/Bucuresti/Dentist

Dental Clinic - Centrul Medical Veteranilor

Strada Veteranilor, București 060921, România

Dental Clinic - Centrul Medical Veteranilor
Dentist
4.8
5 recenzii
5 comentarii
Indicații de orientare
C2PJ+JC București, România
+40 734 404 505
dental-clinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florin Ionita
Florin Ionita4 ani în urmă
În clădirea cu stomatologia se afla și synevo, unde am fost sa fac niște analize și digestmed, unde am fost sa îmi fac o ecografie abdominala. După ce mi-am luat sânge și am făcut ecografia am decis sa fac și un control ținând cont ca aveam niște mici lucrări de făcut, asa cum credeam eu. S-a dovedit ca mi-am pus în jur de 8-9 plombe - carii mai adânci și carii de colet, mi-am scos doua masele de minte am făcut o obturație de canal, toate într-o săptămână ținând cont ca trebuia sa plec în UK. Personal de 5 stele, atât medicii cat si asistenții. Am fost tratat de mai multi medici pentru ca am făcut atâtea operații într-un timp asa scurt, doctor Iulia, Cristina și încă doi, cărora nu le-am reținut numele. Toți foarte buni, mi-au arătat și explicat ce probleme aveam, foarte răbdători, am și frica de dentist, nu am simțit aproape absolut nici o durere, anestezii locale la toate intervențiile și extrem de multa informație. Foarte maleabili, aveau programări full zilnic dar povestindu-le situația mea și plecarea iminenta au reușit sa ma strecoare printre programări. Domnul doctor care mi-a făcut obturația de canal a venit special pentru mn la cabinet. Am fost câteva zile și de doua ori pe zi la ei. Dimineață și seara. Faptul da stau aproape de piață Gorjului și ca eram în concediu a fost un plus. Costuri normale, nici scump nici ieftin. Comparativ cu preturile altor cabinete, preturi aflate după internet. O sa revin în ianuarie iarăși la control, am scăpat și de frica de dentist la ei. 10 stele. Recomand cu încredere!!!
Virgil Ciuca
Virgil Ciuca7 ani în urmă
Foarte bun Cabinet dentar in Sector 6 la Veteranilor. Preturi mici si Doamna Doctor Iulia Badica a fost foarte atenta in timpul consultatiei.
Diana Lupu
Diana Lupu7 ani în urmă
Mihai Andrei
Mihai Andrei10 ani în urmă
Am fost la clinica pentru un control gratuit (am primit flyer pe strada insa am aflat ca era gratuit consultul oricum :) ). Impresia generala a fost de incredere; doctorita Iulia foarte draguta mi-a tratat o carie si mi-a explicat ce lucrari dentare as avea de facut (o sa revin pentru planul de tratament). Cabinetul placut (eu am vazut doar unul), echipamente noi, si foarte aproape Piata Veteranilor. N -am verificat pretul fata de alte cabinete stomatologice. La parter este un Synevo. Sper sa revin cu mai multe info.
Operational Siloz
Operational Siloz2 ani în urmă
Locații recomandate