/Bucuresti/Dentist

Optim Dent București

Interfon 92, nr. 40, bl. 71, Șoseaua Colentina, București 021159, România

Optim Dent București
Dentist
4.9
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F47P+M7 București, România
+40 744 342 485
optimdent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniel Budeanu
Daniel Budeanu2 ani în urmă
Buna ziua...va recomand tuturor cu toată încrederea acest cabinet .personal amabil ,curățenie,doctori care știu cu adevărat cu ce se mănâncă aceasta meserie și sunt atenți cu cei ce le calca pragul cabinetului... multă sănătate tuturor va doresc!!!!!!
Cecilia Mihu
Cecilia Mihu2 ani în urmă
Curatenie ok,aparatură bună, personal f amabil,dar prețurile sunt de mai bn renunti....O " vizita" doar sa se uite in gura ta fara sa foloseasca ceva,(doar ochii ).-50 lei. Este un cabinet stomatologic ptr persoane cu un venit de peste 1000 pe luna net.Ptr.cei cu venituri mici ,nu recomand.Trebuie sa faci imprumut la banca sa iti rezolvi o problemă ( dinte,măsea etc).
Sa ajung la stomatolog cu durere de masea crezând ca voi pleca fara dureri,si ma trezesc ca mi se impune inainte un detartraj ca apoi sa ma trimita la ORL.Dr.a zis ca ma costa detartraj ul,200 lei iar la plecare asistenta mi-a incasat 250 lei.Am plecat tot cu durere catre un alt cabinet unde mi-a rezolvat problema fara consul ORL.si cu 150 lei.Acel medic stomatolog care mi-a rezolvat problema a facut aceleasi studii la fel ca dvs.RUSINE sa va fie!!!
Diana Carp
Diana Carp2 ani în urmă
Am apreciat enorm cat de bine sunt aplicate masurile de igiena in contextul pandemiei! Asta denota o mare grija pentru pacient, si probabil nu sunt respectate doar in vremurile acestea, ci in general! Atat domnul doctor cat si doamna asistenta au fost amabili, rabdatori si mi-au raspuns la toate intrebarile. Recomand acest cabinet!
Sanda Ionascu
Sanda Ionascu2 ani în urmă
Mi-a placut foarte mult faptul ca sunt deschisi, comunica eficient si te tin la curent cu fiecare pas care trebuie facut. Pe langa serviciile stomatologice de care sunt multumita, imi place ca sunt cu picioarele pe pamant si poti comunica liber cu intregul personal.
Daniela Ioana Pescaru
Daniela Ioana Pescaru4 ani în urmă
Recomand cu drag. Am fost de câteva ori și voi reveni iar și iar, ori de câte ori voi avea nevoie. Dacă ar fi să descriu echipa acestui cabinet ar fi: Profesionalism, amabilitate și dedicare totală. Explicații pe înțelesul pacienților și servicii de calitate. Vă mulțumesc că existați!
Mara Pop
Mara Pop4 ani în urmă
Am fost cu cel mic la o consultatie si pot spune ca sunt extrem de multumita de atitudinea lor, el fiind foarte fricos si speriat de doctori, a fost o experienta comfortabila si placuta pentru el. Ma bucur ca am putut gasi un loc unde cel mic a scapat de frica de dentist.
Costi C-tin
Costi C-tin2 ani în urmă
Am fost astăzi 19/02 si pot să spun că sunt foarte mulțumit. Atenție sporita asupra pacientului, grija, respect, igiena. Totul este de standarde înalte. Aveam o teamă să merg la dentist și am stat cu "problema", pana nu am mai avut de ales. Dacă știam veneam mult mai devreme, dar cu siguranță o sa revin. Recomand cu încredere acest cabinet.
Dorina Clichici
Dorina Clichici2 ani în urmă
Foarte mulțumită de profesionalismul și atitudinea personalului medical, care m-a surprins plăcut, ii recomand cu încredere!
Locații recomandate