/Bucuresti/Dentist

Prime Dent

Strada Mihai Eminescu 98, București 030167, România

Prime Dent
Dentist
4.8
56 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4X4+56 București, România
+40 767 007 787
vreaudinti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 10–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alina
Alina1 an în urmă
Deoarece nu ii vad numele in celelalte recenzii, in speranta ca ii voi ajuta pe altii care nu reusesc sa se programeze la dl dr Catansus, sa știti ca mai este o doamna doctor absolut geniala, Raluca Banu. O recomand! In mod clar este profesionista, are o rabdare de fieeer ( in conditiile in care eu eram terifiata de procedura ce urma a reusit sa ma calmeze in timp ce imi explica toti pasii care urmau).
Alex
Alex1 an în urmă
cabinet privat dar personal obraznic - dentistul intreaba de 3 ori acelasi lucru in speranta de a obtine alt raspuns. fisa medicala pierduta - timp pierdut inutil cu completarea unei fise fara sens. dentistul isi da coate cu asistenta in timp ce pacientul e pe scaun. penibil
MLavinnia A
MLavinnia A1 an în urmă
Doamna Larisa Rosca e the best! Are o mana atat de usoara si este foarte atenta si preocupata la nevoile pacientilor.
Ionut Cosulea
Ionut Cosulea1 an în urmă
Un cabinet stomatologic foarte bun, aparatura ultra moderna, staff foarte prietenos. Foarte multumit de Dr. Mircea Catansus, in special pentru ca a mers the extra mile ca sa fie sigur ca totul a iesit cum trebuie si ca plec 100% multumit.
Ana Gabriela Mitroi
Ana Gabriela Mitroi1 an în urmă
Mentionez ca am avut nevoie de o interventie stomatologica mai complexa (doua implanturi dentare) , fapt care a dus la o intalnire cu Domnul Dr. Mircea Catansus. Experianta a fost una extrem de pozitiva , incepand de la consultatie, plan de tratament, actiunile necesare acestui tip de interventie (implantul) si incehind cu atitudinea profesionala a Domnului Dr. Mircea Catansus. Recomand cu incredere si cu siguranta voi apela pe viitor serviciile acestei clinici, implicit ale Domnului Dr. Mircea Catansus.
Adrian Cristea
Adrian Cristea1 an în urmă
Lipsa de respect .profesionalism de mahala.nu recomanda antibiotic pacientului când acesta are infecție ca taxarea sa fie mai mare,după ce sa făcut radiografia ba nu se vede infecția ba este ceva acolo
Constanta Ursu
Constanta Ursu1 an în urmă
Recomand cu încredere Clinica Prime Dent! O echipă de medici profesioniști, bine organizați. Lângă acesta echipă, frica de stomatolog începe să dispară de la prima întâlnire.
Andreea Miroiu
Andreea Miroiu2 ani în urmă
Am făcut 3 implanturi la dânșii. Calitatea echipei și profesionalismul fac diferența!Dle Dr...respect pt felul unic și minunat cu care tratați pacienții! Eu sigur va rămân pacienta pt totdeauna! Respect ! O primăvară frumoasă tuturor!
PS: nu m-a durut deloc( are o mana f fina!), recomand calitatea serviciilor lor!
Locații recomandate