/Bucuresti/Dentist

Cris Smile Studio Rahova

Strada Malcoci 2, București 051923, România

Cris Smile Studio Rahova
Dentist
4.5
147 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C36C+25 București, România
+40 21 423 0072
cris-smile.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Raluca Preda
Raluca Preda2 ani în urmă
Servicii de calitate si personal profesionist. Tratamentul la microscop este una dintre cele mai bune alegeri petru a rezolva rapid si sigur problemele dentare.
Neacsu smaranda
Neacsu smaranda2 ani în urmă
Nu recomand deloc acest cabinet stomatologic pentru mai multe motive:
- calitatea serviciilor Printre cateva plombe de lucrat mi s-a spus ca am nevoie si de 2 coroane. Am decis impreuna cu medicul ce tip de coroane mi se vor realiza si s-a dat comanda. La programarea pentru instalarea lor am observat ca erau mult prea inalte, deci medicul a trebuit sa le returneze tehnicianului pt ajustare. In total 1 luna de asteptare si un drum inutil pana la cabinet.
- medicii sunt lipsiti de respect pentru timpul pacientilor si organizarea cabinetului este defectuoasa. Astazi am avut programare pentru extractie, am ajuns la timp si am asteptat sa fiu chemata in cabinet. Desi medicul chirurg stia ca astept deja de 10 min a ales sa se ocupe de o cunostiinta dintr-ale dansei care a venit intre timp, care nu era nicidecum o urgenta si care a si intrat in cabinet fara sa respecte regulile de igiena (fara masca, fara acoperitoare pentru pantofi si haine).
Cu 2 programari in urma la alt medic, ortodont de data aceasta s-a intamplat acelasi lucru. Si in general programarile nu sunt respectate, timpul de asteptare este de peste 10 min peste ora programata.
- atmosfera din cabinet este similara cu cea de pe holurile spitalelor de stat.
Adriana Martin
Adriana Martin4 ani în urmă
Am pierdut bani si timp pentru doi ani si jumatate la aceasta clinica pentru a-mi indrepta dintii si am plecat cu o dantura mai proasta decat o aveam la inceput. Dintii mei erau doar putin strambi, asa ca doamna doctor Anca Gheorghe mi-a spus ca intr-un an si jumatate, problema mea se va rezolva. Nu mi-a facut nicio extractie pentru ca a spus ca dintii mei se vor putea indrepta si asa. Bine, am avut incredere in ea pentru ca ea e specialistul si nu eu. Dupa un an si jumatate, dintii mei erau adusi cu mult in fata si aratau de parca ar fi fost de cal. Nici macar nu puteam sa imi inchid bine gura pentru ca dintii erau iesiti in afara, iar profilul meu s-a schimbat in rau. Atunci cand o intrebam pe doamna doctor cat va mai dura tratamentul, mereu raspundea ceva de genul “inca putin si il scoatem, nu avem de unde sa stim cat o sa dureze de fapt, acea perioada de un an si jumatate e doar orientativa, poate sa dureze mai mult”. OK. Atunci cand i-am atras atentia ca dintii mei sunt cu mult adusi in fata si ca nu arata deloc estetic, a ales sa ii PILEASCA pentru a-I face mai subtiri. Bineinteles, asta pe langa faptul ca nu a rezolvat nimic, i-a facut sa arate mai urat. Iar eu tot am avut incredere ca doamna doctor stie ce face si ca in final, dintii mei vor arata bine. M-a tinut timp asa de doi ani si jumatate, continuand sa imi zica ca mai e un pic si se termina tratamentul. La final, mi-a spus ca pentru ca dintii mei sa poata sa fie drepti, trebuia sa imi fi extras premolarii…. Doamna doctor stia de la inceput ca dintii mei nu aveau cum sa se indrepte fara extractii, in schimb a ales sa imi ia banii luna de luna pentru doi ani si jumatate fara niciun rezultat. Bineinteles ca mi-am luat dosarul si am plecat la alta clinica, unde, dupa extractii si un SINGUR AN de tratament, am ajuns in sfarsit sa am dintii drepti. NU RECOMAND aceasta clinica, sau cel putin nu pe doamna doctor Anca Gheorghe, care nu a avut nici macar putin profesionalism si bun simt sa nu profite de banii si timpul pacientului ei.
Manu Bada
Manu Bada7 ani în urmă
Recomandam cu mare drag! Este un loc unde mergem relaxati, cu mic cu mare. Fetitele mele se simt ca acasa si cred ca pentru copii, asta este foarte important. Cat despre preturi, pot spune ca sunt acceptabile. Ganditi-va ca un periaj+detartraj costa 150 lei. Este un pret mai mult decat ok, avand in vedere ca nu dureaza 5 minute, ca in alte clinici. Totul se face cu profesionalism . Merita sa mergeti macar pentru o consultatie, care costa doar 40 de lei, pentru a va convinge!
Andree Andree
Andree Andree7 ani în urmă
Clinica mi-a fost recomandata de numerosi prieteni. Personalul este foarte amabil si, cel mai important, competent. Multi mi-au spus ca doar la Cris Smile pot apela, cand vine vorba de problemele dentare, asa ca astept cu nerabdare sa ma conving si eu de aceste servicii de inalta calitate!
Ovidiu Cotofana
Ovidiu Cotofana2 ani în urmă
Atmosfera foarte plăcută, medici profesioniști și dedicați, mai ales dna doctor Cristina Munteanu care este foarte empatica cu pacientul și elaborează planul de tratament mulat perfect pe nevoile pacientului.
Recomand cu toată dragostea!
Dragos Marian Stefan
Dragos Marian Stefan2 ani în urmă
Am avut mare frica de implanturi, acum am rezolvat aceasta problema datorita profesionalismului acestei echipe de medici deosebiti. Recomand cu incredere tuturor !!
Edy Tulpan
Edy Tulpan2 ani în urmă
Am fost cu baietelul in varsta de 7 ani cu o carie dupa sapte opt luni sa umflat foarte rau am fost la o alta clinica unde sa constatat ca a fost plombata maseluta peste pansament.
Prin ce a trecut copilul meu datorita acestui medic nu doresc decat si propriul ei copil sa treaca prin asa ceva
Si oricum as vrea sa incerc si alt demers etc
Locații recomandate