/Bucuresti/Dentist

Upgrade Dental

Calea Victoriei nr. 155, București 010073

Dentist
5
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F32P+GJ București, România
0774654047
upgradedental.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 09:00–21:00
Marți: 09:00–21:00
Mirecuri: 09:00–21:00
Joi: 09:00–21:00
Vineri: 09:00–21:00
Sâmbătă: 09:00–15:00
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Zanfirescu Alexandra
Zanfirescu Alexandra2 ani în urmă
Am aproape 4 ani de când apelez doar la aceasta clinica și sunt extrem de incantata de absolut tot ceea ce oferă.
Pentru mine foarte importanta este igiena într o clinica dentara iar aici nu am nimic de reproșat. De multe ori le am văzut pe asistente cum după fiecare pacient dezinfectează cabinetul și de aceea mereu ma duc relaxata, știind ca totul este curat și dezinfectat. De asemenea tot personalul este prietenos, zâmbitor și foarte atent la nevoile pacientului. Special kudos to Dr Oprea Anda pentru profesionalism, atenția la detalii și mai ales pentru ca a reușit sa ma facă sa fiu muuult mai relaxata atunci când trebuie sa rezolv o problema dentara.
Rares Temelie
Rares Temelie2 ani în urmă
Experiența asta a fost minunată, chiar ştiu ce fac şi recomand cu tot dragul ca şi ceilalţi să vină aici. Doamna Veronica Serban mi-a explicat pas cu pas si mi-a raspuns la orice intrebare si acum stiu cum se fac toate procedurile si, da, o sa mai vin cu siguranta.
Jean Ionita
Jean Ionita2 ani în urmă
Am mers in multe cabinete stomatologice și am întâlnit de a lungul timpului mulți medici stomatologi,cu diferite specializări..dar medicul Cristina Dobrincu emana prin toți porii profesionalism. Este prima data când vin la aceasta clinica și simt ca mi am găsit locul și medicul :))
Felicitări pentru atenția detaliilor și empatia cu care am fost tratat.
Manuela.petrache@yahoo.com TinckerBell*03
[email protected] TinckerBell*034 ani în urmă
Profesionalism si seriozitate. Programarile sunt respectate, medicii sunt foarte atenti si comunica pas cu pas procedurile. Clinica moderna cu aparatura performanta.
Andreea Duca
Andreea Duca5 ani în urmă
Profesionalism, seriozitate si o buna comunicare cu pacienții, aceste lucruri ma fac sa revin de fiecare data cu mareee drag. Sunteti minunati!
Recomand cu incredere! 👍
P.S. Teama pentru dentist observ ca incepe sa dispară încetul cu încetul.😁
Claudiu stefan
Claudiu stefan5 ani în urmă
O experienta foarte placuta. O echipa de medici tanara care mi-a explicat tot procesul pas cu pas.
Multumesc pentru rabdare si profesionalism! ❤️
Am stabilit un plan de tratament, si voi reveni cu incredere si dupa terminarea acestuia.
Raport calitate/pret, excelent ⭐️ !
Arghir Tiberiu
Arghir Tiberiu5 ani în urmă
Am fost de cateva ori pacient al clinicii Victoria si de fiecare data, atat medicii cat si personalul, au fost foarte amabili dar si profesionisti in acelasi timp, mi-au rezolvat problemele rapid si au oferit consultanta post interventie. Recomand oricui are probleme stomatologice sa mearga la aceasta clinica si sigur va pleca de acolo cu zambetul pe buze.
Romeo Vaetus
Romeo Vaetus2 ani în urmă
Extrem de multumit de aceasta clinica.
Personalul e mereu amabil, te ajuta, iti raspunde la intrebari, doctorii si asistentele stiu ce au de facut si se poarta exemplar!
Nu am fost la prea multe clinici, dar cabinetul pare din secolul 21 :) Au toate echipamentele moderne si nu esti trimis pentru radiografii cine stie unde, totul se face direct acolo.
In contextul COVID, precautiile luate de clinica sunt excelente si absolut toti le respecta. Iar echipamentele sunt inlocuite/sterilizate/dezinfectate (inclusiv scaunul) de fiecare data.
Doctorii sunt empatici, tin cont de nevoile pacientului (eu am o frica patologica de durere de dinti, iar de fiecare data doctorul a tinut cont de asta, a testat daca ma doare sau nu si nu am avut niciun fel de durere).
Preturile pot parea putin mari (versus un dentist de "cartier") dar cand intelegi ce valoare primesti de banii aia, nu mai par deloc sumpi.
Locații recomandate