/Bucuresti/Dentist

Dr. Sorin Necula

Nr. 156K, Strada Luica, București 040994, România

Dr. Sorin Necula
Dentist
4.9
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94G4+P4 București, România
+40 766 676 746
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gratiela Petre
Gratiela Petre2 ani în urmă
Tocmai am încheiat tratamentul la cabinetul domnului doctor Sorin Necula. Sunt foarte plăcut impresionata de profesionalismul cu care am fost întâmpinată. Am avut nevoie de niște intervenții ce necesita migala, răbdare dar în primul rand experienta. Toate aceste calități le-am regăsit aici la dr. Sorin Necula. Trebuie sa mai precizez ceva: dotările cabinetului sunt deosebite, iar materialele utilizate și tehnologia sunt moderne. Mulțumesc pentru tot.
Mihaela Maftei
Mihaela Maftei2 ani în urmă
Dupa o vizita in cabinetul medicului stomatolog Sorin Necula, chiar pleci cu zambetul pe buze! De fiecare data am apreciat grija pt confortul personal, lamuririle oferite si profesionalismul de care a dat dovada. Recomand cu multa caldura!
Marius Maftei
Marius Maftei2 ani în urmă
Atat eu cat si familia mea mergem de fiecare data cu cea mai mare incredere la cabinetul Dr Sorin Necula, profesionalismul si seriozitatea ne-au convins de la inceput.
Recomand Dr Sorin Necula din toata inima!
Miruna Luca
Miruna Luca2 ani în urmă
Frica mea de Stomatologie a dispărut și revin de fiecare data cu drag .
Personal medical foarte amabil si profesionist !
Recomand cu mare încredere !
Alexandru Bianca
Alexandru Bianca2 ani în urmă
Recomand din suflet, dr Necula Sorin ! Un medic calm, atent și înțelegător, o atmosferă caldă si prietenoasă care te face sa uiți de teama de dentist!
Cat despre cabinet totul la superlativ!🥰
Alexandra Dibu
Alexandra Dibu2 ani în urmă
M-am simțit în siguranță apelând la serviciile dl dr Sorin Necula... Este un medic care te face sa uiți de teama de dentist din copilărie , are răbdare și iti explica in detaliu fiecare pas și da dovada de calmitate , profesionalism și dedicare fata de pacient. Recomand cu încredere. 🥰
Adrian Tanase
Adrian Tanase2 ani în urmă
Dupa o experienta neplacuta la alt cabinet medical, am fost la Studio 156 pentru a-mi repara ceea ce fusese stricat in partea cealalta. Studio 156 este un loc micut, insa primitor si dotat cu tehnologie moderna, iar domnul doctor Sorin Necula este un om pasionat de meseria pe care o are, priceput si atent sa-ti explice fiecare pas pe care-l face.

Recomand cu incredere!
Ionela Hutanu
Ionela Hutanu2 ani în urmă
De când am descoperit acest cabinet stomatologic, nu mai merg cu frica la dentist. Cabinet modern, curat, primitor, cu aparatura performanta și un personal exceptional, foarte bine pregătit și foarte amabil. Recomand cu încredere!
Locații recomandate