/Bucuresti/Dentist

Stephanie's Dental Clinic AFI

Bloc A5, Scara B, Parter, Strada Poiana Câmpina 1, București 061523, România

Stephanie's Dental Clinic AFI
Dentist
4.2
106 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3H3+4H București, România
+40 758 834 683
mediculstomatolog.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Ligia Mohor
Ligia Mohor2 ani în urmă
La telefon mi s-au comunicat costurile ...dar la sfarsitul interventiei te anunta si de alte costuri ...cred ca normal este sa anunti inainte toate taxele,nu sunteti cu comision ascuns ca la exchange valuta, foarte urat modul in care se exploateaza durerea pacientilor pentru un extra profit.
Iar ca profesionalism ...va las sa trageti concluzia.
Lipsa materiale necesare drept pt care au refolosit plomba cazuta care o aveam la mine,spunandu-mi ca va tine maxim 2-3 zile aceasta "lipitura" ...in schimb pretul a fost 70 consultatia + 150 "tratament" + 100 taxa de urgenta .
Daca vi se pare ok pretul la aceasta lucrare provizorie ,raport pret calitate,atunci va recomand aceasta clinica .
Ramona Bleoaja
Ramona Bleoaja2 ani în urmă
Nu aș da nici măcar o stea.In data de 28,fata mea de 12ani avea durere de măsea.La recomandarea unei cunoștințe,care mă trimite la Stephanie la Nicolae Grigorescu,că au program non stop,sun la ora 12,mă programează la 18.30.Agung la 18.30 la cabinet și sun pt că era întuneric iar domnișoara care mi-a răspuns la telefon îmi spune că nu e bine,că acolo este închis,ei sunt deschiși doar la Afi.Eu spunându-i că am sunat la cea din Grigorescu și că nu mi-a spus nimeni că e închis și că ei au doar la Afi, răspunsul ei a fost ''dar eu am răspuns la telefon cu Stephanie Afi".Ok,trec peste asta,îmi spune că mă așteaptă.Luam metroul sa ajungem in celălalt capăt al Bucureștiului.Mentionez că îi incepusem la alt cabinet tratamentul pe măsea,dar nefiind finalizat,avea un pansament.Ii da pansamentul jos,ii face o spălătură cu ser fiziologic și îl lasă deschis că sa se dreneze.La final plătesc 220 lei,pe hârtie fiind trecute 2 sume:50 și 170 lei.Cand l-am întrebat pe domnul doctor de ce atât de mult, răspunsul a fost păi ați plătit și taxa de urgență,că eu in loc sa fiu la ski sunt la cabinet.Bine, bine dar nu mă informezi și pe mine că ai taxa de urgență?Nu scrie nicăieri de taxa de urgență,nici pe site și nici verbal nu am fost informată.Asta repet,in data de 28 decembrie,cu programare.NU RECOMAND
Mihaela Dima
Mihaela Dima2 ani în urmă
Sunt clienta clinicii de câțiva ani, timp în care în repetate rânduri am fost nevoită să aștept și mai mult de o oră peste ora la care eram programată, probabil din cauză că au pus multe programări într-un timp scurt și a urgențelor care apăreau și intrau înainte, am avut înțelegere și nu am ripostat, însă astazi aveam o programare la 18, oră la care eram încă în trafic și am sunat să anunț că voi întârzia 10 minute, mi s-a spus că nu mă mai primesc și m-au reprogramat, mulțumesc celor de la clinica pentru ca m-au înțeles și ei pe mine!
Frintu Alexandru
Frintu Alexandru2 ani în urmă
Pana nu demult o clinica ok, acum parca au ajuns sa angajeze pe oricine. Am venit cu o durere la un dinte. Mi s-a spus ca am mai multe "cariute". Le-am inceput la recomandarea doctorului. I-am zis ca e inalta plomba, el insistand ca e ok, bineinteles au inceput durerile de maxilar ( de care nu am avut niciodata ), tot doctorul insistand ca nu e inalta. Mai tarziu sa imi zica, ca am nevoie de operatie de maxilar (3000-5000 euro) plus aparat dentar. Am impresia ca se fac experiente pe prosti ca mine si pe sume de bani mari.
Daniela Elena Codrut
Daniela Elena Codrut4 ani în urmă
Cel mai incompetent personal si nu recomand nimănui această clinică dezastruoasă de la Afi. În fisa pe care am completat-o, cand am apelat prima data la acesta clinică, am mentionat ca sunt alergica la Penicilina. Fără niciun folos, pentru ca mi s-a prescris Zinnat si Eritromicina care contin Penicilina de Dorina Ulici si o alta pseudo-dentista, care a pus parafa unui domn doctor si nu a ei pe rețeta..este no name sau dupa parerea mea, asistenta cu studiile terminate la Spiru Haret. O domnișoară inalta, slaba si satena la vreo 25 de ani, care a fost si astazi, 15 ianuarie , pe tură.
Am ajuns si astazi la clinica, ca sa fiu întrebată de ce am venit , pentru ca nu am nicio infecție, în conditiile în care eram umflata. Puteam sa fac oricand soc anafilactic de la antibioticul prescris pentru o banală infecție la măsea.
În concluzie, daca vreti sa muriti cu zile, tratati-va la Stephanie's Clinic Afi.
Flavia Blinda
Flavia Blinda2 ani în urmă
Foarte multumita de servicii, am venit sâmbăta seara in regim de urgenta și am fost Tratata cu maxima seriozitate și empatie, mi s a explicat frumos tratamentul, ce treb sa fac acasă, a doua zi etc. Recomand!
Bogdan Ciubotaru
Bogdan Ciubotaru2 ani în urmă
O atenție deosebită pentru pacienți. Doctorul a intervenit punctual și mi-a explicat cu calm care este situația reală. Recomand cu mare încredere!
Cosmin Alexandru
Cosmin Alexandru2 ani în urmă
Impresia mea a fost una proasta, am asteptat o ora jumate afara la 5 dimineata desi am sunat inainte sa intreb daca ma pot prelua. Dupa care am avut parte de un tratament superficial, doamna doctor afirmand ca daca mai am dureri sa mai vin peste zi si la alti colegi. Lipsa de profesionalism. Nu recomand. Vii cu probleme pleci cu probleme.
Locații recomandate