/Bucuresti/Dentist

Professional Dental Care

TD43, Drumul Taberei 69, București 061366, România

Professional Dental Care
Dentist
3.9
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2CF+V4 București, România
+40 21 440 1828
profdentalcare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ana maria Ana
Ana maria Ana2 ani în urmă
Cea mai misto echipa!!! Am fost inclusiv cu copiii, , si chiar imi era teama ca se vor speria , insa, abia asteptau sa mai mergem! Le a explicat dna dr tot timpul ce face, la ce folosesc toate instrumentele,ce se intampla cu dintisorii! Foaaarte fain!!! Noi ne simtim ca in familie de fiecare data cand mergem ! 🥰🥰🥰
Theo Solea
Theo Solea4 ani în urmă
Foarte multumit de personalul acesui cabinet, in special de doamna doctor Oana Gordiciuc care da dovada de un adevarat profesionalism.
Ofelia Maria
Ofelia Maria5 ani în urmă
Extrem de dezamăgită de această clinică, personalul medical pe care l-am întâlnit în urma unei vizite de urgență lasă de dorit. Atitudine necorespunzătoare din partea unei doamne medic care se presupune că a facut o facultate, un rezidențiat... Se pune accent pe banii cheltuiți de pacient in clinică, in niciun caz pe sănătatea sau nevoile lui. Fără a da o explicație clară în legătură cu un diagnostic se aruncă sume care nu sunt justificate, la ieșirea din cabinet nu se da o fișă pacientului sau un raport medical. Toate indicatiile se fac verbal fara o dovadă clară în cazul unei complicații.
MVG TOTAL
MVG TOTAL5 ani în urmă
Razvan Mofleanu
Razvan Mofleanu7 ani în urmă
Profesioniști în huiduieli dacă ceri să-ți fie respectată ora de programare. Dr. Liliana Canaj te repede pe banii tăi, fără respect față de pacient de parcă este precupeață. Este interesată numai de bani înainte de a stabili despre ce vorba. Sunt sigur că despre ea este vorba și în recenzia de mai jos. Rușine.
Andreea Marcu
Andreea Marcu7 ani în urmă
Gheorghe Cristian
Gheorghe Cristian2 ani în urmă
Iuliana Dumitru
Iuliana Dumitru2 ani în urmă
Locații recomandate