/Bucuresti/Dentist

Soladent

Bulevardul Ion Mihalache 150A, București 011207, România

Soladent
Dentist
4.8
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F396+3X București, România
+40 722 289 110
soladent.info
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Valentin Popescu
Valentin Popescu2 ani în urmă
Mi-au făcut zâmbetul din poză 😁
Mihail Stănculescu
Mihail Stănculescu4 ani în urmă
Încă de la prima vizită am fost surprins în cel mai plăcut mod posibil. Profesionalismul, pasiunea pentru aceasta meserie, căldura echipei, grija pentru detalii, mediu plăcut și curat, toate acestea transformă acel moment neplăcut și pe care încerci să îl amâni, într-o experiență plăcută și relaxantă.
Multumesc Soladent, Dr. Bogdan Grozescu, pentru calitatea serviciilor oferite!
Sorin S
Sorin S4 ani în urmă
De ce aurul e mult mai frumos si mai bun ca tabla? De ce lucrarea efectuata de Miki de la Soladent e mai frumoasa si mai buna ca cea a lui Gheorghe de la subsolu lu B14? Mergi la Soladent, tot ce am facut pana acum chiar a iesit bine. A iesit asa de bine incat eu care nu stiam sa scriu un review pe internet am reusit sa scriu unul. Numai bine!
Traian jelea
Traian jelea4 ani în urmă
Că la stomatolog. Cu frica de durere dar pot spune că au medici profesioniști cu mâna ușoară așa cum se spune așa că a trecut totul cu bine. Mi-au spus că de la 01/08 au deschis și sâmbătă până la ora patru după amiază motiv pentru care m-am grăbit să menționez acest lucru.recomand
Cristian Paun
Cristian Paun5 ani în urmă
Dacă îți e teamă de ideea de a merge la stomatolog, mergi la Soladent și o să înțelegi că nu mai e cazul să îți fie frică de dentist în vremurile noastre. Extracții, plombe, anestezii, detartraj, orice ai nevoie este nu doar nedureros, ci foarte atent și profi executat.
Poți să asculți muzica preferată cât stai pe scaun, am făcut asta și mi s-a părut foarte tare, iar prețurile sunt absolut normale pentru un cabinet cu dotări foarte actuale.
Bogdan Grozescu și Mihaela sunt doctorii stomatologi pe care îi cauți și încă nu i-ai găsit!
Cosmina Baciu
Cosmina Baciu6 ani în urmă
Super profesionisti, flexibili din toate punctele de vedere pentru ca pacienții sa isi rezolve problemele cu dantura la cel mai bun raport calitate-pret. Cabinetul este foarte curat, dotat la standarde inalte, iar staff-ul super prietenos m-a ajutat sa scap de frica de a merge la dentist. Recomand!
Gabriela Vasiliu
Gabriela Vasiliu6 ani în urmă
Profesionalism si amabilitate. Foarte incantata de absolut tot, de la curățenia din cabinet, la grija cu care dr Grozescu rezolva orice problema ce tine de stomatologie si orice temere pe care o poate avea cineva atunci când pășește intr un astfel de cabinet.
Morph Morph
Morph Morph2 ani în urmă
Super echipă, profesionalism, și o atmosferă plăcută. De la extracții, implant dentar și detartraj, toate făcute ireproșabil. Cu siguranță o să mai revin , e ca la mașină, nu știi niciodată când se strică ceva :)), Recomand !
Locații recomandate