/Bucuresti/Dentist

Rana Art Dent Clinica Stomatologica si Implantologie Dentara Fast & Fixed Sector 4

Strada Lânăriei Nr.5, București 040321, România

Rana Art Dent Clinica Stomatologica si Implantologie Dentara Fast & Fixed Sector 4
Dentist
4.8
42 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C484+5H București, România
+40 787 698 416
rana-art-dent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–22
Marți: 9–22
Mirecuri: 9–22
Joi: 9–22
Vineri: 9–22
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mene Gabi
Mene Gabi2 ani în urmă
Felicitări d-ui Dr EL RABAH RABAH și minunatului sau colectiv de la Clinica Rana Art Dent.Personal nu am cuvinte de mulțumire pentru tratamentele rapide,de calitate și fără durere care mi-au fost administrate pentru tratarea danturii.Totul s-a desfășurat într-o atmosferă caldă și cu multă grijă.
Hadri yasmina
Hadri yasmina2 ani în urmă
O echipă într-adevăr minunată din toate punctele de vedere. Eu venisem prima oară pt o procedură mai ușoară dar ulterior,după o radiografie am aflat că trebuie să-mi scot cele 4 măsele de minte. Mulțumiri multe echipei de dr care lucrează f bine și mereu se asigură că pacienții sunt ok. Este o atmosferă foarte prietenoasă și toată lumea este pregătită. Recomand cu mare drag această clinică,întrucât am avut parte de experiențe excelente de câte ori am fost. Este o clinică chiar f bună,cu oameni care știu ce fac și sunt răbdători și calzi.😊😁💯
Dudu florian
Dudu florian2 ani în urmă
Am ajuns la această clinica într-un moment de suferință când nu cunoșteam pe nimeni. Am întâlnit un colectiv de oameni minunați,o echipă cum rar întâlnești. Aceasta, datorită în primul rand Domnului doctor El Rabah Rabah care a știut sa creeze o a doua familie. Această minunata familie este o echipă de profesioniști de mare valoare care pe lângă pe
lângă prestația de înaltă clasa pune suflet în tot ceea ce face. As putea spune că toți mi-au
devenit prieteni. Pentru ca au reușit ca din relația medic-pacient sa facă un act de dăruire și prietenie. Cine are o problemă in acest domeniu,aici găsește soluția!
Le doresc mult succes și reușită deplină!
Florian Dudu
Daniela Gheorghe
Daniela Gheorghe2 ani în urmă
Va multumesc tare mult pentru toate lucrările facute absolut fara durere,de la carii pana la implanturi! Domnul doctor El Rabah Rabah are o mana de aur si foarte comunicativ! Tot personalul foarte dragut! Voi revenii pentru controalele de rutina tot la dvs! Multumiri!
K9 Shadow
K9 Shadow2 ani în urmă
Foarte bun, recomand! O echipa bine pregatita intr.un mediu foarte placut. Nu am intampinat probleme la lucrarile efectuate.
Melania Aurică
Melania Aurică2 ani în urmă
Mulțumim pentru răbdare, implicare și serviciile oferite! Doamna doctor e blândă, explică de multe ori fiecare pas și înainte, dar și în timpul intervenției, e atentă și grijulie, iar pe scaunul dânsei până și cel mai fioros dinozaur cooperează! Felicitări pentru abordare! Cu siguranță vom reveni ori de câte ori dinții noștri vor avea nevoie! ♥️
Ramona daniela stanca
Ramona daniela stanca2 ani în urmă
Clinica modernă, echipa cu oameni profesioniști și deosebiți atenți la nevoile pacienților. Recomand cu încredere!
Lucia Ieremciuc
Lucia Ieremciuc2 ani în urmă
Rapiditate,profesionalism,omenie care din pacate sunt rar intalnite intr-un cabinet stomatologic.Lucrarile tehnicienilor impecabile!
Multumesc D-lui Doctor!Multumita?!!...putin spus
Locații recomandate