/Bucuresti/Dentist

DENTEX STEPH Cabinet Stomatologic Baba Novac, Dristor.

Strada Baba Novac Nr.21, București 031626, România

DENTEX STEPH Cabinet Stomatologic Baba Novac, Dristor.
Dentist
4.9
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5G2+WQ București, România
+40 733 243 000
dentexsteph.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 13–20
Marți: 13–20
Mirecuri: 13–20
Joi: 13–20
Vineri: 13–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stanciu Andrei
Stanciu Andrei2 ani în urmă
O recomand cu mare plăcere pe d-na. Dr. Ada Iordache de la cabinetul stomatologic Dentex Steph. E un om blând, răbdător, profesionist, îți explică foarte clar de ce intervenții vei avea nevoie. În cazul în care simți orice disconfort, e pregătită să intervină pentru calmarea durerilor. Am fost de multe ori la dânsa și aș merge in continuare cu mare plăcere, chiar și după terminarea tratamentelor, pentru operațiunile de întreținere și înfrumusețare.
Iuliana Matache
Iuliana Matache2 ani în urmă
Doamna dr. Ada Iordache este foarte amabila si atenta cu pacientul,cabinetul este foarte dragut iar preturile sunt foarte bune in raport cu serviciile oferite.Merg de 7 ani la cabinetul dansei si sunt foarte multumita,mai ales cand este vorba de sanatatea dentara nu te poti lasa pe mana oricui si dna. doctor da dovada de profesionalism si grija fata de pacient. Recomand cu incredere!
Raluca stoica
Raluca stoica2 ani în urmă
Merg la doamna doctor de câțiva ani, deși stau foarte departe de cabinetul dumneaei. Nu - mi doresc să merg în altă parte deoarece a rezolvat cu succes o problema pe care în altă parte nu am soluționat-o. Merge toată familia mea.
Mihaela Costin
Mihaela Costin2 ani în urmă
Dantura si sanatatea in general nu se lasa pe mana oricui. De peste 10 ani sunt pacienta doamnei Dr. Ada Iordache și am încredere și totul este bine! Multa seriozitate si profesionalism! Ma duc cu drag, fără frica ca doare sau nu se rezolva. Calitate la standarde mari! Recomand cu încredere! 👍👍👍
Ovidiu Craciun
Ovidiu Craciun2 ani în urmă
Este un cabinet extrem de bun, curat si cu servicii de cea mai buna calitate in domeniu, unde activeaza doamna doctor Ada Iordache, o profesionista desavarsita in domeniul stomatologic si sunt convins ca in toate activitatile conexe pe care le intreprinde implicarea si profesionalismul sunt identice. Merg cu mare placere de foarte multi ani la acest cabinet si sunt extrem de multumit privind serviciile si tratamentele oferite.
Doresc sa ii multumesc cu acesta ocazie doamnei doctor Iordache si recomand cu mare placere tuturor acest cabinet. Am recomandat intregii familii cat si prietenilor, sa apeleze cu incredere la serviciile oferite de acest cabinet si toate feedback-rile primite au fost la superlativ.
Rebeca Marin
Rebeca Marin2 ani în urmă
Dacă aș putea nu as acorda nici macar o stea.
Doamna, daca o pot numi asa de la receptie foarte indignată că am intrebat-o daca are câteva minutele sa ii pun câteva întrebări, raspunsul fiind: daca te si prezinți sa stiu cu cine vorbesc. Ceea ce mi s-a părut de o nesimțire cruntă este ca eu m-am prezentat si i-am spus că vreau o programare. A început să urle la telefon ca pe domnia sa o suna foarte multe firme si ca este cu capul într-o sută de parti.
Ce pot spune, profesionalism!
Andreea Costache-Truican
Andreea Costache-Truican2 ani în urmă
Un medic foarte bun. Eu sunt foarte mulțumită, îmi lucrează de multi ani și nu am avut niciodată probleme cu lucrările.
O recomand cu toată căldura!
Luciana ILIESCU
Luciana ILIESCU2 ani în urmă
Recomand cu încredere!
Servicii stomatologice de calitate.
Medic empatic,dedicat meseriei si pacienților.
Cabinet modern si dotat cum se cuvine.
Mulțumesc pentru tot!
Locații recomandate