/Bucuresti/Dentist

Germandent

Strada Pieței 36-42, București 012798, România

Germandent
Dentist
3.7
15 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
F2PP+CV București, România
+40 726 282 896
germandent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mircea Cristian230 zile în urmă
Nu am crezut vreodata, ca am sa ajung sa spun: ''Este o placere sa merg la dentist!" Dar, Doamna Dr. Brandusa este o adevarata Magiciana! Inalt profesionalism si suflet cald. De asemenea si personalul colaborator de la Germandent este unul de inalta tinuta profesionala. Felicitari si mii de multumiri!
Elena Ionescu
Elena Ionescu2 ani în urmă
Nu recomand ! De evitat ! Am fost la dr Ungureanu Ovidiu , servicii de prosta calitate la preturi foarte mari , atat eu cat si sotul meu am fost cu cate o probelma si am plecat cu 2 !!! 👎
ANDREEA Chivu
ANDREEA Chivu2 ani în urmă
Aș da 20 de stele dacă s-ar putea: totul de la locație, la accesibilitate (aproape de casă), amabilitatea personalului și profesionalismul medicului. Am mers împreună cu băiatul meu de 11 ani, căruia îi e mare frică de stomatolog, iar prin modul său de a explica și de a se purta, domnul Dr. Ungureanu a reușit să îi câștige încrederea, plus că, tot ce s-a lucrat a fost fără durere! De asemenea, domnul doctor mi-a salvat o măsea căreia eu nu îi mai acordam nicio șansă de a mai fi recuperată. Numai cuvinte de laudă, jos pălăria!

Voi reveni de drag pentru rezolvarea următoarelor probleme, la domnul Dr. Ungureanu!
Adrian Cristache
Adrian Cristache4 ani în urmă
Am fost la un doctor invarsta pe care trebuie sa il evitati. Nu as prefera sa dau nume cine. A pus material de umplutura si peste material de plomba care trebuia sa fie peste tot in gaura din dinte de fapt iar daca muscam ceva mai tare acea plomba se putea prabusi si asta doar pentru economie de material si bani mai multi.
Service tv led repair tv service electronics
Service tv led repair tv service electronics4 ani în urmă
Perfect
Ionut Coman
Ionut Coman2 ani în urmă
Sotia mea a apelat la serviciile acestui cabinet stomatologic pt 3 plombe dentare.Dupa nici 2 ani au inceput sa cada respectivele plombe,rand pe rand..una cate una.Am sunat la clinica sa intreb ce este de facut si domna respectiva,pe un ton sarcastic,imi spune "domne pai cat vreti sa va tina..e foarte bine ca a "tinut" aproape 2 ani".Tin sa precizez ca personal am o plomba de 16 ani la alta clinica,nici nu stiu daca mai exista clinica respectiva.Nu recomand aceasta clinica stomatologica.Preturi mari,servicii de calitate inferioara.
Ionel militaru
Ionel militaru2 ani în urmă
Un cabinet exceptional cu specialisti dedicati meseriei si dragoste ce ofera clientilor , totul gasiti la Germandent
Multumesc pentu toata grija ce o aveti pentru noi
Victor Petrescu
Victor Petrescu2 ani în urmă
300 euro ,7 extracți.am chitanță.
Ana Cristina
Ana Cristina2 ani în urmă
Locații recomandate