/Bucuresti/Dentist

DENT ESTET

Bulevardul Aviatorilor 98, București 014192, România

DENT ESTET
Dentist
4.7
115 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F39Q+R5 București, România
+40 374 496 204
dentestet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaita Brelea
Mihaita Brelea2 ani în urmă
De departe cea mai proasta experienta cu o clinica stomatologica. Am ajuns cu o durere de masea, cauzata de o carie, dupa radiografie si un set de poze, domn doctor Vlad Platon a ajuns la concluziile ca de fapt eu am nevoie de aparat dentar si detartraj iar caria pentru care am venit si care imi cauza dureri este de fapt ceva secundar, care nu e o problema. Dupa 10 minute in care el mi-a spus ca de fapt aparatul dentar rezolva niste probleme viitoare, eu insistand ca nu vreau aparat, a zis ca despre carie cea mai buna solutie este extractia ... desi am plombe muuuult mai mari decat aceasta care de altfel nu este vizibila cu ochiul liber.. Nu a mai apucat sa faca nimic pentru ca sincer mi se pare bataie de joc ca cel mai bun tratament al tau sa fie extractia.. e ca si cum in loc sa cureti un copac il tai si plantezi altul ... Poate am fost eu mai ghinionist sau am prins un doctor dupa o noapte de betie... dar a sta e experienta mea ...
Irina Tudose
Irina Tudose2 ani în urmă
Am vizitat de curand, in calitate de pacient, clinica DENT ESTET. Am fost intampinata de o atmosfera calda si primitoare si personal foarte dragut si amabil. Dr. Cristian Csapo Martinescu este un medic de exceptie cu multa rabdare si respect fata de pacient care mi-a explicat in detaliu si pe intelesul meu fiecare procedura in parte. De asemenea, am primit si un plan de tratament foarte complex in care mi s-au comunicat etapele tratamentelor si costurile. O vizita in clinica stomatologica DENT ESTET iti asigura numai servicii de cea mai inalta calitate si tehnologii de ultima generatie si tratamente la standarde inalte de calitate.
Gabriel Stan
Gabriel Stan2 ani în urmă
Recomand cu mare drag serviciile clinicii DENT ESTET. Pe langa faptul ca este un mediu foarte placut si sigur, avand in vedere situatia Covid-19, am avut parte de o comunicare foarte buna cu dna dr. Doris Turcu, cea care mi-a efectuat detartrajul. Mai mult decat atat, faptul ca ai toate ramurile stomatologiei sub acelasi acoperis, inclusiv centrul de radiologie, mi se pare extraordinar.
Roxana Dragan
Roxana Dragan2 ani în urmă
Recomand 100%!
Am fost la doamna doctor Raluca Dragan - coincidenta de nume care s-a dovedit a fi o super alegere, caci am dat peste un adevarat profesionist. Ofera multe detalii, este empatica si se asigura ca pacientul se simte intotdeauna confortabil, chiar si la tratamentele cu laser.
Pot spune cu tarie ca in sfarsit mi-am gasit un medic stomatolog de incredere!
Recomand oricui aceasta clinica performanta si cu servicii de cea mai buna calitate.
Porojan Cristina-Andreea
Porojan Cristina-Andreea2 ani în urmă
Recomand cu drag clinica DENT ESTET! Medici profesionaliști, personal amabil, echipamente de ultima generație! Uiți de durere când ajungi la domnul Dr. VLAD PLATON! Am fost unul din pacienții acestuia și nu am simțit deloc durere sau frică, mi au fost explicate toate procedurile. Revin de fiecare data cu drag și fără frica, recomand tuturor!
Carmen Mihaela
Carmen Mihaela2 ani în urmă
Am fost in cadrul acestei clinici pentru mai multe tratamente făcute la domn doctor Vlad Platon și am fost foarte mulțumită de serviciile oferite! Este un doctor cu adevarat profesionist! Nu am simtit absolut nimic la realizarea tratamentelor datorită tehnologiei performante pe care o au cei din clinica Dent Estet , iar explicatiile dansului au fost pe măsura așteptărilor mele. Mulțumesc pentru tot dr.Vlad Platon si bineînțeles clinica Dent Estet. Sunteți cei mai buni! 5 stele sunt prea putine pentru voi!
Diana Segarceanu
Diana Segarceanu2 ani în urmă
Dr. Doris Turcu este un profesionist desăvârșit, un medic cald, cu zâmbetul pe buze (chiar și la ore târzii de seara). Detartrajul a fost realizat impecabil: faza de pregătire și de anestezie, atenția la cel mai mic detaliu - mai ales în cazul aparatului dentar care face operațiunea mai complicată - mâna ușoară, intervenția fără disconfort, fără durere.
Mirela iORDACHESCU
Mirela iORDACHESCU2 ani în urmă
Recomand cu incredere serviciile clinicii DENT ESTET, in mod special ii mentionez pe dna Dr. Dana Georgescu si pe dl Dr. Vlad Platon.
Pasiune si profesionalism, multumesc DENT ESTET!
Locații recomandate