/Bucuresti/Dentist

Dentist/Lujerului/Militari/sector 6/KRISSDENT-Dr. Pantu Cristiana Madalina/Dr. Preda Cristian

Str. Partizanilor nr.1, București 061344, România

Dentist/Lujerului/Militari/sector 6/KRISSDENT-Dr. Pantu Cristiana Madalina/Dr. Preda Cristian
Dentist
5
207 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2PJ+6X București, România
+40 723 612 916
krissdent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ana Istrate
Ana Istrate2 ani în urmă
Doamna doctor Panțu Cristiana și domnul doctor Preda Cristian sunt de nota 1000!! Sunt oameni deosebiți, empatici și foarte drăguți. Te primesc cu mare căldură, te tratează cu profesionalism, tanacitate și explică fiecare pas cu mult calm, pe înțelesul tuturor. Nu ai cum să nu îi îndrăgești.🤍 Citind recenziile parcă nu îmi venea să cred că poate fi totul la superlativ, însă, acum m-am lămurit. Perfecțiunea există. Recomand!🎗️
George Dragoi
George Dragoi2 ani în urmă
Am ajuns la cabinetul dl. dr. Preda Cristian in urma unei recomandari si ii multumesc colegului meu de fiecare data cand am ocazia. Dl. doctor este un profesionist desavarsit, meticulos care pune pe primul loc pacientul. De fiecare data, dansul explica cu mult calm fiecare pas si are o grija deosebita la confortul pacientului. Nu am simtit dureri si am fost foarte multumit de experientele pe care le-am avut pana acum. Recomand cu caldura!
Iulia Anghel
Iulia Anghel2 ani în urmă
Am ajuns la acest cabinet in urma recenziilor si a fost cea mai buna decizie. Il recomand pe domnul dr. Preda Cristian. Este un doctor extraordinar, calm si cu foarte multa rabdare. As da mai mult de 5 stele daca s-ar putea!
Calin Valentin
Calin Valentin2 ani în urmă
Acești oameni grozavi au reușit ceva ce multi alți dentiști nu au putut: m-au convins să vin mai des la dentist.

Doctorii sunt profesioniști, echipamentul este excelent, și au chiar și baie. Nu-ți poți dori ceva mai mult de la un cabinet de stomatologie.
Dany Pvl
Dany Pvl2 ani în urmă
Cei mai buni !!! Gain with no pain 😁.

Se lucrează cu calm și profesionalism, iar acești oameni chiar știu sa te facă sa uiți ca ești la dentist.

Dr. Preda Ionuț Cristian are o răbdare fenomenală si îți explica fiecare etapa in parte, iar la sfârșit pleci cu atât de multe cunoștințe despre igiena bucala încât nu ai cum sa mai faci carii! 👨‍🔬

Am ajuns la ei in urma recenziilor si cred ca este cea mai buna alegere de Stomatologie făcută de “când ma stiu“ ! 😁
Adrian Marin
Adrian Marin2 ani în urmă
Cabinet stomatologic micuț ca spațiu dar foarte curat și primitor. Am nimerit la dl dr. Cristian Preda. Am rămas plăcut impresionat. Pe această cale îi mulțumesc pentru răbdarea de care a dat dovadă si de profesionalismul cu care a lucrat.
Simionescu marius
Simionescu marius2 ani în urmă
Confirm tot ce s-a spus în recenzii pana acum... Un cabinet profesional cu ceva aparte, domnul dr Preda poate transforma vizita la stomatolog într-o experienta foarte relaxanta.
Emil Gabriel Stancu
Emil Gabriel Stancu2 ani în urmă
In calitate de client,pot spune ca am avut o experienta foarte placuta cu acest cabinet, preturi ok si oameni foarte de treaba.Recomand!
Locații recomandate