/Bucuresti/Dentist

Stephanie's Dental Clinic

Șoseaua Olteniței 138, București 041321, România

Stephanie's Dental Clinic
Dentist
4
62 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94W6+HX București, România
+40 755 834 683
mediculstomatolog.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Petria cezar
Petria cezar2 ani în urmă
Am fost la domnișoare doctor Diana pentru o extracție și o plombare este foarte bună are mâini foarte finuțe. Are o igiena de nota 10 este foarte atenta în tot ce face și îți este drag sa mergi la ea cu orice problema dentara fără frică. Recomand oricui are o problema sa nu ezite și sa se programeze la doamna doctor. Mulțumesc și domnului doctor Coliban Vasile ptr extracția molarului de minte. Super rapid și f atent la nevoile pacientului.
Mitikaization
Mitikaization2 ani în urmă
Am fost cu o problemă la măsea iar cei de la clinică m-au ajutat pentru a scăpa de această problemă cât se poate de profesionist. Doamna doctor m-a ajutat destul de mult în a avea o durere minimă și pe această cale îi mulțumesc!
Florian Jipescu
Florian Jipescu4 ani în urmă
Din pacate si noi am ajuns la aceasta clinica stomatologica fara sa verific recenziile de pe internet. Am fost cu baietelul nostru pentru ai pune doua plombite iar dupa cateva luni ia cazut iar Dna doctor Crina Ivanciu a spus ca ea nu isi mai aminteste si oricum trebuie sa platim din nou 150lei pt o plombita. Lipsa totala de profesionalism. Preturi mari fara justificare.
Stefan Ionita
Stefan Ionita2 ani în urmă
Mii de mulțumiri pentru domnișoara doctor Diana Petria, un om și un medic excepțional cum rar mi-a fost dat să cunosc. Am găsit aici profesionalism, amabilitate, comunicare afectivă și înțelegere. Foarte mulțumit, o voi recomanda tuturor. Felicitări colegilor pentru purtarea frumoasă și interesul pentru fiecare pacient. Echipa de nota 10.
Gabriela Virlan
Gabriela Virlan2 ani în urmă
Am ajuns la cabinet intr- o noapte, speriata și cu dureri insuportabile. O tânără în halatel colorat m-a întâmpinat cu dorința de a ma ajuta, cu o răbdare fantastica. Ajunsa la urgenta, am fost nepregătita, neavând bani sa plătesc consultul și tratamentul. Nu a fost nici o tragedie, doamna doctor a înțeles, am revenit ulterior și am plătit.
Doamna Crina Ivanciu, nu aveți nevoie de nici o recenzie aici, dvs sunteți minunata și oamenii va vor găsi oricum.
Mulțumesc, om minunat!
Alexandra Tomina
Alexandra Tomina2 ani în urmă
Servicii de calitate! Staff amabil și profi!
Ionut valentin Preda
Ionut valentin Preda2 ani în urmă
Bună ziua dragi pacienți..reconand acest doctor . A m venit de o lună la dânsul și sunt fffff mulțumit astăzi am adus și soția la un detrataj ; face cu multă grijă...atenție și pune mult suflet în muncă depusă ... îi mulțumesc din suflet aici voi veni toată viața mea
Rusu Manuela
Rusu Manuela2 ani în urmă
Recomand aceasta clinica! Servicii ireprosabile,iar dna dr. Ivanciu m a facut sa mi inving teama de dentist,ma trateaza de fiecare data cu muuulta rabdare si imi explica fiecare procedura pe care o face! Multumesc,dna dr!
Locații recomandate