/Bucuresti/Dentist

Plaza Dent

Strada Gheorghe Rostogolea 1, București 061344, România

Plaza Dent
Dentist
4.8
391 recenzii
15 comentarii
Indicații de orientare
C2HP+PX București, România
+40 21 413 0015
plazadent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Carmen Constantin211 zile în urmă
Rentea Andreea272 zile în urmă
Recomand cu încredere! Serviciile sunt de calitate. Personalul a dat dovadă de profesionalism, dedicare și responsabilitate!
Zărnescu Marian340 zile în urmă
Eu și soția suntem pacienți la Plata Dent suntem foarte mulțumiți Mulțumim d lui doctor Bogdan Rogozea și echipei de asistente Recomand cu încredere aceasta clinica !
Zarnescu ioana345 zile în urmă
Recomand cu încredere clinica plata dent Mulțumesc d lui doctor Bogdan Rogozea un om deosebit care mi a dat speranțe încă de la prima vizita la cabinet că totul va fi bine !
Liana Popa1 an în urmă
Recomand cu caldura Clinica Dentara Plaza Dent, din str. Gheorghe Rostogolea nr.1, aflata intr-o cladire noua, foarte moderna si curata, dotata cu aparatura de ultima generatie.
Multumesc intregii echipe de specialisti, domnului doctor Bogdan Rogozea, domnului doctor Adrian Gabara (chirurgie buco-oro-maxilo-faciala), doamnei doctor Ana Mandrican (specialist paradontologie) si echipei de tehnicieni condusa de domnul Sergiu Petrovici.
Multumesc deasemenea echipei de asistente medicale, specialistilor de la Radiologie, tuturor celor care contribuie in fiecare zi la bunul renume al acestei Clinici.
Acord 5 stele din toata inima!
Cu aleasa pretuire,
Liana Popa
Florin Ene1 an în urmă
Recomand Plaza Dent tuturor celor care doresc sa lucreze cu profesionistii . Spun asta dupa ce am intalnit aceasta echipa de medici stomatologi care mi-au demonstrat respectul , promtitudine si seriozitate fata de client. Am venit din strainatate pentru implanturi dentare la recomandarea unor prieteni si nu regret . Multumesc Domnului Doctor Bogdan Rogozea si echipei sale. Calitate / pret foarte buna.
Felicitari
Ileana Forcos1 an în urmă
RECOMAND!!
Georgescu Maria1 an în urmă
Recomandat. Mulțumită.

Larisa Agarafinei
Larisa Agarafinei2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea clinica PlazaDent, in special pe domnul dr Bogdan Rogozea care m-a primit imediat in regim de urgenta intr-o problema complexa cu un molar de minte. Am avut mare noroc sa dau de domnul dr Rogozea care in doar cateva minute m-a scapat rapid de toata durerea si mi-a aplicat tratamentele corespunzatoare, ii multumesc din suflet! Un medic extrem de bine pregatit si foarte sufletist, se vede ca lucreaza din pasiune. Multumesc intregii echipe, foarte multumita de toata amabilitatea personalului si a modului in care am fost tratata in rezolvarea problemei mele. Servicii de nota 10, voi reveni cu siguranta.❤️
Florica Tamasoiu
Florica Tamasoiu2 ani în urmă
Vreau sa mulțumesc pentru grija, răbdarea și atenția fata de mine clinicii Plaza Dent și in special domnului Dr.Rogozea Bogan pentru profesionalismul sau.
Am efectuat la clinica o lucrare foarte complexa: implante dentare, reconstrucție toatala Dinți zirconiu pe cele 2 arcade și restabilire corecta ocluzie dentara(mușcătura). Va recomand din suflet sa mergeți la clinica Plaza Dent, cu personal foarte amabil, aparatura de ultima generație și doctori profesioniști. Am avut o experiența de nota 💯! Va mulțumesc! ❤️
Gina Albulet
Gina Albulet2 ani în urmă
Mulțumesc întregii echipe Plaza Dent pentru profesionalismul de care dă dovadă de fiecare dată, fie in cadrul unei consultații programate, fie intr-o consultație de urgență.
Multumesc, domnule doctor Rogozea pentru eficiența serviciilor prestate in cei aproape 20 de ani în care m-ați tratat atât pe mine, cât și pe ceilalți membri ai familiei, pentru faptul că intotdeauna ați căutat soluții și ați alocat timp pentru rezolvarea problemelor noastre între care: tratarea unor carii, paradontoza si nu in ultimul rând, cele 10 implanturi dentare. Mult succes în continuare !🤗
Catalina Codrea
Catalina Codrea2 ani în urmă
Clinica de 5 stele! Totul este la superlativ! Aseara am avut o prima consultatie la doamna doctor Nicole Didiu. Ii multumesc atat pentru solutia gasita problemei cu care am ajuns la dansa cat si pentru comunicarea pe care a avut o cu mine pe intreg parcursul consultatiei!
Felicia Danila
Felicia Danila2 ani în urmă
Recomand Plaza Dent si in special pe domnul doctor Radian Ovidiu la care am ajuns recunosc cu teama, deoarece aveam numeroase probleme dentare pe care le ignorasem din teama de a merge la dentist. Dansul a reusit sa imi elimine aceasta teama si cu profesionalism si rabdare mi-a rezolvat unele probleme pe care eu nu le mai credeam a fi rezolvate. Interventiile nu sunt dureroase, iar dansul de fiecare data mi-a explicat pasii pe care urmeaza sa ii faca. Va multumesc domnule doctor! Daca va ganditi sa mergeti la dentist dar va este teama, va recomanda sa mergeti la domnul doctor Radian Ovidiu, iar teama va deveni doar o amintire urata :D.
Eugen manea
Eugen manea2 ani în urmă
Buna ziua,
As vrea sa va povestesc experienta pe care am avut-o in cadrul clinicii Plaza Dent. In primul rand va vorbesc din prisma unui pacient cu o frica teribila de a merge la stomatologie, cu experiente anterioare groaznice si dureroase in alte cabinete stomatologice. Am apelat la serviciile Plaza Dent la recomandarea fratelui meu, el avand o interventie relativ simpla, fara durere. Ajuns in clinica, mi s -a facut radiografie ( cu pretul cel mai mic de pe piata) , dupa care igienizare si detartraj. Dupa toate acestea am facut planul de tratament impreuna cu domnul doctor Rogozea. Acesta in prima faza m-a ascultat ce imi doresc si temerile pe care le am, dupa care mi-a expus problemele existente, solutiile cele mai mici invazive, preturile si modalitatea de plata. Sunt foarte flexibili privind programarile si plata serviciilor. Ceea ce aveam eu de facut era foarte complex avand nevoie de 4 implanturi dentare , aditie os, extractii, multiple carii, deci o intreaga nebunie. Repet, eu avand o teribila frica de dentist! Au inceput sa curga programarile si interventiile, problemele mele au inceput sa dispara una cate una. Ceea ce vreau sa mentionez este faptul ca eu nu am simtit ABSOLUT NICI O DURERE.Imaginati-va ca am fost operat si mi s-au facut interventii complexe. Folosesc materiale de foarte buna calitate si inovative, vorbesc de la anestezic pana la aparatura. Clinica arata impecabil, este nou si modern amenajata .Aceasta beneficiaza si de parcare proprie, un lucru de foarte mare ajutor tinand cont de aglomeratia din Bucuresti. Vreau sa multumesc atat domnului doctor cat si asistentilor lui pentru profesionalismul si empatia acordata! Va recomand cu incredere Plaza Dent!
Cristina Dumitrica
Cristina Dumitrica2 ani în urmă
Recomand din toată inima această clinică moderna, PlazaDent. Are o echipa de asistenti și medici minunati!
Mulțumesc Dl Dr Radian Ovidiu care nu este doar un profesionist desavarsit,dar face parte din acea rara categorie de medici in cabinetul caruia iti face placere sa intri.🥰👍
Alessya Durlă
Alessya Durlă2 ani în urmă
Un medic de un profesionalism cum n am mai intalnit! L-aș descrie in cateva cuvinte:pregătire la nivel maxim, în temă cu tehnologia si experienta lungă in domeniu!Recomand cu mare încredere Dr.Rogozea Bogdan!
Locații recomandate