/Bucuresti/Dentist

SyroDent - Clinica stomatologica

Str. Barbu Văcărescu 41, București 020271, România

SyroDent - Clinica stomatologica
Dentist
4.9
63 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F444+32 București, România
+40 752 100 030
syrodent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Maria Madalina
Maria Madalina2 ani în urmă
Clinica Syrodent by Dr.Adel Abboud m-a facut sa imi inving teama de a merge la stomatolog.

Este o clinica in care atmosfera este foarte placuta, personalul foarte amabil si am intalnit numai profesionisti.

Recomand cu incredere!!!
Andrew Andmih
Andrew Andmih2 ani în urmă
Odata ajuns in cabinetul doamnei doctor Daniela Nitu, si pana la plecarea din clinica, am ramas de-a dreptul impresionat de abordarea plina de profesionalism, si cel mai important pentru mine, de linistea, siguranta pe care am simtit-o pe tot parcusul timpului. Recomand cu drag tuturor celor ce isi doresc sa-si recapete zambetul si totodata increderea ca nimic nu poate fi de speriat atunci cand te lasi pe mainile doamnei doctor!
Cristina Miron
Cristina Miron2 ani în urmă
The best clinic in Bucharest! I highly recommend it. Very nice staff and all my problems were painless resolved ( dental implant and extractions).
In clinica este o atmosfera prietenoasa si relaxanta, Roxana si Adel m-au ajutat sa scap de orice teama sau emotie. Sunt profesionisti in adevaratul sens al cuvantului!
Marius banu
Marius banu2 ani în urmă
Syrodent m a ajutat sa-mi depasesc frica de stomatolog si sa-mi rezolv toate problemele dentare intr-un mediu super prietenos , foarte profesional si cel mai important pentru mine,fara durere , recomand cu mare incredere, Roxana si Addel sunt profesionisti si de incredere, 5 stars fara ezitare
The best dental clinic in the town , highly recommended, Roxana and Addel are really friendly and professional.
Razvan constantinescu
Razvan constantinescu2 ani în urmă
Daca doamna care conduce Mercedesul lucrează și în clinica e de evitat, oprirea la trecerea de pietoni e obligatorie nu o opțiune.
Alexandra Tiganus
Alexandra Tiganus2 ani în urmă
Cea mai buna clinica si cei mai buni medici! Toate experientele mele cu ei au fost de nota 10+. Mai ales ultima...cand am avut cea mai urata masea de minte cu cele mai intortocheate radacini...dar pot sa spun ca dupa interventie nu am avut nici cea mai mica durere si am scapat imediat de ea.

Recomand cu toate inima sa va duceti la clinica Syrodent atunci cand aveti orice problema dentara. Acolo veti gasi cei mai buni medici dispusi sa va scape de acestea!
Dan o
Dan o2 ani în urmă
Dr. Andreea Mustatea mi-a efectuat o lucrare de zirconiu de care sunt foarte multumit. Dintii arata natural, iar dna doctor lucreaza finut, nu m-a durut deloc de la extractii pana la sfarsitul lucrarii.
In clinica lucreaza profesionisti si au toate dotarile moderne, inclusiv radiologie
Antonio Gavrila
Antonio Gavrila2 ani în urmă
Super oameni! Chiar am trecut peste frica de dentist :)) Multumit total de serviciilor lor. Am mai recomandat cativa oameni la ei si toti au fost multumiti. Mergeti cu incredere
Locații recomandate