/Bucuresti/Dentist

Xando Med

Bloc 75A Scara 1 Apartament 2, Calea Ferentari 1, București 051851, România

Xando Med
Dentist
4.3
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C37F+3J București, România
+40 21 336 8478
xandomed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrew Popescu
Andrew Popescu4 ani în urmă
Nu recomand! Obturatie provizorie pusa in viteza care a ajuns pana in gingie si pe dintele alaturat. A durat o vesnicie indepartarea obturatiei provizorie de catre medicul la care merg de obicei.

Totul a fost facut in graba pentru ca nu s-a alocat timp din capul locului (de la progrmare) desi am specificat ce lucrare am de facut. Nu s-a lucrat profesionist si cu rabdare pana la capat. Acest lucru ar fi impus decalarea programarilor dar asta spune multe despre profesionalismul clinicii.

Unii ofera profesionalism si solutii iar altii ofera scuze si explicatii ca de ce nu se poate.

Acest review a fost facut atat de mine cat si de un alt medic stomatolog.

Sfat bonus: atentie la ce cabinete alegeti. Cabinetele cu preturi mici de obicei folosesc materiale de o calitate mai inferioara si incearca sa rezolve cat mai multe cazuri / zi in detrimentul calitatii maxime.
Roxana Voicu
Roxana Voicu4 ani în urmă
Azi am făcut un detrartaj perfect. Ma așteptam să mă doară, dar nu a fost atât de rău. Este un cabinet mic, cochet, curat, muzica ambientala plăcută etc. Dar cel mai important, medici pregătiți. Este a doua experienta și voi reveni mereu cu încredere. Urgentele se respecta și chiar dacă se mai decaleaza programarea cu 30 min, cred ca este de înțeles. Felicitări echipei! Profi.
Claudia Niculescu
Claudia Niculescu4 ani în urmă
Acesta este cabinetul stomatologic la care voi veni mereu cu încredere și cu plăcere pentru ca normele de igiena sunt respectate cu strictețe, este dotat cu aparatura moderna, materiale foarte bune și, nu în cele din urma, este o atmosfera foarte plăcută, iar preturile sunt accesibile. Doamna doctor Ristea Roxana este nu doar un medic foarte bun ci și o persoana calda, prietenoasa și mereu cu zâmbetul pe buze. Iar asistenta dânsei, din păcate nu îi știu numele, este o persoana la fel de apropiata de pacienți, placuta si amabila.🌹
Stela Pirvu
Stela Pirvu4 ani în urmă
Singurul cabinet stomatologic in care am încredere! Felicitări medicilor si personalului medical!
Alexandra Silaghi
Alexandra Silaghi6 ani în urmă
In primul rand medicii sunt specialisti, cu adevat profesionisti. Aparatura foarte buna. Am avut multe experiente neplacute, la diverse clinici stomatologice, insa aici ma declar pe deplin multumita! Oricand, revin cu placere! 👍🏻✌🏻
Julian Manole
Julian Manole6 ani în urmă
Cand ai avut de a face cu medici stomatologi din diferite tari si totusi revii la Xando Med cum o fac de ani de zile este clar ca aici ai de a face cu o echipa de adevarati profesionisti, si foarte dedicati. Multe multumiri Xando Med de la clientul din Australia.
Narcis Ghiban
Narcis Ghiban2 ani în urmă
Nu recomand!
Lucrare făcută acum 3 ani, a picat la fiecare 8 luni aproximativ. Prima dată mi-a fost rezolvată problema gratuit. A doua oară am plătit 150 lei. Azi am revenit la cabinet pentru a treia oară. La receptie mi-a fost solicitată suma de 450 lei. Am întrebat pentru ce și mi s-a spus că mi-a fost montată o coronița și peste coroniță mi-a fost repusă lucrarea. Ok, am plătit, am luat bonul fiscal și am plecat. Doar că acasă m-am uitat mai atent pe bon pentru că suma cerută mi s-a părut destul de mare. Pe bon scria "obturație canal mare". M-am reîntors la cabinet să solicit lamuriri. Doctorita Cosmina Traistaru nu prea știa sa-mi explice de ce pe bon apare ceva, ceva total diferit față de ceea ce-mi făcuse. A intervenit o altă doamnă, cred că șefă de cabinet, și mi-a returnat întreaga sumă.
Va recomand sa fiti atenti la intervenție și la ceea ce apare pe bon. Mai exact la suma care va este solicitată la plata.
ALINA GABRIELA DOBOȘ
ALINA GABRIELA DOBOȘ2 ani în urmă
Medici drăguți și empatici🙂.
Locații recomandate