/Bucuresti/Dentist

Green Dental

Strada Grigore Alexandrescu 7, București, România

Green Dental
Dentist
4.8
91 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
F32Q+FM București, România
+40 374 886 455
greendental.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian Staicu248 zile în urmă
Nu am cuvinte de mulțumire ! 5 stele și chiar mai mult... Dna Dr Roxana Gheorghe mi-a facut detartraj EMS intr-un mod delicat și extrem de profesionist. O clinică minunată , in care chiar ma simt bine și revin cu drag !


Super amabilitate, rabdatori, dornici de ajutor indiferent de problema. Multumesc Green Dental !
Recomand !
STAICU CRISTINA-CLAUDIA248 zile în urmă
Am facut un detartraj EMS la domnul dr Alexandru Dogaru în cadrul clinicii Green Dental si am fost foarte multumita de echipa condusa cu profesionalism de doamna manager Ioana Pătru .

Se intelegeau foarte bine intre ei si asta iti da o incredere ca ai ajuns la locul potrivit !
Dl Doctor care s-a ocupat de mine a dat dovada de profesionalism si ca lucrarea pe parcurs o sa fie bine. Mi-a placut foarte mult ca mi-a pus cateva intrebari inainte ca sa stie mai exact ce sa imi faca si ce nu, si am tinut mult cont de asta. S-a miscat destul de repede fara a face pauze de conversatie sau de altceva, s-a sincronizat bine cu pauzele pe care eu le ceream..si apreciez asta.

Un mediu plăcut în care ești primit cu mare interes asupra nevoilor tale, atenție deosebită la detalii, informații suplimentare despre intervenție.

Aici găsiți medici tineri, dar cu experiență, care inspiră, printre altele, încredere și siguranță la cote maxime.

Un plus îl reprezintă și dotarea cabinetului cu aparatură de ultimă generație, iar tehnicile folosite s-au ridicat deasupra așteptărilor mele
Adelina Tompi
Adelina Tompi2 ani în urmă
Sunt pacient Green Dental de mai bine de doi ani jumate si recomand 100% serviciile lor pentru ca intregul personal este format din oameni profesionisti si rabdatori, de la medici pana la asistente si personalul auxiliar.
Ana Maria Diaconu
Ana Maria Diaconu2 ani în urmă
Am apelat la Green Dental pentru stomatologie generală. Medicul care s-a ocupat de tratamentul meu a fost dr. Bălășoiu Alexandra. Experienta a fost foarte plăcută. Doamna doctor foarte amabilă și informează pacientul cu toate detaliile necesare, inclusiv in timpul tratamentului. Asistenta dânsei a fost și ea mereu foarte atentă astfel încât să întâmpine toate nevoile pacientului. Clinica este foarte curată, dotată cu cele mai noi materiale și aparatură, iar doamnele de la recepție ajută pacienții cu tot ce este necesar pentru o experiență plăcută. Recomand clinica Green Dental!
Catalin Traila
Catalin Traila2 ani în urmă
Zâmbesc din nou ! Am avut bucuria de-a întâlni oameni minunați! Prin aceasta cale țin sa multumesc întregului personal, dar mai ales, D-lui Doctor Vasile Branici, D-nei Doctor Luciana Sandru și D-nei Director Ioana Patru. Totodată va urez multa sănătate și sărbători fericite!
Florentina Smaranda
Florentina Smaranda2 ani în urmă
Multumesc întregii echipe pentru frumoasa experiența avuta in cadrul clinicii GreenDental! Tratamentele mi-au fost efectuate de către doamna Doctor Bahare Azar - un medic excepțional, focusata pe solutionarea problemelor, cu multa rabdare si foarte profesionista care pune pacientul pe primul loc. O recomand cu toata increderea!
Felicitari din nou pentru serviciile bune pe care le oferiti!
S Distopia
S Distopia2 ani în urmă
In mare parte personalul este foarte amabil, iar clinica mi-a placut initial, dar din pacate am avut o experienta dezamagitoare dupa 2 extractii de molari de minte. Am dezvoltat o complicatie, mai exact o alveolita postextractionala. Dezamagirea mea nu este din punct de vedere medical, ci dpdv al atitudinii. Dupa 6 zile de dureri crunte ce nu erau usurate de pastile si nopti nedormite, am mers pentru un control la chirurgul ce a facut interventia. Am fost intampinata de el cu bratele incrucisate, rezemat de perete, intrebandu-ma nervos "ce faci". I-am spus ca rau, ca ma doare. Atat. Nu am dat vina pe nimeni. Se uita urat la mine, s-a uitat la situatie si s-a rastit la mine ca e vina mea, ca la ce ma asteptam, ca normal ca ma doare, ca n-am respectat sfaturile.

Am inteles. Da, o fi vina mea, dar asta nu ofera dreptul personalului medical sa se rasteasca la mine si sa ma trateze fara pic de empatie cand oricum eram vai de capul meu de durere si oboseala. Comportamentul dansului mi-a adus aminte de spitalul de stat. Mi-a aratat clar ca reprezentam un deranj, nu un pacient intr-o postura vulnerabila tocmai fiindca am o complicatie.

Dupa ce mi-am anulat toate programarile viitoare, am facut reclamatie. Am fost sunata de manager si dupa ce am explicat situatia mi-a spus ca doctorul este prietenul dansei, ca el nu e asa, ca cel mai probabil a avut o zi proasta. In orice caz, daca faceti o reclamatie, o faceti doar ca sa auziti ca in ochii manager-ului doctorul este un om bun predispus la greseli si cam atat. Sa vorbesti frumos, doar atat, nu mai zic de empatie, nu reprezinta o prioritate. Lipsa de respect este acceptabila si scuzabila fiindca un om poate avea o zi proasta.

Daca eu drept pacient ma rasteam la personal fara motiv mai eram privita asa ingaduitor sau ma tineau minte ca sunt un client problema?
Andrei Teodor
Andrei Teodor2 ani în urmă
Green Dental a fost o experienta - una deosebit de placuta , dotarile, atmosfera din cabinet dar si profesionalismul medicilor mi-a oferit acel confort si placere de a merge dinou la dentist. Ganduri bune dlui doctor Matei!
Luminita Onigas
Luminita Onigas2 ani în urmă
Sunt pacientă Green Dental si sunt foarte mulțumită de serviciile oferite. Am fost impresionată de calitatea serviciilor, de punctualitatea cu care esti primit in cabinet, de atenția acordată, sunt atentionata prin mesaje de fiecare data cand trebuie sa revin la control, ceea ce pentru mine e foarte util.
Le mulțumesc Dr. ANCA LUPU si Dr. MATEI CĂLIN pentru atenția, răbdarea, atitudinea si sfaturile pe care mi le-au dat. Recomand cu mare încredere!
Carmen Mariana Taifas
Carmen Mariana Taifas2 ani în urmă
Foarte mulțumită de serviciile domnului doctor Matei Călin.
Personalul a fost foarte amabil și clinica este dotată cu aparatură nouă.
Recomand cu încredere această clinică.
Locații recomandate