/Bucuresti/Dentist

Daffdent - Cabinet stomatologic 13 septembrie

Bloc V1, Calea 13 Septembrie, București 050723, România

Daffdent - Cabinet stomatologic 13 septembrie
Dentist
4.8
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C397+WM București, România
+40 726 024 373
daffdent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 13–20
Marți: 13–20
Mirecuri: 13–20
Joi: 13–20
Vineri: 13–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Atanasie Emilian
Atanasie Emilian2 ani în urmă
Profesionalismul este prezent de la rezolvarea cariilor pana la efectuarea unui implant.
Recomand!
Mihai Birtu
Mihai Birtu4 ani în urmă
Un cabinet unde problemele îți sunt cu adevărat rezolvate, cu profesionalism si seriozitate. Sentimentul de siguranță oferit de echipă și aparatura performantă sunt motivul pentru care am încredere și revin de fiecare dată când am nevoie!
Alin Damian
Alin Damian4 ani în urmă
Avand o urgenta si locuind in zona am decis sa merg la Daffdent cabinet stomatologic 13 septembrie Bucuresti si nu mi-a parut rau!
Am gasit un cabinet modern si un personal profesionist gata oricand sa te ajute! Recomand!
Octavian Patrascu
Octavian Patrascu4 ani în urmă
(Tradus de Google) Echipa de calitate. Medicii explică fiecare pas simțindu-se în siguranță și în siguranță cu experiența pe care o atingeți până la zâmbetul dorit! Nu mai zic că durerea nu este prezentă! Mulțumesc :)

(Original)
Quality team. The doctors explain every step feeling safe & secure with their experience you reach to the desired smile! Not to mention that pain is not present! Thank you :)
Valeriu Simion
Valeriu Simion2 ani în urmă
Echipa foarte buna, profesionalism si implicare nemaiîntâlnita (cel putin pentru mine) fata de alte cabinete stomatologice la care am mai fost.
Sa va spun pe scurt cazul meu: anul trecut, cam prin luna noiembrie am luat decizia de a-mi schimba stomatogul din cauza distantei mari fata de locul de domiciliu. Am ales Daffdent si consider ca a fost cea mai inspirata decizie.
Pana sa ajung pe scaunul stomatologic am fost trimis sa-mi fac o radiografie la un dinte cu infectie la radacina. Dupa circa 2 ore de la realizarea radigrafiei am si fost sunat de doamna doctor Oana Nistoran care mi-a spus ca a identificat un ameloblastom la mandibula si trebuie sa ma operez. Deci doamna doctor nu ma vazuse inca, nu facusem nici o plata pt nici un serviciu medical si domnia sa deja ma trata. Pentru mine a fost o surpriza extrem de placuta.
De atunci am pus 4 plombe care rezista extraordinar (inainte trebuia la 3-4 luni sa le replombez ... acum nu mai este cazul) si mi-a fost operat ameloblastomul in ianuarie a.c. de catre domnul doctor Ochinciuc Mihai la recomandarea doamnei doctor Nistoran.
In concluzie, la Daffdent am gasit o echipa minunata de medici care m-au tratat cu atat de multa caldura si profesionalism incat nu credeam ca este posibil.
Multumesc mult pe aceasta cale urmatorilor minunati medici stomatologi: Oana Nistoran, Daniela Tudorache si Mihai Ochinciuc.
Palade Florin
Palade Florin2 ani în urmă
O echipă profesionistă cu respect față de sănătatea pacientului și față de pacient în general. Intervenția a fost fără durere și am simțit tot timpul grijă pentru confort. Recomand 100%....
Ionel Ionell
Ionel Ionell2 ani în urmă
Aveti un cabinet foarte profi, cu doctori tineri, foarte pregatiti si moderni din toate privintele, foarte atenti cu pacientii. La fel aparatura, materialele si asistenta :) Felicitari, keep it up!
Sabin Mihai
Sabin Mihai2 ani în urmă
D-na Doctor Cristina Ciurlea - lucreaza cu anestezie, nu doare nimic pe parcursul interventiei, de 7-8 ani de cand colaboram nu mi-a cazut nici o plomba. Preturile sunt in regula.
Locații recomandate