/Bucuresti/Dentist

Clinica de Parodontologie si Implantologie Dentalevo

Strada Gheorghe Țițeica nr. 142, București 023776, România

Clinica de Parodontologie si Implantologie Dentalevo
Dentist
4.1
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F497+86 București, România
+40 21 211 1302
dentalevo.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Clinica de Parodontologie si Implantologie Dentalevo
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adewdd ssgedff
Adewdd ssgedff1 an în urmă
fabrica de făcut bani, doctorii sunt presați sau sunt plătiți comision probabil, ptr ca recomanda proceduri care nu sunt neapărat necesare nu fac rău dar nu aduc decât un mic beneficiu versus costuri și riscuri, doar ca să ia banu, asta am verificat mergând și la alți doctori pentru comparație.
Lucian B
Lucian B2 ani în urmă
Parere foarte slaba. Am avut o lucrare de implant acum 2 ani. A cazut datorita tehnicienilor slabi. Am fost la ei sa le spun ce problema am . Nu au vrut sa stea de vorba cu mine pe motiv ca nu am programare. Le-am spus ca lucrarea a cazut fara programare . Am platit 6500 lei pt un implant. Cred ca meritam macar ceva scuze si repararea acelei lucrari. Deja am mai multe opinii de la stomatologi si tehnicieni dentari . Au confirmat acelasi lucru : pregatire foarte slaba a celor care au participat la aceasta lucrate.
Raluca Sidor
Raluca Sidor2 ani în urmă
Cristina Constantin
Cristina Constantin3 ani în urmă
Super echipa! Multumesc tuturor pt tot.
Diana Alexandra Niculae
Diana Alexandra Niculae3 ani în urmă
Camelia Matias
Camelia Matias4 ani în urmă
Un colectiv de medici tineri și foarte pricepuți.
Vlad valiumescu
Vlad valiumescu2 ani în urmă
Personal stresat, grabit, si nu prea vrei sa ai senzatia asta cand iti umbla cu chestii ascutite in gura. Se comporta ca niste agenti de vanzari, incearca sa te convinga sa faci tot felul de "proceduri" care nu au relevanta vis-a-vis de diagnostic. Vad ca asa opereaza, citind acum si celelalte review-uri. Pacat de cabinet, ca arata dragut si este foarte bine dotat. Cred ca managementul ar trebui schimbat daca nu schimba ceva.
Diana Dumitrescu
Diana Dumitrescu2 ani în urmă
Nu recomand! Unele materiale folosite sunt expirate. Pacientilor li se baga pe gat radiografii care nu sunt neaparat necesare. De exemplu, medicii folosesc tactici de presiune pentru procedura igienizarii care nu trebuie efectuata in mod obligatoriu, deoarece au target-uri de realizat. Angajatii nu sunt respectati, doar sunt exploatati, iar salariile sunt mizere.
Locații recomandate