/Bucuresti/Dentist

Doctor Cristina Ghita

12C, Strada Abrud Nr. 140, București 011318, România

Doctor Cristina Ghita
Dentist
5
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F36F+G3 București, România
+40 768 625 555
drcristinaghita.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–14
Marți: 8–14
Mirecuri: 8–14
Joi: 8–14
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nuti Ciobanu
Nuti Ciobanu2 ani în urmă
La Periodent am găsit personalul medical care mi-a câștigat încrederea de la prima ședință, prin profesionalism, răbdare, empatie, comunicare și simț al umorului.
Nuti Ciobanu
Andrei Ionut
Andrei Ionut2 ani în urmă
Am fost cu lucrare de refacere dinte rupt in fata. Era rupt. Lipsa 1/3 din dinte, partea de jos. Dintele final refacut dupa interventia non invaziva a doamnei doctor Ghita arata extraordinar! Partea refacuta este la fel ca dintele natural. Pur si simplu iti reda in increderea avuta cu dintele natural. Nu se compara cu lucrare tip plomba( compozit) la dintele din fata.
Recomand pe doamna dr Cristina Ghita. Ma duc cu drag la programare. Nu este medic de duzina. Nu face clienti pe banda rulanta. Multumirea clientului conteaza pentru doamna doctor.
Multumesc inca o data pentru deschidere si intelegere!
Rusu Lucian
Rusu Lucian2 ani în urmă
Cristina e cea mai tare! Datorita ei, la 43 de ani am in continuare toti dintii mei (niciun implant), am plombe care rezista si dupa 15 ani de cand au fost puse si este o reala placere sa o revad de fiecare data cand merg la un control sau la mici revizii :)
Cremona Marin
Cremona Marin2 ani în urmă
Cel mai profesionist medic! Calma, zâmbitoare si cu rezultate fabuloase Cristina ( dna dr.) gaseste rezolvare chiar cand crezi ca nu se mai poate face nimic. Lucreaza atat de fin si cu atat de multa delicatete, incat fetita nu a simtit nimic in timpul reconstrucție a doi dintisori. Recomand 100%. Mulțumim dna dr pt serviciile de calitate care le-am primit la cabinetul dvs.Pot cataloga vizita la dna dr ca fiind cea mai frumoasa vizita la medic.
Sorin Dragomir
Sorin Dragomir6 ani în urmă
Excelent în cazul fracturări unui dinte în urma unui accident. Grijă deosebită pentru salvarea și refacerea lui fără a apela la implanturi.
Ana Maria Caragea
Ana Maria Caragea6 ani în urmă
100 % calitate si mai ales fara durere!
Irina Barbu
Irina Barbu7 ani în urmă
Este un medic fabulos ...din toata inima o recomand.
Mihaela Rusu
Mihaela Rusu2 ani în urmă
Implicare si profesionalism !!!Recomand cu toata increderea !!! Va multumim !❤️
Locații recomandate