/Bucuresti/Dentist

Leodent - Clinica Ortodontie Bucuresti. Ortodont Sector 2. Aparat Dentar Sector 2.

Piața Gheorghe Cantacuzino 4, București 030167, România

Leodent - Clinica Ortodontie Bucuresti. Ortodont Sector 2. Aparat Dentar Sector 2.
Dentist
3.7
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4V3+PJ București, România
+40 21 211 4201
leodent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 13–19
Marți: 13–19
Mirecuri: 13–19
Joi: 13–19
Vineri: 13–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Solomon Eusebiu
Solomon Eusebiu2 ani în urmă
Nepăsători
Gabi Z
Gabi Z4 ani în urmă
(Tradus de Google) A trebuit să aștept aproximativ 25-30 de minute pentru a face o curățare într-o cameră de așteptare fără aer condiționat. Persoana care mi-a făcut curățenie nu s-a prezentat, însă cred că a fost asistentă și nu stomatolog. Am plătit 320 RON (75 $) pentru o curățare de 10 min, care este foarte scumpă, în special pentru curățarea de proastă calitate pe care am primit-o. Aceasta a fost cea mai proastă curățare pe care am avut-o vreodată! Nu mă voi întoarce și nu recomand această clinică stomatologică neprofesională.

(Original)
I had to wait about 25-30 minutes to be taking for a cleaning in a waiting room with no aer conditioning. The person who did my cleaning did not introduced herself, but I believe she was an assistant not a dentist. I paid 320 RON (75$) for a 10 min cleaning which is very expensive, especially for the poor quality cleaning I received. This was the worst cleaning I ever had! I won't return and don't recommend this unprofessional dental clinic.
Bogdan m
Bogdan m5 ani în urmă
Foarte slab! Programarea nu are nicio relevanta, astepti (inclusiv dupa cei veniti la muuuult timp dupa tine). Sigur ca o consultatie medicala nu este rigida, dar as fi asteptat macar o scuza timida. Nici un simplu "Buna seara", nu ar fi fost in plus. Dar nimic, doar o consultatie elementara de 3 minute care costa 110 RON. E normal, doar platesti un... Un nume din patrimoniul mondial al ortodontiei. Succes in afaceri!
Ioana Ifrim
Ioana Ifrim5 ani în urmă
Merg de peste 23 de ani la Domnul Doctor Stanciu si plec întotdeauna mai mult decât mulțumită, cu dinții albi, frumoși si fără carii sau dureri. Îl consider a fii, fără doar si poate, cel mai bun medic stomatolog din București. Recomand Leodent cu incredere deplină!
Francesca Alupei
Francesca Alupei5 ani în urmă
Am asteptat cu orele indiferent de ora la care am avut programare.
Sorina ciucion
Sorina ciucion5 ani în urmă
Mihai Preda
Mihai Preda6 ani în urmă
(Tradus de Google) Clinică stomatologică extrem de profesională, cu echipamente moderne și personal calificat și cu experiență. Chiar dacă oferă servicii medicale de înaltă calitate, prețurile sunt accesibile pentru un venit mediu. Amplasat în centrul orașului este foarte accesibil. Clădirea în sine este din perioada interbelică, cu o structură și decorațiuni frumoase care oferă un spațiu plăcut. Au recepție, toaletă unisex, cameră de așteptare cu WiFi gratuit. Nu au intrare accesibilă în scaun cu rotile.

(Original)
Highly profesional stomatological clinic, with modern equipment and skilled and experienced staff. Even though they offer high quality medical services, the prices are accessible for a medium income. Placed in the city center is very accessible. The building itself is from interbelic period, with nice structure and decorations offering a pleasing space. The have a reception, unisex restroom, wait room with free WiFi. They don't have wheelchair accessible entrance.
Maria
Maria2 ani în urmă
Locații recomandate