/Bucuresti/Dentist

KopfZeit 2

Strada Dumitru Pera 7, București 060138, România

KopfZeit 2
Dentist
4.8
148 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3F4+3F București, România
+40 21 527 1166
dentistcopii.com.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriela Dintica
Gabriela Dintica2 ani în urmă
Profesionalism in lucru cu copii, plan de tratament, intelegere, empatie. Preturile sunt destul de mari, dar merita. daca va doriti sa nu aveti copii speriati de stomatologie atunci aici este locul. Prima vizita a fost de cunoastere cu clinica, plan de lucru si ,,joaca ” cu echipamentul si materialele.
Emilia Ivascu
Emilia Ivascu2 ani în urmă
De cum treci pragul clinicii vei realiza ca ai ajuns printre profesionisti! Extrem de bine echipat, dotat, adaptat nevoilor/placerilor celor mici. Micuta mea a avut parte de o experienta tare placuta alaturi de dna doctor Corina Minda. Informatiile comunicate cu multa atentie si totul sub o maniera placuta si confortabila pt cea mica! Multumim!
Anca Maria Manea
Anca Maria Manea2 ani în urmă
Cea mai buna alegere! Ma bucur mult ca am dat curs recomandării de a merge cu fetita de 2 ani jumătate aici. D-na Nada este extraordinara! Tot personalul este tanar, empatic, grijuliu, atent la nevoile pacienților, făcând ca toată experienta sa fie una plăcută. Deși fetitei mele a trebuit sa i se lucreze la mai mulți dintisori, experienta (și pt ea) a fost una plăcută, pt ca abia aștepta să ajungă a doua zi la "doamna care gadila dintisorii și-i repară". Mulțumim!
Carmen Teodora
Carmen Teodora2 ani în urmă
Această clinică, oferă servicii premium. De aceea atât eu, cât și întreaga familie, am ales această clinică, ori de câte ori, am avut o problemă cu dantura. Revenim cu încredere , de fiecare dată, știind că toate serviciile sunt calitative. Dna Dr. Simona Raicu, este excepțională.. mi.a demonstrat că mersul la dentist, nu trebuie să fie un chin. Este răbdătoare și atentă, la nevoile pacientului
Recomand cu drag
Monika Orzelowska
Monika Orzelowska2 ani în urmă
Nu am Plăcut un lucru- am platit pentru consultație - dar nu am cerut consultație. Simp păcălită financiar, asa nu sa face. Am venit doar cu o problema la singura dinta si sa bagat automat fara acordul meu consultanta despre alte Dinți care nu a avut problema aprope niciuna.
David Adelina
David Adelina2 ani în urmă
Mulțumesc doamnei dr. Alexandra !
Personal amabil și răbdător !
Când îmi pierdusem orice speranța ca fiul meu de 5 ani să accepta tratamentul stomatologic, doamna dr. cu atitudinea dumneaei a făcut posibila o experienta cu final fericit ( atât de la gazul fericirii:)), cat si ca a pus tratament la măsea).
GABRIELA DUTAN
GABRIELA DUTAN2 ani în urmă
Prima vizită pentru un control de rutină la stomatologie pentru voinicul de 3 ani a fost o experiență minunată. La plecare, întreba deja când mai venim 🥰. Profesionalism, servicii excepționale, medici empatici, totul la superlativ. Mulțumim.
Andreea Elena
Andreea Elena2 ani în urmă
Cea mai buna alegere!mulțumim dnei doctor Simona Raicu...este foarte profi și foarte răbdătoare cu copiii...Băiețelul meu are 6 ani și abia așteaptă sa vina la dentist!!!mulțumesc mult încă o data dnei doctor pentru ca cel mic nu s-a speriat de stomatolog.clinica curata și personal amabil!!!
Locații recomandate