/Bucuresti/Dentist

Stephanie's Dental Clinic Grigorescu

Y2b Apartament 47, Bulevardul Camil Ressu 57, București 031759, România

Stephanie's Dental Clinic Grigorescu
Dentist
4.1
72 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C577+J5 București, România
+40 751 234 683
mediculstomatolog.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Warrlock100
Warrlock1002 ani în urmă
Recomand dr. Andreea Cringanu! Explica tot ce urmeaza sa faca si este foarte atenta cu pacientul!
Junior-Radu Tiță (SenarisK)
Junior-Radu Tiță (SenarisK)2 ani în urmă
Femeia de la telefon zice ca pot sa vin la 12 noaptea pentru urgenta și medicul urla la mine ca are deja programare și ca urgenta poate aștepta pana la 1 jumate. Am mers către altcineva ce a avut respect sa vina pana la cabinet.

Mai mult, urla și se rasteste de parca as fi avut vrun serviciu oferit gratuit sau probabil ar fi o onoare ca ea sa ma primească.

Lipsa de comunicare între departamente, evitați. Eventual doar dacă nu este o alta alternativă.
Emima Adina
Emima Adina3 ani în urmă
Am doar cuvinte de laudă pentru aceasta clinică! Vin de peste 7 ani. Înainte mergeam la clinica de lângă Afi, dar de ceva ani, vin aici, la Grigorescu, deși fac o ora sau chiar peste până acolo. Când poate nu mi-am permis financiar anumite lucrări, mi s-a recomandat tot ce e mai bun ptr mine și chiar au fost momente când am plătit în rate, când nu am avut bani suficienți, la a doua programare puteam sa aduc diferența. Faptul că aveți încredere si empatie față de pacienții dvs înseamnă foarte mult ptr mine! Sunteți excepționali și deși doamna doctor pe care o aveam înainte nu mai lucrează în acest cabinet, sunt la fel de mulțumită si de doamna doctor la care sunt acum, în speță, doamna doctor Cociu. Felicitări pentru profesionalism și bunăvoință!
Alexandru Birkerts
Alexandru Birkerts3 ani în urmă
Am intrat in acest Cabinet de cartier (cu pretentii de Clinica) ca insotitor si nu stiam daca sunt intr-o cantina sociala sau cabinet stomatologic. Mirosul de mancare era teribil. Mi se pare lipsa de respect la adresa pacientului ca in sala de asteptare sa miroasa a mancaree in halul ala in conditiile in care nu ai voie sa mananci 2 ore dupa orice tratament! Inteleg ca omul trebuie sa manance dar faceti pauze de masa sau o zona speciala pt angajati sa manance! Solutii sunt dar in Romania ne doare in cot de confortul altora, mai ales al pacientilor!
Oni S
Oni S2 ani în urmă
Nu recomand! Am fost duminica la cabinet cu o durere de masea crunta. La intrare, pe scari era o domnisoara, ulterior aveam sa aflu ca e doctor, care vorbea la telefon si fuma. I-am dat buna ziua si nu s-a sinchisit sa imi raspunda. Am intrat inauntru si am asteptat 20 minute ca sa-si inchieie domnisoara doctor conversatia si sa termine de fumat ca apoi sa imi dea un vraf de hartii pe care sa le semnez. De plecat, am plecat tot cu dureri pt ca domnisoara a tinut mortis sa aiba o radiografie ca ea nu isi da seama ce dinte e. Bineinteles, clinicile de radiologie sunt toate inchise duminica! Ar fi trebuit sa astept pana a doua zi ca sa ma duc la medicul meu!
Georgiana Finaru
Georgiana Finaru2 ani în urmă
Recomand Doamna doctor ISabelle, este o doctora minunata, am fost la dânsa cu urgenta si am plecat fără niciun fel de durere, soțul si.a facut dantura la dumneaei in urma cu cativa ani, si de atunci nu a mai avut nici o problemă! Respectă programările si este amabilă cu pacienții si foarte răbdătoare!
Iulia Dona
Iulia Dona2 ani în urmă
O clinica la care nu voi mai merge niciodată. Curățenia lasa de dorit, iar experiența prin care am trecut nu as dori o nimănui. Doamna doctor la care am "prins" eu programare într-o situație destul de "infectata" m-a trimis acasa mai rau decat venisem! Nu pot afirma ca toti medicii de aici sunt la fel, poate doar am avut eu nenorocul sa nimeresc cum nu se poate mai prost!
Dane Alina
Dane Alina2 ani în urmă
Am avut o urgenta cu copilul. Am sunat,ne au primit în aproximativ o ora. Pentru prima data, copilul meu s a ridicat râzând de pe scaunul de la dentist. Am avut parte de o dna doctor extraordinar de calma și plăcută!! Pot spune ca am găsit cabinetul potrivit pentru copilul meu și nu numai 🙂
Locații recomandate