/Bucuresti/Dentist

Doctor Șerban

Strada Daniel Danielopolu Nr.36, Parter, București 014134, România

Doctor Șerban
Dentist
4.6
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3PR+7J București, România
+40 758 074 415
drserban.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea Pavel
Andreea Pavel2 ani în urmă
Mult profesionalism și respect față de pacienți. Recomand cu încredere Clinica dr. Șerban, în urma unei extracții mai complicate a molarului de minte, am avut parte de o experiență plăcută atât în timpul extracției, cât și după extracție, am primit instrucțiunile pe care trebuia să le urmez ulterior.

De asemenea, de fiecare dată când am avut întrebări adiționale transmise prin email/telefonic în legătură cu extracția sau orice grijă pe care mi-am făcut-o ulterior, echipa și dl doctor Șerban mi-au fost la dispoziție și mi-au răspuns rapid la întrebările adresate.
Buca Alin-Gabriel
Buca Alin-Gabriel2 ani în urmă
După un maraton stomatologic care a durat aproape 2 ani, am rămas cu cele mai bune impresii. Am apreciat nu doar profesionalismul fără cusur, ci și implicarea umană (follow-up prompt, sfaturi și opinii la obiect, sugestii binevenite, empatie). E reconfortant să vezi oameni pasionați cu adevărat de propria meserie, mereu la zi și dornici să se perfecționeze. La fiecare intervenție mai complexă am admirat siguranța calmă și ingeniozitatea pe care nu le poți dobândi decât după ani de muncă și efort. Recomand cu cea mai mare încredere și sunt sigur că vă veți bucura, ca și mine, de un zâmbet încântător!
ClaudiaMihaela Claudia91
ClaudiaMihaela Claudia913 ani în urmă
Am avut de la bun inceput experiente pozitive la clinica Doctor Serban, de fiecare data am fost tratata cu mult respect si multa atentie la lucrarile ce au fost facute. Am apelat la ajutor pentru 3 extractii, 2 carii si 1 implant si niciodata nu am avut ce sa le reprosez medicilor stomatologi și asistentelor, de exemplu: domnul Șerban, doamna Anca Șerban, doamna Cristina și doamna Mădălina. Cu toții sunt foarte dedicati, răbdători, acorda atentie la cel mai mic detaliu, stiu cum sa comunice cu mine, sa ma linisteasca daca mi-e teama si isi dau tot interesul sa faca o treaba cat mai buna, se simte experienta in domeniu si pasiunea pe care le au. Am simtit din start ca tin la sanatatea dintilor mei nu numai pe scaun sau in sala de radiografii, ci si la telefon cand am fost sunata ca sa afle daca am simtit vreun discomfort. De asemenea, apreciez ca ma suna ca sa confirme fiecare programare si ca imi dau si SMS cu o zi inainte. Ma bucur enorm ca am descoperit aceasta clinica si o recomand cu multa bucurie oricui are nevoie, sa sune sa se programeze fara nicio ezitare si sigur nu va regreta! Nu are ce sa te deranjeze, nu ai ce sa le reprosezi, pur si simplu.
Anda sorescu
Anda sorescu3 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea Clinica Dr Șerban. Mulțumim Dl Dr Șerban, un medic extraordinar, care ne a ajutat, ne a dat încredere și ne a liniștit temerile legate de intervențiile pe care urma sa i le facem băiețelului nostru. Este un profesionist, cu o răbdare și implicare cum rar întâlnești. Întreaga echipa este foarte bine pregătită, amabila și dornica sa te ajute. Am apreciat foarte mult faptul, ca regulile de igiena sunt foarte stricte, mai ales în contextul actual și asta mi a oferit o siguranță și o încredere sporita.
Mulțumesc din suflet întregii echipe! Recomand cu toată căldura Clinica Dr Șerban!
Paul Popovici
Paul Popovici4 ani în urmă
Într-adevăr o echipă de profesioniști.
Sunt client al d-lui dr. Șerban din anul 2011 când mi-a fost recomandată cea mai bună soluție la problemele complexe cu care venisem. În urma acestei propuneri și a tratamentului efectuat mi-au fost făcute protezări pe 11 implanturi.
Zilele acestea a trebuit să revin pentru un control și verificarea protezelor puse pe aceste implante. Mi-a fost reconfirmat că lucrarea efectuată acum 8 ani este în condiții foarte bune și va rămâne astfel încă mulți ani. Ambianța modernă a cabinetului, aparatura și în primul rând calitatea profesională a echipei mi-a întărit convingerea că venirea la Clinica Dentară Dr. Șerban îmi va rezolva problemele stomatologice.
Multă sănătate și mult succes în ceea ce faceți.
Irina Neagu
Irina Neagu2 ani în urmă
Recomand clinica oricarei persoane care are nevoie de lucrari " complexe" .
Dl dr Serban este un profesionist dar si un om cald , atent , empatic si cu simtul umorului .
Personalul clinicii este foarte dragut , atent , amabil .
Sunt foarte multumita de lucrarea ( fast&fix) , pe care am facut-o la aceasta clinica .
Sandu Cojocaru
Sandu Cojocaru2 ani în urmă
Am 2 evaluări separate pt serviciile clinicii.
1. Domnul Șerban - 4 stele. Am avut o extracție mai complicată de molar de minte. Operația a fost ok. Minus o stea fiindcă în urma intervenției am avut o complicație și ca rezultat am sângerat timp de 24h. Am fost trimis la urgență de câteva ori unde 2 studenți și-au mai bătut joc de gingiile mele. M-aș fi așteptat la o reacție mai promptă din partea dânsului, ce mi-a și fost confirmat de un doctor cu experiență de peste 40 de ani: "Există medicamente pt coagulare, nu lași pacientul să sângereze 24h"
2. Doamna Șerban - 1 stea. Aveam o măsea mai deteriorată care necesita un tratament mai complex. Dânsa mi-a zis că nu e tratabilă și trebuie extrasă. În plus mi-a mai sugerat să schimb o obturație de pe un alt dinte la care simțeam un deranj. Ieri mi-am tratat măseaua în altă parte. Doctorul care m-a tratat mi-a zis că aș fi făcut o mare prostie dacă acceptam să-mi scoată măseaua. Da, a fost o intervenție mai complicată, dar eu plătesc pt muncă și mă aștept să nu fiu mutilat pe banii mei. Referitor la al doilea dinte, unde d-na Șerban mi-a zis că trebuie schimbată obturația - dintele e ok, doar radia durerea de la măseaua cu problema.
Sunt un pic mai scumpi, de asta și am vrut să merg la ei, mă așteptam și la servicii de calitate, dar am rămas dezamăgit.
Aveți grijă de dinți, se scot ușor, dar se pun mult mai greu și mai scump la loc.
Liliana Opranescu
Liliana Opranescu2 ani în urmă
O echipa de oameni profesionisti care se simte ca isi fac meseria din pasiune. Pe langa tratamentele pe care mi le-au facut si de care am fost multumita, apreciez mult atmosfera prietenoasa si faptul ca sunt extrem de receptivi la feedback-ul primit din partea pacientilor.
Locații recomandate