/Bucuresti/Dentist

3D Dental

Piața Alba Iulia Numarul 7, București 031105, România

3D Dental
Dentist
4.4
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4FH+RJ București, România
+40 728 628 600
3ddental.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anca Mihaiuc
Anca Mihaiuc2 ani în urmă
Recomand cu caldura! Locatiile, medicii, siguranta, profesionalism! Din pacate pentru mine :) sunt nevoita sa ajung deseori la stomatolog, iar de fiecare data aleg doar 3D Dental! Am probleme de toate felurile, de la simple obturatii, la tratamente endodontice pana la lucrari complexe, coroane, incrustatii etc. De fiecare data am fost tratata exemplar, pe partea de endo desi pare ceva de speriat, pentru mine este fara a exagera o liniste stiindu-ma in grija dlui Dr Stan Alexandru, care are o mana extrem de usoara! Multumesc din suflet pentru tot, intregii echipe!
Lidia Blaj
Lidia Blaj2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de serviciile oferite si de atmosfera calda, prietenoasa. Recomand cu incredere pe dl. doctor Stefanos Zogravos pentru profesionalism, calitatea serviciilor si atentia la detalii.
Maria Ionescu
Maria Ionescu2 ani în urmă
Cea mai buna echipa de medici stomatologi ! Am avut o problema , mi s a spart dintele frontal , am fost la cabinet luni s a luat amprenta și miercuri am avut lucrarea perfecta ! Dantura îți oferă încredere ! Multumesc 3D !
Bilic Mihaela
Bilic Mihaela2 ani în urmă
Mersul la dentist nu este întotdeauna o plăcere însă echipa de la 3-D dental mi-a oferit o experiență de 5 stele🤩 Îi felicit pentru faptul că au știut să personalizeze tratamentul și au găsit o soluție practică și rapidă pentru problema mea. Mulțumesc, mi-am recăpătat zâmbetul😃
Stan Maria
Stan Maria2 ani în urmă
Am avut parte de o experienta inedita la clinica 3 D DENTAL! Totul foarte bine organizat, atat medicii cat si personalul foarte profesionisti. Recomand cu incredere!
Raluca Moianu
Raluca Moianu2 ani în urmă
Vin de ceva ani la 3D Dental şi am ştiut mereu că zâmbetul meu e pe mâini bune.Mulţumesc doamnei doctor Caranovic, dlui doctor Stan si echipei pentru felul in care se poartă şi pentru rezultate.Sunt adevăraţi profesionişti.Felicitări!
Radu-Octavian Paun
Radu-Octavian Paun2 ani în urmă
O echipa extraordinara, profesionista si cu o foarte buna comunicare! Recomand!
Elvira Becciu
Elvira Becciu2 ani în urmă
Felicitari dlui Dr. Brasoveanu! Recomand cu incredere!
Locații recomandate