/Bucuresti/Dentist

Dental Hospital Romania

Strada Răcari 5, București 031828, România

Dental Hospital Romania
Dentist
4.5
195 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C47P+QH București, România
+40 733 045 855
dentalro.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 10–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dan Marin
Dan Marin2 ani în urmă
O experiență incredibilă! Dr Diana Turcin m-a ajutat sa-mi recapat zambetul. Este foarte amabila și răbdătorare, nu am simțit durere absolut deloc (are mâinile foarte ușoare) nici nu am simțit când lucra. A fost o experiență minunata deoarece a facut ce alti medici nu au reusit. Revin mereu cu drag și recomand cu drag oricui are nevoie de un doctor stomatolog bun!
Per total Dental Hospital Romania.... jos palaria! ;)
Ioana - Alexandra Drangoi
Ioana - Alexandra Drangoi2 ani în urmă
Pe langa faptul ca sunt niste profesioniste desarvarsite, atat doamna doctor Alexa Nutu, cat si asistenta dumneaei, doamna Nicoleta, sunt definitia empatiei, omeniei, umanitatii, caldurii, frumosului sufletesc si al Luminii! Sunt extraordinare si de fiecare data simti ca vii in vizita la doua prietene, in pasi de dans si cu bucuria revederii, nu cu frica de stomatolog. Dumnezeu va iubeste si ma iubeste si pe mine, pentru ca a facut in asa fel incat sa ne cunoastem. Sunteti deja miliardara in fapte bune in Rai, doamna doctor!
Claudia-Cristiana Romaniuc
Claudia-Cristiana Romaniuc2 ani în urmă
Am fost pentru o intervenție relativ simpla la Dr. Diana Turcin, care a făcut întreaga experiență sa fie una foarte plăcută și a dat dovadă de profesionalism, dedicare și atenție la detalii.
P.S.: Datorita ei am reușit să îmi depășesc teama de dentist și cu siguranță voi reveni la ea, la Dental Hospital Romania când voi avea nevoie.
Roxana Dumitrache
Roxana Dumitrache2 ani în urmă
Vizita la clinica a fost o experienta placuta. Toti angajatii au fost foarte amabili cu mine,in special doamna doctor Irina Trosca care mi a explicat pe intelesul meu problemele existente si mi a oferit solutiile personalizate cazului meu.
Palade Roxana
Palade Roxana2 ani în urmă
Domnisoara Lorena , chiar va recomand din inima aceasta dentista nu o sa fiți dezamagiti!
Este TOP ,cautati de ea si nu regretati e prea profesionala si iși ia timp pentru a te sfatui cu adevarat cum sa ai grija de dintii tai ! ❤️
Dan Munteanu
Dan Munteanu2 ani în urmă
Profesionalism, atenție, rabdare, dotari noi, complete si excelente (radiografie pe loc, etc). Sunt pacient de mai multi ani al doamnei Dr. Trosca, nu am avut nici o problema la lucrari de ani de zile, de aceea o consider cu siguranta in top cei mai buni doctori din București si dupa modelul dumneai intreaga instiutie pe care a creat-o in care chiar te simți ca intr-un spital din afara țării.
Daniela Ciortan
Daniela Ciortan2 ani în urmă
Profesionalim, rabdare, explicatii pe înțelesul meu.
Cu doi ani in urma dupa trei luni de dureri insuportabile si medicamente de toate felurile (frica de stomatologie)in plina pandemie, incurajata de fiul meu care avea deja mai bine de jumatate din dantura făcută la ei, mi a facut programare la Dr. Georgiana Fieraru o persoană care iubeste ceea ce face, rabdare, pasiune atenta la cel mai mic detaliu si gest.
Au trecut 2 ani si ceva de atunci iar eu am uitat ce inseamna durerea de masele.
De fiecare data când am ocazia, recomand cu încredere.
Din partea mea 5* pentru tot ce înseamnă Dental Hospital România
Anelise Dobrita
Anelise Dobrita2 ani în urmă
Servicii ireproșabile! Dl Dr Andrei Dumitru este extraordinar! Mulțumesc mult pentru tot!
Locații recomandate