/Bucuresti/Dentist

INODent - Implant Dentar Bucuresti

Bloc M103, Bulevardul Octavian Goga 21, București 030981, România

INODent - Implant Dentar Bucuresti
Dentist
5
72 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4F9+MX București, România
+40 754 523 624
inodent.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps INODent - Implant Dentar Bucuresti
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena Adam
Elena Adam159 zile în urmă
Am efectuat un implant dentar la clinica INODent, la d na Irina, si pot sa spun ca sunt deosebit de multumita. Nu am avut dureri, nu am avut reactii adverse , totul a decurs ca la carte, implantul s a integrat perfect. Profesionalism si comportament elegant din partea personalului. Pretul este foarte convenabil. Recomand cu incredere aceasta clinica si pe d na doctor Irina Alexandru
Ovidiu s
Ovidiu s190 zile în urmă
Am făcut două proteze totale pe implanturi.
Totul a durat aproximativ 10 luni deoarece a fost nevoie de timp pentru integrarea implanturilor.
De asemenea, a durat ceva și pregătirea din cauza extracțiilor care au fost necesare pentru a curăța și pregăti terenul pentru implanturi.
În total s-au pus 8 implanturi: patru maxilar și patru mandibulă.
Concluzia: Mi-a schimbat complet înfățișarea și acum arăt '' normal''.

Deocamdată e prea devreme să spun cum mănânc dar ce pot să spun este că sunt perfecte, nu joacă și nu bat.

În ceea ce privește costul pot să spun că sigur a fost mai ieftin față de alte cabinete.
Nu am venit din întâmplare la acest cabinet ci numai după ce am analizat prețurile și recenziile altor cabinete.

Sunt din județul Giurgiu dar a meritat să vin la acest cabinet.

Mulțumesc tuturor celor care lucrează la acest cabinet și, în special, doamnei doctor Irina Alexandru.
Dragos dragne
Dragos dragne190 zile în urmă
M-am simțit minunat în cabinetul INODent. Personal amabil și foarte bine pregătit din punct de vedere profesional. Cel mai mult mi-a plăcut că sunt respectrate programările, iar prețurile sunt mai mult decat OK. Recomand.
Lidia Plangu
Lidia Plangu252 zile în urmă
Recomand cu caldura dr. Petronela Poenaru. Este o profesionista desăvârșita, cu multă răbdare și înțelegere fata de pacienții săi.
Deși locuiesc relativ departe de cabinet nu voi renunța la serviciile de la INODent ; toate detaliile m-au convins: curatenie, punctualitate in ceea ce privește programările și mai ales profesionalismul medicului și asistentei.
Lev Paraschivescu
Lev Paraschivescu282 zile în urmă
Foarte multumit de serviciile medicale - recomand cu incredere. Toti medicii, in frunte cu dna dr. Irina Alexandru m-au facut sa simt ca am facut alergerea perfecta cand am ales sa merg la Inodent. Trateaza cu profesionalism orice caz, de la situatii uzuale (plombat, tratament canal) pana la probleme complexe (implanturi, aditii osoase). Iar preturile sunt foarte ok si accesibile.
Adina Vlad
Adina Vlad282 zile în urmă
Recomand cu plăcere si încredere serviciile dentare ale cabinetului INODENT din București. Am rămas plăcut surprinsă că în România mai există profesioniști.Am avut o intervenție dificilă însă finalizată cu succes. Voi reveni pentru continuarea a ceea ce am inceput. Mulțumesc echipei INODENT și în special Dr Roșca Sergiu si Dr Irina Alexandru.
Radaschin Florian
Radaschin Florian313 zile în urmă
Recomand acest cabinet stomatologic cu încredere. Este prima data cand ma duc la stomatolog fara frica. Am interactionat in mare parte cu doamna doctor Poenaru, un medic prietenos cu rabdare si o mana precisa, m-a ajutat sa revin cu mare placere la fiecare interventie.
Doamna doctor Alexandru m-a ajutat in cadrul unei urgente si nu am cuvinte pentru nivelul de calitate a serviciilor oferite, amabilitate si atitudinea fata de pacient.
Bogdan Voica
Bogdan Voica2 ani în urmă
Cel mai bun dentist pe care l-am gasit in Bucuresti, implanturile excelente, am fost mereu tratat cu respect, si inclusiv doamna Alexandru a venit in afara programului dansei cand am avut o urgenta. Celelalte dentiste din 'echipa' care se ocupa de plombe sau extractia de nervi, au fost de asemenea excelente.
Locații recomandate