/Bucuresti/Dentist

New Dent

Bdul Bucurestii Noi, nr 50A, parter, Strada Pajurei, București, România

New Dent
Dentist
4.8
52 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F2JV+7H București, România
+40 741 999 510
new-dent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Doina Croitoru
Doina Croitoru2 ani în urmă
Cred că New Dent este casa Zânelor Măseluță pentru pacienții de toate vârstele. Sunt de 8 ani pacienta dnei dr. Laura Mărgărit și am încredere deplină în toate soluțiile pe care mi le propune. Recomand cu drag!
Ion Pisleaga
Ion Pisleaga2 ani în urmă
Promptitudine si profesionalism desavarsit cum rar am mai vazut in aceste timpuri!
Kati Varga
Kati Varga2 ani în urmă
Cuvintele de apreciere care pot caracteriza acest cabinet sunt insuficiente, primand profesionalismul, respectul, atmosfera calda, si ambitia de a atinge perfectiunea.
Din 2016 incerc sa imi fac o lucrare, de doua ori in strainatate si inca o data la un medic renumit, recomandat. A patra oara am venit in necunoscut, asa , la noroc, dar am intalnit acest colectiv prietenos, frumos la propriu si la figurat ajungand pe mainile si inteligenta doamnei dr. Laura Margarit, care nu s-a lasat pana nu a atins perfectiunea. Multumesc
Mar1usRO
Mar1usRO2 ani în urmă
Sunt la jumatatea unei lucrari ce include 8 dinti-masele scoase , reconstructie , fatetare si implanturi . Teama la mine este o panica extrema si dupa 10-12 sedinte inca tremur cand urc pe scaun dar Dr Laura Margarit o profesionista desavarsita , un fel de zeu al stomatologilor a reusit sa ma salveze de durere de fiecare data si am iesit din cabinet cu zambetul pe buze. Locatia este farte curata , se tine cont de programare si preturile sunt chiar bunicele . Va multumesc si va recomad cu drag !
Simona Florina
Simona Florina4 ani în urmă
Recomand cu incredere, au servicii impecabile. Ma declar foarte multumita de lucrarea pe care mi-a facut-o medicul stomatolog Laura Radu. Numai bine va doresc!
Adriana Neagoe
Adriana Neagoe4 ani în urmă
Domnisoara medic Ilinca Radulescu este motivul pentru care nu mai am frica de dentisti. Dupa o experienta traumatizanta in urma cu multi ani a fost o adevarata bucurie sa dau de un stomatolog care sa stie sa explice, sa stie sa faca si sa stie sa paseze cazul unui alt specialist atunci cand crede ca este cazul. Cabinetul este curat si modern, iar preturile mi se par rezonabile. Pentru mine mersul la dentist s-a schimbat total in bine, asadar nu pot decat sa recomand atat cabinetul New Dent, cat si pe medicul lor, Ilinca Radulescu.
Laura Maria
Laura Maria5 ani în urmă
Un cabinet stomatologic foarte ok, cu mult peste asteptari. Preturi decente, medici prietenosi si rabdatori.
Zeus One
Zeus One2 ani în urmă
Un cabinet dentar excelent ...nu stai la coada se respecta programare, toti medici si asistentele sunt foarte atente cu pacientii .Exista o atentie deosebita la sterilizarea aparaturii si instrumentelor medicale specifice stomatologiei.Cel mai important lucru este ca se respecta programul ca timpul este important pentru toata lumea.Si nu in ultimul rand ..NU TE DOARE.Totul e ok.
Locații recomandate