/Bucuresti/Dentist

Denta Stil

Bulevardul Constantin Brâncoveanu nr. 13 Bl. B16, sc. 4, București 041433, România

Denta Stil
Dentist
2.7
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94V6+84 București, România
+40 31 416 0359
dentastil.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sarah 13
Sarah 134 ani în urmă
Este un doctor foarte bun . Eu ma duc la el din liceu (de 10 ani) . Ce I drept nu am avut nevoie, slava domnului, de nicio interventie dificila. O carie la un mom dat si in rest anual detartraj. O singura data am fost in alt parte pt detartraj si am plecat cu sensibilitate la unul din dinti de am zis ca raman asa. Nu stiu de ce atatea commenturi negative..... nu stiu sa fii auzit vreodata muzica in acest cabinet iar faptul ca este introvert n ar trebui sa fie un indicator al incompetentei profesionale. Doctorul trebuie sa si faca treaba nu sa intretina atmosfera. Este un doctor care isi respecta profesia si doreste sa iti salveze dantura nu sa ti o scoata cat mai repede pt a face bani. Asta aviz celui indignat ca dupa 3sedinte pana la urma I a scos maseaua....pai daca nu s a mai putut face nimic, ce doreai?!? Omul a incercat...
Liviu Nicolae
Liviu Nicolae4 ani în urmă
Va multumesc frumos pentru maseaua de minte de care m-ati scapat!!! Recomand tuturor cu incredere: profesionalism, atmosfera prietenoasa care m-a facut sa uit de frica de dentist, curatenie si absolut tot.
Diana Marin
Diana Marin4 ani în urmă
Personal deloc profesional, fara un consult prealabil a ales sa imi faca anestezie și sa înceapă sa lucreze pentru a extrage un molar de minte. Nu a explicat ce vrea sa faca, singurul lucru pe care il spunea asa zisul medic era "nu atinge parul, gatul si fața e mediu steril aici in cabinet". Nu a utilizat nici macar un servetel pentru a-mi proteja hainele ce curgea ca urma a actiunii de "macelarire" a bietului molar. NU RECOMAND ACEST CABINET
Alina Calin
Alina Calin4 ani în urmă
Vin aici de cand au deschis aceasta locatie! Și chiar imi place acest dentist si personalul. Imi place ca poarta o discutie inainte, pentru a explica de ce si cum se procedeaza. Va multumesc pentru munca pe care o faceti!
Ioana Barbu
Ioana Barbu4 ani în urmă
Denta Stil mi-a fost recomandat acum 3 ani. Pentru ceea ce aveam de facut, a mers foarte bine. Sunt complet multumita. Vizitele au fost fara durere si mi-am recapatat zambetul. Mulțumesc!
Vio Ele
Vio Ele5 ani în urmă
O experienta foarte neplăcuta! Am fost pentru o extractie de masea specificând ca doresc extracția și am plecat cu o curățare de canal. Nici doctorul nici asistenta nu știu sa salute ba mai mult când m.am așezat pe scaun doctorul se uita la televizorul care este amplasat chiar lângă scaunul unde își desfășoară activitatea. Nu era atent la ceea ce executa în acel moment în gura mea fiind fascinat de dicția domnului Fuego. Nu mia explicat nimic din ceea ce a lucrat nu am primit nici un fel de recomandare, eu alaptand un copil ma așteptăm să îmi fi recomandat sa aștept câteva ore sau sa continui alăptarea. Habar nu au de comunicarea cu clienți și respectarea lor. Plus de asta mi-au fost luați 150 lei pentru o curățare de canal iar când sun a doua oara sa,, programez'' o a doua ședința mi se spune la telefon ca pentru o curățare 50 lei.
Adrian Ionut
Adrian Ionut8 ani în urmă
Am fost la Dr. Neacsa, cu o masea crapata care ma durea, primele 3 sedinte a lucrat la masea sa o pregateasca pentru pivot si coroana ( scos nerv, pus calmant, obturatie canal, pilit masea) si la a 4a sedinta dupa ce vede radiografia imi scoate maseaua pentru ca e compromisa radacina. :(
Nu recomanda deloc acest dentist.
Alexandru Dicu
Alexandru Dicu2 ani în urmă
Nu exista recenzie mai proastă...pe care o pot lasa, mi-a lucrate pe măsea fara sa aibe nici macar o radiografie, lăsând la o parte salutul, am avut o problema la o măsea in sensul ca imi căzuse un sfert din ea, i-am spus faptul că nu doresc să o scoată sau sa taie pereții, el spunând da da da, trezindu-ma cu maseaua tăiată după care sa fac o radiografie ca sa vada ce se poate face, m-am dus fix atunci sa fac o radiografie după care m-am dus înapoi la cabinet. I-am dat radiografia doctorului, si mi-a spus că trebuie scoasă.... Nu iti spune nimic din ce face, face doar ce vrea el... Nu recomand la nimeni... acum ma costa 4100 de lei...pt aceasta greseala.
Locații recomandate