/Bucuresti/Dentist

Dentist Vătășescu Gabriela

Calea Vitan 102, București 031298, România

Dentist
4.2
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C49G+PC București, România
+40 21 322 2286
dentistbun.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea Maria Pana
Andreea Maria Pana6 ani în urmă
O dentista extrem de neprofesionista, care daca ajunge sa isi faca treaba o face pe jumatate de cele mai multe ori. (Mi.a scos un molar, iar dupa o luna s.a constatat ca a lasat acolo un rest radicular care mi.a cauzat o infectie de toata frumusetea si un ciob mare din molar. Ca sa nu mai zic ca mi.a pus o plomba pe o masea dupa ce a curatat doar partial caria, zicand ca parea prea adanca si ca este ok sa mai ramana doar un punct negru sub plomba. Evident plomba a trebuit refacuta.) Din pacate, nici punctualitatea nu este ceva de laudat. Parintii mei au ajuns sa astepte si o ora peste ora la care erau progrmati, doar ca sa ii trimita acasa pentru ca "este foarte ocupata si problema lor nu e urgenta". Daca asa executa lucruri elementare, mi.e mila de pacientii care au apelat la acest cabinet pentru lucrari mai complexe.
Anca Vatasescu
Anca Vatasescu2 ani în urmă
Recomand cu încredere! Profesionalism, promptitudine și servicii de calitate! Serviciile medicale sunt oferite de personal cu experiență în domeniu, atent la nevoile și posibilitățile pacientului.
Gabi Vatasescu
Gabi Vatasescu2 ani în urmă
un doctor extraordinar de bun!
Julliett Venice
Julliett Venice2 ani în urmă
(Tradus de Google) Două din recenziile sale sunt făcute cu același nume. Această femeie nu plătește impozite și refuză să vă dea factura. Chiar dacă plătiți înainte pentru diverse materiale ... toate în avans și după diverse k euro, ea încă nu vă oferă factura.
Anca și Gabi, ultimele ei recenzii de 5 stele, sunt făcute de ea pe relatările ei. Munca ei este mai puțin decât pro, dar am acceptat acest fapt. Vă rugăm să luați un bon fiscal pentru orice faceți acolo. Altfel, vei regreta!

(Original)
Two out of her reviews is made out with the same last name. This woman does not pay taxes and refuses to give you the bill. Even if you pay up forward for various materials...all in advance and after various k euros she does still not give you the bill.
Anca and Gabi, her last two 5 stars reviews, are made by her on her relaties accs. Her work is less then pro, but I have accepted that fact. Please take a fiscal receipt for anything you do in there. Else you shall regret!
MissIvy Joker
MissIvy Joker2 ani în urmă
(Tradus de Google) Jupui!

(Original)
Rip off!
Cristiana Madirjac
Cristiana Madirjac2 ani în urmă
Mario Dragodan
Mario Dragodan2 ani în urmă
Alexutza Alexa
Alexutza Alexa2 ani în urmă
Locații recomandate