/Bucuresti/Dentist

Medic stomatolog Alexandru Necula

Bulevardul Mareșal Alexandru Averescu 40, București 011456, România

Medic stomatolog Alexandru Necula
Dentist
5
76 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F37G+P4 București, România
+40 745 045 079
alexnecula.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–19
Marți: 12–19
Mirecuri: 12–19
Joi: 12–19
Vineri: 12–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
H t
H t2 ani în urmă
Plusuri: locatie buna, om cald, apropiat de pacient, in pas cu tehnologia, ofera explicatii detaliate si clare
Minusuri: preturi maricele pentru serviciile prestate, fara bon fiscal si fara raport medical cu diagnostic si serviciile prestate, oferit pacientului
Cristina Nicoleta Minea
Cristina Nicoleta Minea2 ani în urmă
Un medic foarte bun, profesionist, atent la detalii și la nevoile pacienților, am fost pentru 4 implanturi și o extracție, eram terorizata, însă pe parcursul procedurii Dl. Doctor m-a făcut sa rad... sa uit de toate temerile. Procedura a fost un real succes, am avut asistenta și sprijin inclusiv în weekend (pe whatsapp) atunci când am avut întrebări. Toate lucrările pe care le am și le voi mai avea de făcut de acum înainte le voi efectua la Dr. Alex Necula, cu toată încrederea!
Oana Galbenu
Oana Galbenu5 ani în urmă
Dr. Necula are rabdare si insipra incredere. Am ajuns la cabinetul dumnealui dupa o experienta negativa ce m-a tinut departe de dentist cativa ani, iar el m-a ajutat sa trec peste aceasta frica de dentist si mi-a reparat probleme serioase. A facut intreaga experienta usoara si fara durere. De fiecare data domnul doctor mi-a explicat posibile solutii, avantaje si dezavantaje, precum si detalii privind procedura, insa nu mi-a fortat niciodata decizia. Recomand cabinetul dr. Necula oricui are nevoie de dentist (sie copil sau adult)!
Ioana Muntean
Ioana Muntean5 ani în urmă
Alex este un medic stomatolog dedicat si extrem de priceput. Este medicul meu de aproximativ 2 ani, timp in care am facut diverse proceduri, de la detartraj, tratamente carii pana la extractii si implanturi dentare. Indiferent de durata si dificultatea procedurii, a lucrat cu rabdare ia atentie iar disconfortul a fost minim. Lucrarile facute de el s-au mentinut bine, nu a fost nevoie sa fie refacute si nu au existat consecinte neplacute. Mai mult, chiar cand am urmat alte tratamente medicale, Alex a stiut sa adapteze medicatie si planificarea lucrarilor astfel incat sa nu interfereze. Din punct de vedere "administrativ", este flexibil la stabilirea programarilor ceea ce m-a ajutat foarte mult cu jobul mai ales in perioadele cand trebuia sa stabilim sedinte recurente.
Sonia valerio
Sonia valerio5 ani în urmă
Recomand! Dr. Necula este un profesionist. Servicii de calitate, preturi accesibile, cabinet curat, se tine cont de feedback-ul pacientului, se verifica lucrarile anterioare pt. a se asigura calitatea lucrarii finale, dl dr cunoaste tratamentele corespunzatoare pt pacientii cu bruxim (nu toti dentistii cunosc) 😁
Ada Șovagău
Ada Șovagău5 ani în urmă
Recomand cu caldura serviciile doctorului Alexandru Necula, care mi-a demonstrat ca vizitele la stomatolog pot fi si altfel decat costisitoare, dureroase si traumatizante.
Ce-ar trebui sa stiti? Ca intelege durerile prin care trec pacientii sai si face tot posibilul sa le minimizeze, ca lucreaza precis si sigur, ca preturile interventiilor sunt mai mult decat rezonabile si ca rezultatele sunt exact asa cum ar trebui sa fie: impecabile, fara dureri si fara complicatii ulterioare. Ah, si sa nu uit: toate astea in timp ce face conversatie si reuseste sa te faca sa uiti ca esti intr-un cabinet stomatologic! :)
Anna Tudose
Anna Tudose5 ani în urmă
Vorbind din perspectiva persoanei care toată viața a fugit cu teama de cabinetele stomatologice, pot spune ca de când am ajuns prima oară în cabinetul dr. Alex Necula mi-am schimbat perceptia asupra 'mersului la dentist'. Sunt foarte mulțumită atat de modul în care lucrează (cu grija, fără sa simt durere, comunicandu'mi toti pașii intervenției), de rezultatele obținute, de costurile intervențiilor cât și de atmosfera prietenoasă și degajată pe care o găsesc mereu în cadrul cabinetului. Recomand sincer!
Dumitru Stefan
Dumitru Stefan5 ani în urmă
Calitatile care il recomanda pe Dl doctor Necula Alexandru sunt: competenta, specializarea in domeniu (sesizabila prin sugestiile pe care le face si nu numai), punctualitatea, grija constanta fata de suferinta (sau mai degraba fata de lipsa ei) pacientului, probitatea, amabilitatea, prietenia. Foloseste materiale de ultima generatie, isi desfasoara activitatea intr-un cabinet impecabil de curat. Spectrul fricii de durere nu ma urmareste cand ma duc la dansul. Inca ceva: dumnealui are grija sa programeze intalnirile astfel incat pacientii sunt instiintati prin intermediul calendarului google cu o zi inainte de vizita medicala. Il recomand pe dl doctor Necula cu toata caldura si cu o incredere constanta. Stefan Dumitru
Locații recomandate