/Bucuresti/Dentist

Clinica stomatologică Smile Experts

Strada Pictor Ion Negulici 13C, București 011941, România

Clinica stomatologică Smile Experts
Dentist
4.8
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F38R+68 București, România
+40 723 651 002
smile-experts.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Monica Vasile
Monica Vasile2 ani în urmă
Pentru cineva super panicat cu dentistul (fara motive reale neaparat) este mediul perfect de mers. Am gasit multa intelegere si rabdare, asa ca merg tot mai linistita la nevoie si pentru intretinere. In plus, masurile de siguranta pe care le-am gasit in cabinet sunt impecabile, indiferent de pandemie sau nu si se mentin fara exceptie, ceea ce este extrem de important cand ai genul acesta de interventii.
Ana maria
Ana maria3 ani în urmă
Medici foarte bine pregatiti pe plan profesional, in diverse specializari. Merg intotdeauna cu incredere. Personalul este foarte amabil, curatenia este la cote maxime. Preturile reflecta calitatea! Recomand cu caldura!
Hellen Bittersweet
Hellen Bittersweet4 ani în urmă
Recomand sa veniti cu cea mai mare incredere!Aici am intalnit oameni minunati si am reusit sa inving teama de dentist.Doamna doctor Manea este minunata!
Alexandru Erusencu
Alexandru Erusencu4 ani în urmă
Foarte multumit. Servicii de calitate, personal calificat. Recomand!
Ra Ral
Ra Ral5 ani în urmă
Recomand cu cea mai mare caldura! Servicii medicale de 7* , personal profesionist si super amabil, aparatura medicala de ultima generatie, siguranta totala a actului medical (ceea ce pentru mine este cel mai important! prima clinica unde la solicitarea mea am putut vizita sala de sterilizare). Atmosfera prietonoasa si cu copiii, cabinet amenajat special pt ei si zona de joaca.
Sorin Butuc
Sorin Butuc5 ani în urmă
Colaborez cu mai multe clinici dentare din Bucuresti pe zona de IT si pot spune ca ei investesc mult in zona de proceduri (securitate date, sterilizare, relatii cu clientii). Personalul foarte OK si primitor, cabinetele dotate si interesul pentru pacient pot duce doar la un rezultat pozitiv!
PS Cabinetul pentru copii si spatiul de asteptare din acea zona iti face viata mai usoara atunci cand vii cu cei mici.
Daniel Mihalache
Daniel Mihalache5 ani în urmă
Best in town :)
Pentru că experiențele mele din copilărie de la dentist au fost traumatizante, am o frică de dentist ca de dracu' și tot timpul amân până în ceasul al 12-lea orice vizită la dentist. Mă bucur că am ales să vin aici ca să-mi salvez dintele plombat acum 20 de ani, totul a mers uns fără pic de durere, tehnica și aparatură nouă iar personalul ultra amabil și profesionist. Recomand cu mâna pe inimă, când am plecat am îmbrățisat-o pe dna doctor, atât de fericit eram :)))
Adrian Tutuianu
Adrian Tutuianu2 ani în urmă
Cea mai placuta experienta pe care o poti avea cu un copil de 3 ani la dentist.
Locații recomandate