalism, o clinica unde esti primit cu caldura din zona de receptie si pana la cabinetul medicului, echipamente de ultima generatie, personal fff amabil, mereu zambitor si atent la detalii. Aici mi-am imbunatatit sanatatea si igiena dentara. Felicitari intregii echipe si in mod exceptional D-lui dr Dima! Mii de Muuultumiri!!! 👏💐🍃Recomand cu incredere!!!👍
Remus Rufa
Remus Rufa2 ani în urmă
De cum pășești în clinica Dental Progress te învăluie aerul boem de parcă ai ajuns în Castelul Peleș. Totul este pus la punct, staff-ul este extrem de amabil, iar mirosul tipic unui cabinet stomatologic nici nu există. Programările se respectă cu strictețe, iar curățenia și dezinfecția tuturor spațiilor se face ca la carte.
Sunt multe persoane care au teamă de a merge la dentist, dar aici este locul unde poți să-ți invingi aceste temeri. Tratamentele stomatologice sunt făcute cu precizie microscopică fără nici cea mai mică durere pentru pacient.
Recomand cu încredere echipa de doctori stomatologi din cadrul clinicii!
Gabriel Iacobescu
Gabriel Iacobescu2 ani în urmă
Am venit împreună cu soția la Clinica DENTAL PROGRESS, cu încredere și speranță, pentru lucrări dentare dificile și complexe, care au necesitat mai multe implanturi. Ne-au fost prezentate și explicate, în detaliu, toate opțiunile de tratament, astfel încât am luat deciziile informați.

Suntem foarte mulțumiți că am ales această clinică, aici am întâlnit o echipă de profesioniști, primitori, în cabinete cu dotări de ultimă generație și materiale de înaltă calitate. Intervențiile chirurgicale au fost realizate cu un minim de durere, fără disconfort și cu recuperări foarte rapide. Avem acum danturi sănătoase, perfect funcționale și estetice, de care suntem mândrii.

Mulțumim frumos întregului colectiv al clinicii pentru serviciile de foarte bună calitate, dar în mod special domnului doctor Cosmin DIMA, care este un profesionist desăvârșit, meticulos, atent, pasionat în tot ceea ce face, cu o atitudine și comunicare prietenoase și care explică în amănunt fiecare etapă a intervențiilor.

Pentru familia mea această clinică a reprezentat cea mai bună opțiune și o recomandăm cu drag tuturor prietenilor si cunoscuților.

Prof.univ. Gabriel IACOBESCU
Locații recomandate