/Bucuresti/Dentist

Dental ID

Strada Hristache Pitarul 9, București 011623, România

Dental ID
Dentist
5
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F34X+M5 București, România
+40 739 621 294
dentalid.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian Floroaica
Adrian Floroaica2 ani în urmă
Este, de departe, cea mai buna clinica stomatologica in care am intrat. Alături de ei, mi-am învins frica de dentist, iar atât locul cât și oamenii îți induc o stare de bine.
Mulțumesc Dental ID ! Recomand tuturor !
Alexandra gherghina
Alexandra gherghina2 ani în urmă
Locul in care pleci cu zambetul pe buze chiar si dupa o extractie de molar de minte cu radacini mai ceva ca stejarii. O combinatie perfecta intre profesionalism si atitudine pozitiva, care n-are cum sa nu transforme vizita la stomatolog intr-o experienta placuta. ( Da, poate fi placut la stomatolog). Nu strica sa le faceti o vizita!
Ana Maria Vasile
Ana Maria Vasile2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de serviciile și tratamentele oferite de clinica Dental ID. De obicei, nu ma simt confortabil la dentist, însă la Dental ID, am avut parte de o experiența placuta. Revin cu drag!
Stefanel Apostol
Stefanel Apostol2 ani în urmă
Cea mai bună clinica stomatologică, experienta mea a fost una foarte frumoasă datorita medicilor cu care am colaborat( Dr. Musat Ioana și Dr. Mustata Dragos) care au avut răbdare si mi-au explicat pas cu pas planul de tratament.
Deși am ajuns cu doi molari și un premolar in stare critica, doamna Dr.Musat Ioana a reușit sa salveze premolarul, iar domnul Dr. Mustata Dragos s-a ocupat de implanturile pentru cei doi molari pierduți.
Acum vizitele la clinica sunt pentru igienizare și control periodic.
Recomand cu încredere serviciile Dental ID pentru o experiența plăcută , fără durere și la un preț accesibil.
Mihaela Zavragiu
Mihaela Zavragiu2 ani în urmă
Stomatologie cu har, practicata în tihna de cei mai iscusiti doctori din cati exista. Profesionalism și răbdare izvorâte din pasiune pentru meserie și responsabilitate fata de pacient.

Le mulțumesc medicilor, Ioana Musat - Medic specialist endodonție microscopică și Dragoș Mustață - Medic specialist implantologie și chirurgie orala, o echipa care poate sa mute munții din loc pentru binele pacientului. Datorită lor, dupa un plan de tratament complex și foarte bine structurat, cu purtare de aparat dentar, 2 implanturi (fără niciun fel de durere), gigivectomie și multe altele, o sa rad cu gura pana la urechi. De asemenea, copiii mei au dinti sănătoși datorită lor.

Va multumesc ca existati, cool people!
Ioana Alecu Fit
Ioana Alecu Fit2 ani în urmă
Personalul atat de amabil, calm și foarte răbdător! Le scriu mereu foarte tarziu undeva in jur de 19-20 și mereu am primit un răspuns.
Clinica este curată, atmosfera foarte placuta “ca acasa”. Nu mai simt frica de dentist.
Recomand cu mare drag! Merg de cel puțin un an jumătate la ei și sunt foarte recunoascatoare ca i-am găsit
Epure Talida
Epure Talida2 ani în urmă
Recomand cu incredere! Medici profesionisti , disponibili sa ofere raspuns pt orice intrebare. Explica foarte in amanunt tot ceea ce urmeaza sa faca. Cabinet foarte curat cu aparatura si materiale de ultima generatie.Niste doctori moderni!
Remus Braia
Remus Braia2 ani în urmă
Absolut totul pot spune ca este la superlativ , atat Dr Dragos cat si Dr Ioana au fost de fiecare data foarte atenti cu mine dand dovada de promptitudine si profesionalism la fiecare vizita facuta , acelasi lucru pot sa spun si despre restul echipei.Cabinetul este foarte fain amenajat iar locatia perfecta pentru mine .Pot spune ca am gasit cabinetul stomatologic perfect !!
Locații recomandate