/Bucuresti/Dentist

Dental Excellence

Strada Iordache Golescu nr. 17, București 011302, România

Dental Excellence
Dentist
4.8
169 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F358+9J București, România
+40 31 130 1260
dentalexcellence.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Adar
Cristian Adar2 ani în urmă
Am observat inca de la primul pas facut in clinica ca au un protocol de sterlizare pe care il respecta si lampi UV, ceea ce ma face sa ma simt in siguranta de cate ori vin deoarce am un plan de tratament complex iar pana la finalizare avem cale lunga!!
Laura Badea
Laura Badea2 ani în urmă
Asistentele sunt super,lucrez in ture si au inteles perfesct situata ,s au straduit sa ma programeze la Dna.dr.Stoiovici in functie de programul meu extrem de complicat . Dna dr este genul de medic care iti inspira incredere de cand pasesti in cabinet ,imi era foarte teama de dentist pana sa o cunosc ,din cauza unor probleme pe care nu le am putut rezolva cu alti medici ,sa nu mai spun de dureri 😅. Recomand aceasta clinica !
Alina Adar
Alina Adar2 ani în urmă
Recomand! Experienta mea in aceasta clinica a fost foarte placuta, o clinica primitoare, personal de nota 10 si medici minunati. Dau dovada de foarte mult profesionalism. Multumesc pentru tot!
Andreea Geambasu
Andreea Geambasu2 ani în urmă
Recomand! Amabilitate, profesionalism si nu in ultimul rand personalul este atent la nevoile pacientului.
Am avut o experienta ft placuta cu aceasta clinica. Cu siguranta voi mai reveni ! :)
Andrei-Ionut Nichitaru
Andrei-Ionut Nichitaru2 ani în urmă
De cum intri in clinica esti condus de catre fetele de la receptie sa urmezi protocolul de protectie anticovid, am ramas placut surprins. Felicitari conducerii pentru asta!
Cătălina-Gabriela Scîntei
Cătălina-Gabriela Scîntei2 ani în urmă
Servicii de calitate, tarife decente si personal amabil, atat medicii si asistentele, cat si domnisoarele de la receptie. In plus, proceduri mai putin dureroase si multa rabdare cu temerile si intrebarile noastre... Multumim! Recomand!
Danut Vate
Danut Vate2 ani în urmă
Am inceput un plan de tratament de curand, sunt ff multumit de atitudinea grijulie a medicilor,am fost preluat la timp de fiecare data,iar fetele de la receptie te intampina de fiecare data cu un zambet cald!!
Maria Justin
Maria Justin2 ani în urmă
Multumesc dna Giubelan ,medicul meu ortodont,pentru zambetul meu perfect, preturile la aparatele dentare sunt mai ok fata de alte clinicii unde am mai cautat👏👏felicitari echipei
Locații recomandate