/Bucuresti/Dentist

CMI Alexandru Dumitrescu

Strada Cireșoaia 88, București, România

CMI Alexandru Dumitrescu
Dentist
4.5
59 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F2QV+74 București, România
+40 765 901 221
cabinetstomatologicdumitrescu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bianca Iosef
Bianca Iosef2 ani în urmă
Nu este deschis non-stop, medicii sunt foarte neprietenoși, slabi pregatiți, iar mâinile unuia dintre medici miroseau groaznic de tare a țigări. După ce am fost la ei durerea nu doar că nu a trecut, ba chiar a fost atât de rea că am căzut din picioare. Am ajuns de urgență la camera de gardă de la Facultatea de Stomatologie. În plus, față de alte policlinici, au prețuri exagerat de mari.

Menționez că am fost la această policlinică în 2021
Irina B
Irina B2 ani în urmă
Stiti cum se spune, prima impresie conteaza. Ajung la cabinet si citesc pe afisul de pe usa ca suntem rugati sa ne punem botosi de unica folosinta, imi pun o pereche, caut si un dezinfectant la intrare, dar lipseste. Intru la receptie, nu sunt bagata in seama, desi doua dintre doamnele care par a se ocupa si de programari se tot plimba pe acolo. Observ si un dezinfectant pe masa, dar era destul de greu de accesat (o sticla destul de mare, fara pulverizator cu capacul pus). Dupa vreo 15 min ma baga cineva in seama, dar realizeaza ca m-a confundat cu o alta pacienta si sunt trimisa la locul meu. In conditii de pandemie am fost vreo 7 pacienti in sala de asteptare, eu fiind singura care si-a pus botosi la intrare. Tot pe un afis la intrarea era mentionat faptul ca insotitorii sunt rugati sa ramana afara, dar se pare ca nici aceasta regula nu se aplica. Am uitat sa mentionez ca in momentul in care am facut programarea am solicitat ora 20, in mesajul de confirmare trimis de catre cei de la cabinet era ora 19:45 si in ziua programarii pe la ora 18 am fost rugata sa ma duc de la 19:30. La 19:30 ma duc totusi la receptie sa intreb daca mai dureaza si mi se spune sa mai astept putin. In cele din urma apare doamna doctor si ma invita in cabinet. Am venit pt o igenizare (detartraj, airflow, periaj), nimic complicat. Doamna dr presupune ca nu as fi la primul procedeu de acest fel si trece direct la treaba fara sa ma anunte pasii pe care urmeaza sa ii parcurga (intr-adevar, nu e prima data, dar mi s-ar fi parut normal sa imi explice cum se va desfaura procedura sau macar sa intrebe daca stiu ce implica). Pe tot parcursul igienizari nu am fost intrebata absolut nimic (intrebari de control, daca ma doare ceva, daca sunt ok etc). La sfarsit nu mi s-a aratat rezultatul final sa imi exprim parerea daca sunt multumita de rezultat sau nu. Cand am ajuns acasa m-am uitat in oglinda si am fost multumita de rezultat, dar am observat ca cimentul de pe un dinte (mentionez ca am aparat de contentie) a sarit in timpul procedurii, iar dna doctor nu m-a anuntat si eu nu am simtit decat cand am ajuns acasa. Am ajuns aici la recomandarea cuiva care a fost foarte multumit de serviciile cabinetului. Poate nu am avut eu noroc si a avut toata lumea o zi proasta.
Ioana Mitrache
Ioana Mitrache2 ani în urmă
Eu sunt foarte mulțumita de serviciile CMI Alexandru Dumitrescu, de aproximativ 7 ani apelez la dânșii și de fiecare data ma tratează cu același profesionalism! Am trecut prin cam toate procedeele de la plombe banale, obturări și plombe pe canal, extracție molari, incrustații, coroane, inclusiv un implant si pot spune ca niciodată nu am fost dezamagita, e pentru prima data când chiar sunt incantata sa merg la dentist si merg cu toată încrederea. Mereu le recomand celor apropiați serviciilor lor si ei au fost la rândul lor incantați!
Va Multumesc pentru ca ma ajutați sa îmi mențin dinții sănătoși si zâmbetul frumos😍
Adrian Voicu
Adrian Voicu2 ani în urmă
Sunt foarte multumit de acest cabinet stomatologic, cu oameni minunati si profesionisti. Sunt un client vechi si pot spune ca toate problemele avute, au fost rezolvate cu minimul de durere. Atmosfera este calma, linistita, iar raportul calitate-pret este imbatabil.
Cristina Vodafone Bala
Cristina Vodafone Bala2 ani în urmă
Conditii foarte bune,profesionalism si multa rabdare cu fiecare categorie de pacientii:copii de la 4 ani pana la seniori.Interventiile de specialitate si tratamentele d-nului doctor Dumitrescu m-au convis să imi aduc si mama ,a devenit astfel medicul familiei.Frica de durere a disparut de la prima sedinta ,de acum 6 ani.Experienta mă face sa fac această recomandare cu dragă inima!!Multumesc d-nul doctor!
Nicole_bby
Nicole_bby2 ani în urmă
Servicii de calitate, profesionalism, pentru prima data in viata cand merg la dentist fara frica. O echipa extraordinara pentru care imbina cele mai bune tehnici pentru sanatate si frumusete a dintilor.
Baja Florin
Baja Florin2 ani în urmă
Sunt foarte multumit de cum sunt tratat la acest cabinet ! Multumesc tuturor celor care lucreaza acolo !
Dana Popescu
Dana Popescu2 ani în urmă
Cel mai serios și cu personal de cea mai buna calitate și pregatire.
Locații recomandate