/Bucuresti/Dentist

Dependent Care Implant Dentar Sector 2, Fatete Dentare Sector 2. Proteze Dentare Bucuresti. Chirurg Stomatolog Bun, Stomatologie Sector 2

Calea Moșilor nr 227, București 020868, România

Dependent Care Implant Dentar Sector 2, Fatete Dentare Sector 2. Proteze Dentare Bucuresti. Chirurg Stomatolog Bun, Stomatologie Sector 2
Dentist
5
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4W9+2W București, România
+40 771 342 385
dependentcare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Adrian Popescu
Adrian Popescu2 ani în urmă
Recomand din toata inima aceasta clinica. Echipa profesionista, servicii de calitate, oameni amabili si calzi. Cu toate ca a fost vorba de o extractie molar de minte , abilitatile medicale si profesionalismul de care a dat dovada doamna doctor impreuna cu personalul, au facut din intreaga experienta o experienta placuta, nedureroasa si rapida.
Gabriela Țăpoca
Gabriela Țăpoca2 ani în urmă
Recomand. Este un cabinet în care m-am simțit bine, am stat fără teamă. D-na doctor are experiență și este empatica. Mi s-au rezolvat problemele de dantura, lucrează bine, cu multa atenție și profesionalism iar preturile sunt rezonabile.
Corina M.
Corina M.2 ani în urmă
Deși stau departe, aici e locul unde prefer să îmi tratez problemele la dinți. Prefer să străbat un drum mai lung dacă se merită. Dna doctor lucrează FOARTE bine, are mâna ușoară, este înțelegătoare, are răbdare, comunică liber cu pacienții, nu este arogantă, iar atmosfera în cabinet este una relaxată. Recomand! Mergeți și convingeți-vă singuri.👍
Anca G
Anca G2 ani în urmă
Eu merg de fiecare dată cu plăcere la doamna doctor Adriana. Pe scaunul pacientului mă simt foarte relaxată, aproape aș putea adormi. Înainte îmi era foarte frică de injecție, însă acum nu mai sunt chiar așa de speriată de ac. Doamna lucrează cu grijă și răbdare și ține cont de nevoile pacientului. Nu-mi place să am probleme la dinți/măsele, însă când nevoia o cere, mă bucur să merg în cabinetul doamnei. Doamnele asistente, de asemenea, sunt atente, grijulii, ajutătoare și amabile.

Vă recomand să mergeți și voi să vedeți dacă este așa cum v-am spus.
Dana Mihaita
Dana Mihaita2 ani în urmă
Recomand cu incredere acest cabinet, personalul medical este foarte amabil, prietenos si bine pregatit. Vin de fiecare data cu drag si fara teama. 😊
Costi Bobic
Costi Bobic2 ani în urmă
Am facut lucrari eu si sotia mea. Mi-a placut ca se respecta programarea, cabinetul este curat si foarte mare grija la dezifectie. Buna comunicare cu pacientul.
Mihai Ciociltea
Mihai Ciociltea2 ani în urmă
Am pus doua implanturi. Ma simt excelent. Cabinet curat, personal prietenos si supercalificat. Toata familia apeleaza la serviciile acestui cabinet. Recomand.
Corina Craciun
Corina Craciun2 ani în urmă
Am fost la acest cabinet stomatologic cu baiatul meu si am fost ft multumita. Servicii de calitate si ireprosabile.Preturi accesibile. Va recomandam cu incredere!
Locații recomandate