/Bucuresti/Dentist

Clinică Dentară Militari

Bloc 4, Bulevardul Iuliu Maniu 71, București 061088, România

Clinică Dentară Militari
Dentist
4.2
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2M7+FR București, România
+40 21 433 0165
clinicadentaramilitari.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicholas_Gaming
Nicholas_Gaming2 ani în urmă
Nu am decat cuvinte de lauda pentru intreg personalul de aici,în special d.na doctor Stroe Elena Diana este o adevărată profesionistă,un OM in primul rand,blândă,calma dar și un medic de excepție
Recomand
Raul Nagy
Raul Nagy4 ani în urmă
Wow. Super mulțumit. Am ajuns la aceasta clinica cu dureri îngrozitoare la măsea. Imediat după ce ma așezat doamna doctor pe scaun mia administrat calmat pentru început. Și pe urma a început operațiunea scoate durerea din om. O mana foarte ușoară care își face treaba foarte bine. Personalul de la recepție foarte drăguț de altfel.
Sofia Popa
Sofia Popa4 ani în urmă
Recomand Dr. Bordeianu, profesionist si OM in acelasi timp, explica tot ceea ce face, prezinta optiunile si o motiveaza pe cea aleasa de el. Super doctor!
Ratiu Darina
Ratiu Darina4 ani în urmă
Vi-l recomand pe dr. Gabriel Bordeianu! Îi mulțumesc pentru răbdare, încredere și înțelegere. Pentru mine vizita la dentist fără dureri nu a existat până acum.
Mande Octavian
Mande Octavian2 ani în urmă
Am ajuns la aceasta clinica pentru ca am citit review-urile pacientilor care au trecut pe aici. Ma declar foarte multumit de cele doua locatii, foarte curate. Sunt pacient al domnului doctor Gabriel Bordeianu si imi place foarte mult cum lucreaza, prezinta optiunile, le motiveaza si am avut parte de vizite fara dureri daca sunt oameni carora le este frica de asta.
OM C
OM C2 ani în urmă
Feriti-va de "doctorita" Livia Delcea!!! Nu stie sa pune plombe. Am pus 2 plombe in august 2020 la ea, si una mi s-a fisurat. Iar un stomatolog mi-a spus ca plombele puse de ea sunt foarte prost lucrare si din materiale de foarte slaba calitate si m-au costat 200 lei bucata!!! In schimb te duce cu presul cu vorbe frumoase si atitudine draguta, dar lucreaza foarte prost pe bani multi
Claud3loo
Claud3loo2 ani în urmă
doamna doctor Claudia Igaru (sper să nu îi greșesc numele de familie) este foarte, foarte ok (cel puțin pe partea de extracții). am avut parte de o extracție fără niciun fel de durere.
Gina Rogozea
Gina Rogozea2 ani în urmă
Stima si respect d-nei doctor CINTEZA.Medic si om de mare valoare.
Locații recomandate