/Bucuresti/Dentist

Clinica CityDent

Strada Teheran nr. 2, București 011932, România

Clinica CityDent
Dentist
4.1
85 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F37R+J9 București, România
+40 740 621 090
citydent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lucian darie
Lucian darie2 ani în urmă
La CityDent te simti in siguranta si profesionalismul celor de acolo iti dau garantia ca totul va fi bine 🙂😊
Soare Razvan
Soare Razvan2 ani în urmă
Sunt pacient al clinicii CityDent din 2010. Pe parcursul timpului am interactionat de nenumarate ori cu echipa medicala a clinicii in vederea solutionarii unei palete extrem de largi de probleme, de la detartraje si albiri periodice pana la consultatii stomatologice uzuale si de urgenta, inclusiv operatii chirurgicale complexe.

Pe scurt, consider clinica CityDent ca fiind una de exceptie, cu o echipa capabila sa ofere sprijin in orice situatie legata de sanatatea si estetica dentara.

Pe langa aparatura medicala de calitate, actualizata la ultimele tendinte in domeniu, clinica are o echipa de medici de un inalt profesionism. Mentionez aici pe cei cu care eu am interactionat pe parcursul anilor in calitate de pacient: Dr. Tudor Vaideanu (implantologie), Dr. Victor Ghita (chirurgie stomatologica), Dr. Stefania Chendea (stomatologie generala), Dr. Georgiana Dumitrascu (estetica dentara).

Doresc sa il mentionez in mod particular pe Dr. Paul Dobrescu, medicul meu curant in ultimii 8 ani de zile, un profesionist desavarsit cu o personalitate extraordinara, capabil sa imbine pragmatismul si transparenta necesare solutionarii problemelor mele medicale (explicarea pas cu pas a procedurilor si a benficiilor/provocarilor ce decurg din acestea) cu empatia si caldura umana.

Ca urmare, recomand cu caldura clinica CityDent si echipa sa medicala pentru oricine isi doreste sa isi rezolve la cele mai inalte standarde problemele stomatologice sau de estetica dentara.
Georgiana Ivanescu
Georgiana Ivanescu2 ani în urmă
Recomand cu incredere aceasta clinica! Vin de 2 ani cu fata mea, Dr. Maria Nicoara este minunata! Dupa extractie am fost sunata de catre clinica, o atentie mare pentru pacienti.
Vodă Ionela
Vodă Ionela2 ani în urmă
Incredere si un zambet perfect sunt primele cuvine care pot descrie interactiunea mea cu clinica City Dent! multumesc domnului dr. Fabian Dragonu, pentru rabrare, atentie si profesionalism!😊
Vogl Andrea
Vogl Andrea2 ani în urmă
Recomand cu caldura clinica stomatologica City Dent pentru profesionalismul intregii echipe medicale si caldura si atentia cu care am fost primita!
Vreau sa le multumesc pe aceasta cale!!!
Pitis Radu
Pitis Radu2 ani în urmă
O experienta deplorabila.

De 4 ori am fost nevoit sa merg la aceasta clinica privata pentru problemele mele dentare, de 3 ori am fost luat la misto.

De absolut fiecare data s a intarziat cel putin 1 ora fata de ora programarii la care eu trebuia sa vin.

A doua oara, intr adevar, m au anuntat atunci, cand deja ajunsesem, ca mai dureaza 30 de min.

A treia oara am asteptat 1 ora peste programarea deja stabilita ca sa mi scoata atele de la o masea de minte. A durat 5 minute. Degeaba am ajuns la timp, astfel a devenit o operatiune de “o ora si 10 minute”.

A patra oara am plecat fara macar sa mai intru, deoarece desi ajunsesem primul cu 10 minute inainte de programare, au intrat ( eu fiind acolo ) inca 3 oameni. Cel mai tare e ca o doamna care ajunsese la 18:30 (eu avand programare la 18:00 ) a intrat inaintea mea, cand mi s a spus ca mai dureaza 5 minute si intru.

Pe langa faptul ca preturile sunt triple fata de alte locuri, daca vreti sa va bateti joc si de timpul vostru, veniti aici.

Absolut PENIBIL!
Adriana De Gennaro
Adriana De Gennaro2 ani în urmă
Personal amabil, atent și politicos. Completezi o serie întreaga de hârtii mai ales dacă ai venit la ei pt prima data.
Dezinfectare la întrare, plus halat de unica folosință și botosi.
Are recepție.
Cabinete medicale mai multe și serviciu de radiografie. Am primit radiografiile pe mail dar la calitate scăzută.
Preturi foarte mari. Un retratament de canal 900 lei.
Emilian Grosu
Emilian Grosu2 ani în urmă
Am auzit de City Dent de la munca si am zis sa incerc, iar ca prima experienta am ales un detartraj sa vad cum procedeaza. Sincer va zic, experienta a fost una de uitat. Dupa ce am fost reporgramat, fara sa mi se spuna care este motivul, am ajuns intr-un sfarsit la clinica City Dent.
Primul lucru pe care l-am simtit a fost ca e o clinica aglomerata. Am intrat la detartraj, iar doctorita era grabita sa scape de mine. Nu mi-a explicat multe lucruri, nu m-a intrebat daca am vreo problema, sensibilitate pentru care sa am nevoie de anestezie, nimic. A inceput si in 15 minute eram gata. Am mai pus eu cateva intrebari, insa mi s-a raspuns fugitiv. Totul a fost in regula pana sa treaca o zi, cand am inceput sa dezvolt un abces dentar. Ce mi s-a parut si mai ciudat a fost ca persoana cu care am fost la clinica a patit acelasi lucru, chiar mai grav.
All in all, clinica iti creeaza o prima impresie de profesionalism, insa e o impresia falsa si se bazeaza pe maruntisuri (halat, masca), dar cred ca mai importante sunt serviciile oferite si felul in care se simte pacientul atunci cand merge la dentist, iar acestea au fost slabe.
Locații recomandate