/Bucuresti/Dentist

Stomatologie Stomatolog Bucuresti Dr.Gîrneț Nicolae sector 4 Brâncoveanu,Piata Sudului,Tineretului, Cabinet Stomatologic ,Tratamente Calitative ,Lucrari Top (Biohpp,Zirconiu)

Bd.Gheorghe Sincai Nr12 Bloc12, ScaraC Ap66, București 040317, România

Stomatologie Stomatolog Bucuresti Dr.Gîrneț Nicolae sector 4 Brâncoveanu,Piata Sudului,Tineretului, Cabinet Stomatologic ,Tratamente Calitative ,Lucrari Top (Biohpp,Zirconiu)
Dentist
5
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C485+48 București, România
+40 743 327 814
stomatologbucurestidrgirnetnicolaesector4.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sergiu nistor
Sergiu nistor2 ani în urmă
Domnul Doctor Girnet Nicolae e un bun specialist si foarte devotat meseriei. Are o deosebita atentie la detalii. Cred ca a fost pentru prima data cand m-am simtit relaxat la stomatolog, e atent sa lucreze fara durere. De aceea deja l-am recomandat la prieteni, va recomand si voua tratamentul anume la dumnealui. Pentru ca zambetul conteaza.
Alina Astalus
Alina Astalus2 ani în urmă
Am avut o experienta excelenta cu dnul doctor Nicolae Girnet. Nu numai ca lucreaza foarte bine, dar se poarta frumos cu pacientii. In plus, intotdeauna a fost respectata ora programarii, lucru extrem de important pentru mine ( poate si pentru altii, e bine de stiut).
Claudia Gruianu
Claudia Gruianu2 ani în urmă
Un medic minunat care lucreaza cu o finete si o atentie la detalii deosebita, este o persoana foarte calma si emana o energie pozitiva. Il voi recomanda cunoscutilor.
Madalina Stoica
Madalina Stoica2 ani în urmă
Incredibil cu cât de multă răbdare lucrează domnul Dr. Gîrneț și cât de bine explică, pe înțelesul oricui, fiecare procedură. Un stomatolog profesionist este puțin spus. Recomand cu toată încrederea!
SuperDex2011
SuperDex20112 ani în urmă
Un dentist f bun si rabdator. Iti explica pas cu pas ce face.
Foreverinbetween
Foreverinbetween2 ani în urmă
Ma voi feri de cuvantul profesionalism,nu stiu ce standarde are pentru fiecare. Sper,insa,sa regasiti cel putin cateva dintre cerintele dumneavoastra in cele ce urmeaza referitor la Cabinetul dlui Dr.Girnet Nicolae. O persoana foarte flexibila,deschisa catre dialogul cu clientul. O persoana punctuala,ora fixata va fi respectata. O persoana minutioasa pana la extrem,nu am intalnit o persoana atat de meticuloasa in practicarea meseriei. Pasiune desavarsita in ceea ce face. Preturile absolut abordabile de catre orice buzunar,fie el cat de modest. Igiena cabinetului si a modului de lucru impecabila. Va indemn sa treceti pragul acestui cabinet cu convingerea ca veti ramane odata ajunsi acolo. Toate cele bune !! Multumiri D-lui Doctor !
Adriana Stefan
Adriana Stefan2 ani în urmă
Un stomatolog profesionist ce mi-a raspuns prompt si a reusit sa ma strecoare in program desi nu am anuntat cu mult timp inainte. Preturi extraordinare, un om cu experienta care stie sa faca clientul multumit si tocmai din acest motiv l-as recomanda cu placere oricarei persoane care doreste un stomatolog bun in Bucuresti.
Andrei Turcea
Andrei Turcea2 ani în urmă
Am descoperit prin recomandare.
Doctorul are multa rabdare, mi-a explicat in detaliu fiecare pas.
Lucreaza foarte usor si, cel mai important, nu am simtit nimic!
Recomand cu caldura, o sa ramaneti multumiti!
Locații recomandate