/Bucuresti/Dentist

Evrika Dent Dentist Aviatiei. Stomatologie Aviatiei. Cabinet Stomatologic Microscop

13 Bl 4D, Ap 2, Strada Aviației 11, București 014235, România

Evrika Dent Dentist Aviatiei. Stomatologie Aviatiei. Cabinet Stomatologic Microscop
Dentist
5
42 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3JX+7X București, România
+40 740 611 679
evrikadent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vila Balea
Vila Balea2 ani în urmă
Recomand cu drag! Atat pt adulti, cat si pentru copii. Baietelul meu de 6 ani , care a mers pt prima data la dentist (ma asteptam la plansete si "vreau acasa") a plecat incantat si chiar nerabdator sa revină .
Moli Dana
Moli Dana4 ani în urmă
Echipa de la Evrika Dent este profesionista, implicata, responsabilă și atenta la nevoile pacienților. Atenția pentru toate detaliile mi-a dat încredere și îi recomand cu toată căldura familiei, prietenilor și celor necunoscuti. Mergeți fara teama!
Florin Vasilache
Florin Vasilache5 ani în urmă
La sugestia unei rude am ajuns sa spun si eu ca mos Arhimede:Evrika! mi-a pus D-zeu mana-n cap,dupa ce mi-a nenorocit ambele extremitati ale maxilarului (superior) si mandibulei,ca sa am nevoia din speta.
Si cum altfel,daca in atatea nesfarsite,parca,minute(cateodat parca spre 30-40 imi parea)de scotocit prin falcile mele,cu atatea infricosatoare instrumente si aparate,n-am simtit odata macar,o durere adevarata?
Really,indeed,nici macar prea surprinzator in fond,logic,daca atentia parca nemasurata si permanenta a dr.ALIN POENARU,imbinata cu un profesionalism atat de sans reproche,se exercita printr-o operare aproape niciodat direct vizual in gura mea ,ci prin binocularul unui microscop,dandu-mi senzatia ca-s vreun vibrion studiat vai! de un extraterestru.
Cum sa mai greseasca ceva,cat de putin?Angstromic macar ?

Sau,mai apoi,sa am privilegiul de a beneficia de atentia colegei sale,dr.ALINA DRAGOMIR PARNIA,a carei expertiza asa inalta,decisa,nici un moment macar nesigura,se imbina(atat de maxim posibil de dorit de un pacient temator,pe asemenea scaun ,nu?),cu o feminitate,gingasie,delicatete de a dreptul covarsitoare,matern aproape,alintatoare.
Predestinati parca,Alin si Alina,sa a l i n e atata,pe atatia semeni!

Am inteles ca mai au vreo 2 colegi (inafara de frumoasa si atat de indatoritoarea secretara si la fel asistentele care i-au ajutat la mine)pe care nu am avut onoarea sa-i cunosc,dar stiu ca "cine se aseamana se aduna"

NU-mi pot imagina cum s-ar putea dovedi mai multa solicitudine,grija,atentie,profesionalism,cu care am fost tratat de cand am intrat pe usa de fiecare data si pana am plecat!

Dar nu e timpul pierdut,pen'ca-s inca tineri,au timp sa se "dezumfle",sa se acreasca incet-incet,sa fie dezamagiti de viata cum o stim,mai ales pe asemenea meleaguri,mai ales adica,pentru asemenea
"nomina odiosa"-m e d i c i,nu?
Desi ar fi taare pacat!
In orice caz,pentru pacienti.
fjstv cu toata gratitudinea posibila.
Maria Mirea
Maria Mirea5 ani în urmă
Un loc ce îți inspira siguranță și liniște, desi chiar e un cabinet stomatologic. Profesioniști în adevăratul sens al cuvântului ce îți explică, cu calm, tot ce se întâmplă în timpul unui tratament sau al unei intervenții. Pentru mine, cu siguranță a fost o EVRIKAAAA! Recomand sa mergeți cu încredere daca doriți să vă tratați și teama de stomatologi, nu doar dantura!!!😍😍
Irina Sauciuc
Irina Sauciuc2 ani în urmă
La 24 de ore după o extracție a unui molar, de către dr. Alina Dragomir, cu blândețe și atenție. Sunt clientă Evrika Dent din 2018 și recomand 🏆
Silviu Pelin
Silviu Pelin2 ani în urmă
Cabinet stomatologic de incredere.Am primit un plan de tratament detaliat (ceva nou pentru mine, fiind obisnuit cu "Sa vedem ce mai avem de facut") si urmeaza sa-mi pun aparat dentar la acelasi cabinet.
Recomand pentru Stomatologie pe doamna Dr. Andreea Ionescu; Pentru chirurgie pe doamna Dr. Ruxandra Nitu !

P.S: Mentionez ca se respecta cu strictete regulile de igiena si masurile aditionale din perioada pandemiei.
Alex Paraschiv
Alex Paraschiv2 ani în urmă
Multumesc doameni doctor Ionescu Andreea pentru efortul si profesionalismul dansei.
Andu B.
Andu B.2 ani în urmă
Mi-a placut ca se respecta masurile impotriva COVID. Serviciile au fost foarte profesioniste.
Locații recomandate