/Bucuresti/Dentist

Clinica Trident

Strada Doctor Louis Pasteur 1A, București 050533, România

Clinica Trident
Dentist
4.2
149 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3JH+CG București, România
+40 31 005 0920
clinicatrident.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Darel Katz
Darel Katz2 ani în urmă
Am venit să tratez doi dinți care m-au durut, la sfârșitul tratamentului m-au luat 1580 și până acum mă doare foarte tare dacă a fost mai rău decât înainte.
M W
M W2 ani în urmă
Cea mai urata si traumatizanta experienta avuta intr-un cabinet medical. Aveam nevoie de o banala obturatie( plomba) la un molar. Am cerut un consult la Dr Florin Lazarescu in urma reviewurilor de pe google. M-a consultat acest medic cateva minute, apoi au continuat sa lucreze alti 2 medici in aceeasi sedinta. Nu mi s-a comunicat ce urmeaza sa se efectueze si pana sa apuc sa intreb ceva, m-am trezit ca doctorita m-a anesteziat si mi-a scos nervul. Fara sa mi se comunice nimic in prealabil. Si la service auto stii ce urmeaza sa schimbi la masina si iti dai sau nu acordul. N-am vrut sa mai revin in urma acestui abuz si cu gandul de a continua la alt cabinet am solicitat ortopantomograma efectuata la ei, care imi apartinea si o platisem si cu greu au acceptat sa mi-o dea. Pacientii nu sunt proprietatea dumneavoastra. Ati auzit de liberul arbitru, de dreptul de a decide pt propria persoana ?
Corina
Corina2 ani în urmă
Am adus copilul la aceasta clinica cand avea 7 ani. Anterior am consultat alte 2 clinici mari specializate pt copii care optau pt inhalosedarea copilului.
La Trident, dna dr Cristina a avut rabdare, atentie, profesionalism si tv cu desene animate ca sa repare dintisorii copilului fara anestezie si fara inhalosedare. De 5 ani copilul vine relaxat la dansa pt consultatiile periodice de care suntem foarte multumiti. Igiena si amabilitatea personalului sunt la superlativ.
Multumim!
Nicoleta Nita
Nicoleta Nita2 ani în urmă
Nu am cuvinte de exprimarea pentru această clinică! Super ,medici profesioniști, un interes maxim față de pacienți! Vă mulțumesc frumos pentru toată tratația pe care ia-ți acordat-o copilului meu ! Dacă vrei sa ai calitate, un medic care cunoaște meserie în adevăratul sens,duceți-vă cu mare încredere la această clinică Trident! Merită fiecare bănuț!
Maria Mazare
Maria Mazare2 ani în urmă
Multumesc tuturor medicilor din cadrul clinicii Trident pentru grija si atentia pe care au acordat-o sanatatii mele orale. Am ramas fidela acestei clinici moderne care da dovada de profesionalism la fiecare vizita!
Costel Mares
Costel Mares2 ani în urmă
Aici am găsit o echipa de profesioniști dornici sa îți redea zâmbetul mult visat. Felicitări!!
Andreea Palimariu
Andreea Palimariu2 ani în urmă
Servicii ireproșabile, clinica este extrem de curată, bine pusă la punct, prețurile Intr-adevăr sunt cam piperate, însă materialele folosite sunt de cea mai buna calitate. Medicii sunt profi și foarte amabili, nu îmi dau niciun fel de emoție ca poate nu fac bine ceea ce fac. Cireașa de pe tort este din postura de mama in care, la 7 ani fiul meu a făcut primul control la dentist la aceasta clinica, doamna doctor a fost foarte amabila și a vorbit pe limba lui, a avut o energie superba și l-a făcut pe al meu sa deschidă gura, sa o și țină deschisă și sa plece râzând cu dorința de a reveni. Am ales sa ii sigilez dinții permanenți și procedura este rapida și ușoară. La câte întâmplări negative am auzit de la alte mame la alte clinici, sunt foarte liniștita eu. Recomand cu mare inima. Și mie mi-a fost recomandata clinica.
Simona elena popa
Simona elena popa2 ani în urmă
Multumesc echipei medicale care a avut grija de sănătatea dinților mei.
Locații recomandate