/Bucuresti/Dentist

Life Dental Spa Victoriei - Clinica Dentara Laser

Strada Frumoasă 42a, București 030167, România

Life Dental Spa Victoriei - Clinica Dentara Laser
Dentist
4.9
226 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3XP+FQ București, România
+40 31 828 2274
lifedentalspa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Smaranda H
Smaranda H2 ani în urmă
Cea mai buna clinica dentara la care am fost pana acum. Personalul politicos si prietenos m-a facut sa ma simt mereu ca in familie. Atentia la detalii, amabilitatea si interesul pentru sanatatea pacientului sunt pe primul loc. Merg constant la doamna doctor Felicia Paduraru care are grija de dantura mea de mai bine de 5 ani: de la proceduri uzuale si de preventie pana la extractii, interventii complexe de chirurgie si implanturi dentare. O recomand cu mare incredere intrucat lucreaza cu profesionalism, pasiune si rabdare. De fiecare data cand merg stiu ca sunt in cele mai bune maini si ma simt in siguranta. Multumesc din suflet! ☺️
Costel Florescu
Costel Florescu2 ani în urmă
Intradevar o experienta de 5 stele!
Staff.ul clinicii din str. Frumoasa mi.a depasit asteptarile.
O atmosfera calda si prietenoasa, tehnica de ultima generatie, procedurile se fac fara durere si de calitate.
Dna.dr. Vlad Simona a facut minuni cu dintii mei , procedura cu laser este geniala.
Nu trebuie sa ma credeti, doar incercati o vizita in aceasta clinica.
Multumesc tuturor
Raluca G
Raluca G2 ani în urmă
Recomand cu incredere clinica Life Dental Spa. Sunt client LDS de aprox. 5 ani si am fost foarte multumita inca de la primele vizite. Dr. Felicia Paduraru mi-a lucrat 2 implanturi si cateva plombe cu mult profesionalism. Pot spune ca ii datorez buna stare sanatate orala, chiar si dupa 3 ani de la finalizarea interventiilor.
De asemenea, recomand cu drag Dr. Cazimir Vlasie - Specialist Protetica.
O clinica unde vizita la stomatolog devine pentru pacient o experienta pozitiva.
Multumesc LDS!
C Ercuta
C Ercuta2 ani în urmă
Dupa multe cautari, am gasit-o pe Dr Felicia Paduraru, la care am inceput sa merg, prima data cu emotie si teama, in ianuarie 2021 iar acum ma bucur ca merg la stomatolog.
Cu ajutorul Dnei Dr Felicia Paduraru si a colegilor sai, Dr Madalina Sabotnicu si Dr Cazimir Vlasie, am scapat de frica si fobia acumulate in multi ani.
Daca vreti sa aveti un zambet curat, in conditii de maxima siguranta, profesionalism, rabdare si atentie pt pacient, mergeti la Life Dental Spa.
Eu va multumesc in fiecare zi pt ce ati facut pt mine.
Andreea Beu
Andreea Beu2 ani în urmă
Experienta mea la LDS a fost una tare placuta! Recomand cu drag, mai ales dna dr Ioana Obagiu, este foarte empatica, dedicata pacientilor si meseriei!
Nicoleta Sorescu
Nicoleta Sorescu2 ani în urmă
Sunt mai mult decat multumita de servicile Life Dental Spa - Victoriei. Beneficiez de serviciile acestei clinici de un an, timp in care mi-am pus doua implanturi, am imbracat un dinte, am tratat carii cu laser, un real avantaj in tratarea cariilor. Este un loc curat si dezinfectat, lucru important in actuala criza pandemica. Personalul te face sa te simti confortabil. Aceasta este ceea ce vezi la inceput dar pe parcursul tratamentului iti dai seama ca esti tratat cu profesionalism si, ceea ce mi-a placut foarte mult, nu esti tratat de un singur medic ci de mai multi medici, fiecare foarte specializat pe un anumit domeniu ceea ce iti ofera certitudinea ca beneficiezi de tratamentul optim. Sloganul clinicii: „Tratam oameni, nu doar dinti” se dovedeste in final a fi adevarat, nu doar marketing.
Constantin Bogdan
Constantin Bogdan2 ani în urmă
ITI MULTUMESC PENTRU FIECARE ZAMBET DNA DOCTOR MADALINA DOBRE!

Dupa ani de cautare,ani in care am amanat,am inceput lucrari si am renuntat,ani in care nu am reusit sa-mi gasesc increderea de a sta linistit pe scaunul din cabinetul stomatologic,am gasit-o pe Dna Doctor Madalina Dobre fara de care nici astazi nu as avea incredere in mine. Zambesc cu toata gura si toata lumea imi admira dantura.
Am cunoscut peste 10 medici stomatologi,cu care nu am rezonat si in care nu am putut avea incredere. Totul s-a schimbat cand m-am asezat prima data pe scaunul Dnei Madalina care este de departe cel mai profesionist medic pe care l-am cunoscut. O persoana calda,deschisa,intelegatoare care iti raspunde la orice intrebare fara ezitare.
Sunt multe de povestit,experiente cu lacrimi,compasiune dar si experiente cu rasete,bucurie si entuziasm. Asadar,o poza spune cat 1000 de cuvinte!
Lorina Ivana-Mateescu
Lorina Ivana-Mateescu2 ani în urmă
A trecut aproape un an de când am cunoscut-o pe Mădălina (Mădălina Dobre). Am ajuns sfioasă la ea, având în trecut o experiență neplăcută, am pășit în cabinet, iar de acolo totul s-a schimbat. Experiența alături de Mădălina a fost și este ceva ce-i doresc oricărei persoane: căldură sufletească, profesionalism, discreție și multă energie pozitivă.
Pe mine m-au cucerit ambientul, oamenii și armonia creată între medic și pacient, armonie ce se datorează ambelor părți. Pe mine m-a cucerit Mădălina atât ca pacient, cât și ca om. Îi trec pragul și acum cu zâmbetul pe buze.
Locații recomandate